Na twijfel over de kleur van de babyslofjes even met de winkel gebeld, bestelling wijzigen (andere kleur) was geen probleem. De slofjes (Shoesme babyslofjes) kwamen de volgende dag al binnen! Supersne... See more
See what reviewers are saying
We hebben sandaaltjes gekocht voor ons dochtertje, ze werden de volgende dag al geleverd. Bovendien erg leuk ingepakt met een klein presentje. Onze dochter zag het echt als een cadeautje! De schoenen... See more
Company details
Contact info
Breedstraat 28- 30, 3603 BB , Maarssen, Netherlands
- 0346 744 028
- info@kinderschoenen.nl
- kinderschoenen.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Echt top!
Duidelijke site, veilig betalen, snelle levering en goed en mooi verpakt. Echt een aanrader, zal dan ook zeker vaker bestellen. Ga zo door!
Heel tevreden!
Kinderschoenen kopen op internet is nogal een gok. Ik vond spannend, gaan de schoenen wel passen, zijn ze zo mooi als omschreven.. ?
Gelukkig waren er goede voorwaarden om ze terug te mogen sturen, ik durfde het aan.
en toen snelle levertijd, mooi materiaal, ze zitten als gegoten, kind blij, ik blij. Gaan we vaker doen!!
Leuk geprijsd en snelle levering
Leuke prijzen, snelle levering en een leuk presentje in het pakje! Erg blije dochter.
Top service met zeer snelle levering
Zeer tevreden over de prachtige kwaliteit schoenen. Vandaag besteld, de volgende dag al in huis!! Ook bij een verkeerd bestelde maat zeer snelle retourverwerking en een volgend paar thuis!! Zeer attent ingepakt en zelfs een kleinigheidje voor degene die de schoen past!! Heel verrassend en zeker voor herhaling vatbaar!!!
Top site!
Veel keuze, leuke prijzen, snelle levering en ook nog een cadeautje toe. Super! Ik bestel hier zeker weer!
Mooie kinder uggs
Voor mijn kleindochter van 12 mnd, 2 uggs besteld, deze zijn echter te groot, contact opgenomen met kinderschoenen. Nl kan ze zonde problemen terug sturen, of ruilen.
Super service
Website is duidelijk. Levering en service is goed geregeld.
Kwaliteit van het product klopt met de beschrijving.
Goede snelle service
Snelle levering. Gelukkig zeer tevreden over de schoentjes, maar het is ook heel duidelijk en makkelijk hoe je de schoentjes kan retourneren.
supergoed!!
Heel netjes afgeleverd . Met zelfs een kadootje voor mijn kindje . De schoentjes waren 20 euro goedkoper als in de winkel. Ik ga hier vaker bestellen.
zeer tevreden
heel snelle en goede service!
vooral het kleine knuffeltje als attentie bij mijn bestelling vond ik ontzettend leuk.
Alles was gewoon top!!
Ik zou zeker opnieuw bij kinderschoenen kopen! Mijn bestelling was zeer netjes verpakt en er zat een duidelijke instructie bij mocht je de schoenen willen retouneren. Het leuke vond ik dat ze een briefje erbij hadden gedaan over welke afstand de schoen al heeft afgeled voordat hij bij ons aan kwam. :)
Top winkel
Twee paar babyschoentjes besteld voor mijn dochtertje die onderweg is. Voor de grote zus zaten er twee hello kitty knuffeltjes in. Super leuke verrassing dus voor mijn oudste dochter! Zal zeker hier nog eens bestellen
geweldige service en snel
alles is goed en betrouwbaar. ik koop alleen nog maar op deze site schoenen
Snelle levering en mooi ingepakt
levering babyschoenen all-stars
Mooie verpakking met leuk zakje en knuffeltje.
Levertijd: veel te laat! Zou volgende dag geleverd worden en was er pas de week nadien.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.