Hoi, Even een aanvulling op mijn review. Inmiddels antwoord op mijn mailtjes ontvangen. Levering was niet meer mogelijk en het geld wordt teruggestort. Jammer dat een reactie zo lang duurde,... See more
See what reviewers are saying
Bestelling ruim een maand geleden gedaan maar niets ontvangen. Op E-mails wordt niet gereageerd. Wat is dit voor een bedrijf om zo onprofessioneel om te gaan met zijn betalende klanten. Mochten er n... See more
In de advertentie staat voor 23:59 uur besteld, de volgende dag geleverd. Dat heb ik op 22 november gedaan, net ontvangst bevestiging ontvangen dat de bestelling binnen is gekomen. Op 1 december... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Bij Kitchen Royal® bieden we een ruim assortiment luxe keukenartikelen aan, die koken zo eenvoudig en leuk mogelijk maken. We staan voor luxe, gemak & kwaliteit en gaan geen kook- of baksessie uit de weg. We stimuleren consumenten om meer samen met vrienden en familie te koken om vervolgens heerlijk te genieten van een zelfbereid diner. Zo wordt ieder moment in de keuken een nieuw avontuur. We houden het graag persoonlijk, luchtig en plaatsen de klanttevredenheid hoog in het vaandel.
Contact info
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Netherlands
- info@kitchenroyal.nl
- kitchenroyal.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super product
Super product! Fijn in de omgang, kwalitatief hoog en makkelijk schoon te maken. 10/10

5 sterren dik verdiend!
Het product is kwalitatief goed en makkelijk om mee te werken. De onderdelen kun je simpel wisselen. De klantenservice is geweldig. Ik had voor mijzelf een foutje gemaakt met de bestelling maar Kitchen Royal zat er bovenop en heel ben gezorgd voor een goede oplossing.

Reply from Kitchenroyal
Ik had dit echt eerder moeten kopen 😅
Ik had dit echt eerder moeten kopen 😅. Bespaart echt een hoop tijd!

Reply from Kitchenroyal
Fijne snelle en zeer vriendelijke…
Fijne snelle en zeer vriendelijke service.
Na aanvraag van een kapot onderdeel kreeg ik een hele nieuwe mandoline toegestuurd.
Dus dikke duim omhoog!

Makkelijker dan ooit
Lekker snijden. Hoe makkelijk wil je het hebben. Nog nooit zo'n gemak in de keuken gehad. Bedankt KR!

TOP!
Na enige twijfel toch over gegaan op de koop van de mandoline. Wat een top product! Geen gekloot meer in de keuken!

Reply from Kitchenroyal
Super blij met mijn nieuwe mandoline
Super blij met mijn nieuwe mandoline! Ik vind de mandoline heel fijn werken. Ook het contact met het bedrijf is super!! Zeker een aanrader (:

Top product
Werkt naar behoren, hoogwaardig materiaal! Contact gehad met de klantenservice, werd binnen enkele minuten geholpen en het juiste advies.

Kwaliteits keuken artikelen
Kwaliteits keuken artikelen, snel geleverd en goede service!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.