1. Conference and Meeting Room Service
  2. Fitness Center
  3. Function Room Facility
  4. Sports Complex

Written by the company

Køge Nord Sport Center er et moderne og alsidigt samlingspunkt, der tilbyder en bred vifte af faciliteter og services til både virksomheder, foreninger og private. Beliggende centralt på Sjælland, tæt på motorvejen og blot 800 meter fra Køge Nord Station, er centret let tilgængeligt for alle besøgende. ​ Centret råder over fleksible mødelokaler, der kan tilpasses arrangementer fra små møder til større konferencer og foredrag med op til 700 deltagere. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr og gratis Wi-Fi, hvilket sikrer optimale rammer for ethvert arrangement. Derudover er der mulighed for at kombinere møder med aktive pauser eller teambuilding-aktiviteter. ​ KNSC Fitness er centrets eget fitnesscenter på 100 kvadratmeter med tilhørende holdsal. Her tilbydes moderne træningsfaciliteter, herunder styrkemaskiner, frivægte og cardioudstyr. Der er også holdtræning i små grupper, hvilket skaber en personlig og motiverende træningsoplevelse. ​ Køge Nord Sport Center huser flere idrætshaller og holdsale, der danner rammen om et aktivt foreningsliv. Centret samarbejder med en række lokale foreninger og tilbyder faciliteter til diverse sportsgrene og aktiviteter. ​ I tilknytning til Skensved Hallen, blot 8 km fra Køge centrum, tilbyder centret selskabslokaler, hvor man kan medbringe egen mad og drikke. Lokalerne er velegnede til forskellige typer af private arrangementer og fester. ​ Samlet set er Køge Nord Sport Center et ideelt valg for dem, der søger moderne faciliteter til møder, konferencer, sport og sociale arrangementer i Køge-området.

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Køge Nord Sport Center et super mødested for dagsmøder.

Vi brugte Køge Nord Sport Center til et medlemsmøde, hvor vi oplevede en meget samarbejdsvillig vært med et oprigtigt ønske om vi fik en god dag og en top service på dagen.
Faciliteterne var super, betjeningen på dagen var super og alt klappede til perfektion.

January 21, 2026

Reply from Køge Nord Sport Center

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os rigtig meget at høre, at jeres medlemsmøde blev en god oplevelse, og at både faciliteter, service og samarbejde fungerede, som det skulle. Vi gør os altid umage for at skabe gode rammer for møder og arrangementer, så det betyder meget at høre, at I havde en god dag hos os.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen i Køge Nord Sport Center.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give en stor og varm…

Jeg vil gerne give en stor og varm anbefaling til Køge Nord Sport Center efter vores samarbejde i forbindelse med Køge Festuge.

Fra start til slut har samarbejdet været både professionelt, fleksibelt og utrolig imødekommende. Vi har haft glæde af at bruge deres faciliteter, og det har fungeret helt fantastisk – både i forhold til rammerne, servicen og den positive indstilling fra personalet.

Når man arbejder med større arrangementer som Køge Festuge, betyder det enormt meget at have samarbejdspartnere, der er løsningsorienterede og hjælpsomme. Her har Køge Nord Sport Center virkelig leveret. Der har været styr på tingene, god kommunikation og en vilje til at få det hele til at lykkes.

Vi sætter stor pris på samarbejdet og ser frem til det videre samarbejde.

De varmeste anbefalinger herfra.

Med venlig hilsenMarcus EckhoffMediechef, Køge Festuge

March 10, 2026

Reply from Køge Nord Sport Center

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de varme ord, Marcus.

Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med jer i forbindelse med Køge Festuge. Vi er glade for, at både faciliteterne, servicen og samarbejdet har levet op til jeres forventninger. For os betyder det meget at være en samarbejdspartner, der bidrager til, at større arrangementer kan gennemføres så godt som muligt.

Tak for tilliden – vi ser også meget frem til det fortsatte samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

Super service, super lokation, super kvalitet overall!

Super service, super sødt personale, hurtig svartid, meget behjælpelige rare mennesker at arbejde med.
Vi har nu lejet en hal 3-4 gange og fået super god service hver eneste gang! :)
Hallen i sig selv er super kvalitet, vi lejer også borde fra dem og bordene er gode og stabile!
5 ud af 5 stjerner, hver eneste gang.
Vi kan varmt anbefale Køge Nord Sport Center!

February 7, 2026

Reply from Køge Nord Sport Center

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft gode oplevelser hos os – og at både faciliteterne, servicen og samarbejdet har levet op til jeres forventninger hver gang. Det betyder meget for os, at vores gæster føler sig godt hjulpet og får en god oplevelse, når de bruger vores hal og faciliteter.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og glæder os til at byde jer velkommen igen hos Køge Nord Sport Center.

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner – alt spillede fra start til slut!

Vi afholdt generalforsamling for ca. 130 personer, og oplevelsen kunne ikke have været bedre. Maden var virkelig god, koordineringen forløb gnidningsfrit, og servicen var i top hele vejen igennem.
Selv en sportshal formåede de at gøre hyggelig med blomster, lys og en varm og behagelig atmosfære. Vi følte os i trygge hænder hele tiden, og arrangementet kørte perfekt.
Kan varmt anbefales!

February 25, 2026

Reply from Køge Nord Sport Center

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder os virkelig at høre, at jeres generalforsamling blev en god oplevelse fra start til slut. Vi gør os altid umage for, at både planlægning, rammer, mad og service spiller – også når en sportshal skal forvandles til en hyggelig ramme for et arrangement.

Tak for jeres tillid og for den varme anbefaling. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen hos Køge Nord Sport Center.

Take a closer look