Koss & Krasnik Reviews 22

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke briller med progressive glas her, jeg føler ihvertfald jeg har spildt mine penge. Det fint med brillestel til 1,- men det jo ligegyldigt hvis brillerne ikke lever op til forventningern... See more

Company details

1. Optician
  2. Glasses Store

Written by the company

GRATIS GLAS HELE LIVET. Inden du læser videre, så er denne Trustpilot side vores gamle virksomhed, så venligst søg efter vores officielle Trustpilot side, tak. Ja, det lyder skørt, men alle nye Smart Club kunder får et gratis sæt Platinglas når de starter, og løbende hver 30 måned. Alt der imellem koster kun ca. 1/3 af normalprisen. Det er da til at forstå. Hvis du har brug for et par nye briller, og du søger en erfaren optiker i Køge, så er du landet det rigtige sted. Hos Koss & Krasnik i Køge får du en professionel service af en erfaren optiker, og du er dermed sikret, at dine briller er af høj kvalitet. Hos os behøver kvalitet ikke at betyde store udgifter for dig. Vi leverer altid højeste kvalitet, og med Smart Club er det super billigt. Koss & Krasnik er centralt beliggende i Køge, så hvis du bor i nærheden, og du gerne vil finde en god optiker tæt på, er du altid velkommen til at kigge forbi. Koss & Krasnik i Køge er en optiker, som giver dig en række af unikke fordele. irksomhed

2.2

2-star
1-star

KØB ALDRIG DER !

KØB ALDRIG DER !
Køb aldrig hos dette firma. Så længe du har abonnement er alt så fint og du kan få … men når du vil opsige. Uha så er alt modsat og du straffes med 6 MDR betaling ekstra som ca er 1.500 kr. pas på !!
Jeg kunne på ET minut opsige min aftale og få et nyt sæt briller til medlems pris. Men da jeg kun ønskede at opsige. Så er der pludselig 6 mdr og 1.500 kr til forskel. Og som I skriver i andre anmeldelser. Bliv her lidt, du har om lidt et sæt “gratis” glas. R e n d mig …
Køb der aldrig. Hvor har man ellers 6 mdr binding !!!

April 5, 2025

ADVARSEL

ADVARSEL! Efter at have betalt abonnement i 2 år, er der yderligere 6 mdr' s opsigelse. Helt urimeligt at kræve 235 kr/md i en 6 mdr's opsigelsesperiode, uden at man som kunde får noget ud af det. Køber aldrig briller der igen!

August 20, 2024

Reply from Koss & Krasnik

Kære Lone. Du har købt 3 par briller som du har været fuldt tilfred med. Vi har mere end 1200 kunder på Smart Club og der er kun to regler at holde styr på. 1: 6 måneders opsigelse. 2: brillerne er dine efter to år. Du har købt 3 par briller, og når din aftale er udløbet, så har du i alt sparet 50% på disse. Jeg er ked af du giver os 1 stjerne for varer og behandling du har været glad for, og straffer os for at du ikke har taget notits af de to eneste regler vi har. Du er tillige berettiget til et sæt gratis glas til en værdi af kr. 7000,00 til december 2024, men denne er selvfølgelig nu taget af bordet. God dag.

Equivocación

Opinión enviada por error de dedo a Koss and Krasnik cuando va dirigida a Koss desing

May 19, 2024

Reply from Koss & Krasnik

Hello. I think you wrote to the wrong company. Please remove your message thanks.

Rated 1 out of 5 stars

Køb ikke briller med progressive glas…

Køb ikke briller med progressive glas her, jeg føler ihvertfald jeg har spildt mine penge. Det fint med brillestel til 1,- men det jo ligegyldigt hvis brillerne ikke lever op til forventningerne.
Og nu kan jeg ikke komme ud af det uden at miste penge og briller (indkøb af briller og smart Club abonnement)
Tænk jer om inden I skriver under og læs alt med småt.
PS uigennemskuelig faktura.

Hilsen Birgit Andersen

April 19, 2024

Reply from Koss & Krasnik

Kære Birgit. Du havde problemer med dine gamle progressive glas fra anden leverandør, og vi har lavet nye til dig som du også havde problemer med. Efter aftale med dig skiftede vi det ene par ud med glasdesign der var magen til dine gamle, og efter 14 dage kom du ind og fortalte det nu fungerede, og gerne ville have dit andet par ombyttet også. Det gjorde vi med et smil. Efter yderligere en måned kommer du igen ind og siger det ikke er godt nok, som vi jo havde talt om, og vi aftaler derfor at lave en læsebrille til dig, som du heller ikke betaler noget for. Vi har faktisk stået på hovedet for dig, og det er trist du giver os 1 stjerne for at vi prøver at løse dine problemer med dine øjne på alle mulige måder. Vi kan dog ikke løse alverdens problemer, og alle løsninger var i samarbejde med dig. Vi står på hovedet for vores kunder, og er kendt for at løse problemer, men vi kan ikke hekse. Vi har de mest simple betingelser i branchen på 2 linjer, så det er ret gennemskueligt. Vi udleverer ca. 200 par briller om måneden med glidende overgange, og helt uden komplikationer. Som skrevet til dig, kan du blot returnere dine briller og du er ude på 6 måneder.

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde…

Hvis jeg kunne give nul stjerner havde de fået det. Brille abonnement i to år og brillerne er mine . De glemmer at fortælle du skal opsige abonnement efter 1 1/2 år , da du har 6 måneders opsigelse !!!! Vildt nok de score 235 kr ekstra i 6 måneder. Så vær opmærksom. Det blev dyre briller

April 2, 2024

Reply from Koss & Krasnik

Kære Susie. Vi fortæller altid der er 6 måneders opsigelse. Det står i vores brochurer, det står på vores hjemmeside, og det står i vores butik. Vi har endda skrevet et brev til dig, og fortalt at det ikke er en afdragsordning, men et klubmedlemsskab. Jeg har iøvrigt kigget på din konto, og selvom du i alt har betalt 27 måneder og ikke 24, så har du sparret kr. 12825,00 for dine briller. Du var tillige berrettiget til et sæt gratis glas til oktober. Jeg er ked af du giver 1 stjerne fordi du ikke mener at have sparret nok, eller har misforstået noget. Vi har 1200 tilfredse kunder i Smart Club.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har lavet en smart club aftale…

Jeg har lavet en smart club aftale abonnement hos jer den 15 oktober 2021 med 6 måneders varsel. Jeg opsagde 1/11/2023. Nu opkræver de at jeg er bundet indtil d 1/9/2025. Magen til svindel, skal man lede længe efter

November 14, 2023

Reply from Koss & Krasnik

Du glemmer at fortælle, du købte flere par briller for 26.000 2 måneder inden din aftale udløb, og din aftale lyder "Ved udmeldelse af Smart Club returneres alle briller under 2 år". Det ønskede du ikke. Forbrugerklagenævnet som kørte din sag, gav os jo ret, og du indleverede da også dine briller i sidste uge. At du skriver en helt forkert oplevelse af vores forretning og kvitterer med 1 stjerne, er vi meget kede af, da du jo ikke havde ret i dine ord, så det må vi jo så leve med. Heldigvis har vi mere end 1100 glade kunder som flittigt får gratis glas når de starter i Smart Club, og resten af livet. Dette kan man læse meget mere om på www.kosskrasnik.dk

God oplevelse

Jeg har kun godt at sige om Koss & Krasnik.

Virkelig søde, hjælpsomme og dygtige optiker.

Jeg er super glad for mine briller fra Koss & Krasnik og kan kun anbefale dem.

Jeg er ikke blevet bedt om at lave denne anmeldelse på dem, men gør det da jeg oplever det er en jungle at købe briller.

Mette

July 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kan kun give Koss og Krasnik 5 stjerner…

Kan kun give Koss og Krasnik 5 stjerner - da det er MAX.
Ubetinget Køges dygtigste optikker, dette ud fra min erfaring som brillebærer igennem mere end 45 år.Jeg har afprøvet samtlige optikere i Køge og Opland.
Hos Koss og Krasnik mødes altid af smilende, venligt og kompetent personale, som lytter og yder den bedste vejledning til valg af brille og glastype ligesom der foretages udvidet undersøgelse af øje og syn. Jeg har aldrig modtaget en ubrugelig brille fra dem, som er sket i flere af byens andre butikker, hvor jeg fik at vide jeg skulle vende mig til den nye briller.
Hos Koss og Krasnik kommer brillen på og så fungere det bare. Stor tak for dette.
Kan kun på det varmeste anbefale denne butik.
Og et ekstra plus er deres kaffe og chokolade:-).
P.t. venter min mand på sin nye brille.
Pia Steffensen

July 18, 2023

Virkelig god service

Virkelig god service.
Jeg har købt briller hos Koss og Krasnik og det var en rigtig god oplevelse.
Der var service og hjælpsomhed lige fra man kom ind af døren.
Kan kun anbefale dette sted.

October 3, 2022
Rated 5 out of 5 stars

5 stjernet kundeservice samt kompetent vejledning.

Hos Koss og Krasnik har vi altid modtaget god kundeservice og kompetent vejledning.

Vi har nu købt 2 par briller til vores datter på 5 år, og hver gang har vi fået god og tålmodig vejledning, samt de har været rigtig gode til at finde nogle briller der passer til vores datter.

Ud over det har vi jævnligt besøgt Koss og Krasnik for at få rettet brillerne da de hurtigt bliver skæve når man har et aktivt barn. Hver gang er de blevet rettet uden problem og uanset hvem vi er blevet ekspederet af, har der været smil på læben.

Vi kommer helt sikkert igen næste gang der skal købes briller.
Mvh
Rasmus

May 31, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling herfra 👌 Jeg har altid…

Kæmpe anbefaling herfra 👌 Jeg har altid kun følt mig velkommen , taget godt imod og har fået den mest professionelle behandling. De er ærlige og utrolig dygtige. Virkelig lækkert udvalg 😍🤓 Kun positive ord herfra. Min familie og jeg kommer der fast alle fire 🙂 Hvis ikke du har været forbi , har du noget godt tilgode.

June 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Besøgte butikken fordi jeg skal have…

Besøgte butikken fordi jeg skal have nye briller.
Hørte om Smart Club, og at man kun skal betale 1/3 del af brillens pris, hvis man er medlem.
Jeg går efter Tom Ford stel og kan konstatere at de koster omkring 4000kr for er stel.
Jeg har set flere Tom Ford stel!
Hos andre optikere og på nettet…..
Der dyreste jeg har set kostede 2600kr men der findes mange, endda nye modeller til 2000kr og lige under🧐.
Jeg bemærkede det, og sagde “Hold da op” Det er mange penge for et Tom Ford stel.
Sælgeren svarede uden at blinke.
Nej nej! Det er priserne nu……
Man skal ikke lede længe for at konstatere at det ikke er sådan fat.
Så kan man jo sagtens sælge briller til 1/3 af prisen🙄

May 17, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har været i Jeres dejlige butik i dag

Har været i Jeres dejlige butik i dag. Altid en fornøjelse. Man får altid den bedste behandling. Jeg glæder mig til på fredag, hvor jeg skal til synstest hos Tina, som er noget af det sødeste og så dygtig - dermed ikke sagt at pigen i dag var dygtig - det var hun. Fik ikke lige hendes navn 😀

November 16, 2022

Reply from Koss & Krasnik

Kære Lisbeth. Tusind tak for den fine anmeldelse. 🙏. Du blev ekspederet af vores søde Katrine. Vi glæder os til at levere nye briller til dig. 🤩

Verdens bedste optikere

Topprofessionelle, imødekommende personale, hvor man føler sig tryg og godt guidet kombineret med et fantastisk udvalg af briller. Min mand og jeg har haft vores første besøg hos Koss og Krasnik. Vi havde begge bestil en tid hos Michael men til trods for det blev jeg hjulpet videre med valg af briller af Tina mens min mand fik sin synstest. Et sted hvor man føler sig velkommen og godt tilpas. Vi vælger aldrig en anden optiker. Hvis muligt fik de 10 stjerner.

November 4, 2022

Reply from Koss & Krasnik

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at levere jeres briller senere på ugen 🙏🙏🙏

Rated 1 out of 5 stars

Kun interesseret i din penge og ikke i dit syn

Købet et par briller hos denne optiker for ca. 2 år siden.

Har det seneste stykke tid døjet med hovedpine og tænkte det var på tide at få tjekket op på mit syn/styrke ect. og går derfor ned til optikeren igen. Indehaveren af butikken tilbyder at lave en synstest inkl. synsfelttest, der viser at mit syn på det ene øje er halveret siden sidst jeg fik lavet synstest. Herefter går det stærkt - indehaver mener bestemt at dette bør kunne løses med nye flerfokale gals til mange mange tusind kroner og så skal mit nuværende mdr. abonnement stige med 100 kr. da jeg nu får flerfokale glas i. Desuden er det nok bedst at jeg får de dyreste letvægtsglas i hele butikken for på den måde at optimere min synsoplevelse.

Jeg tænker pyha - det var alligevel noget at en mavepuster - gad vide hvorfor mit syn er blevet 50 % dårligere? Men det melder historien ikke noget om, kun at der ikke er noget alvorligt galt - det har vi nemlig tjekket med synsfelttesten.

Jeg slår alligevel koldt vand i blodet og bestiller en second opinion hos en anden optiker i byen. Hun tjekker ligeledes mit syn men finder absolut ingen indikation for at ændre på styrken. Derimod finder hun belægninger på linsen på det øje som pludelig har markant nedsat syn og hun sender mig videre til en øjenlæge. Hos øjenlægen viser det sig at jeg har en ridse på min linse (grå stær) og det er derfor mit syn er uklart - ikke en skade som brilleglas (uanset hvor fokale de så måtte være) kan rette op på. Derudover synes hun min synsnerve fremstår "suspekt" og jeg skal derfor gå til kontrol 1 gang årligt for grøn stær.

Så kære kunder - denne forhandler er kun ude efter en ting - jeres penge. Hold jer langt væk - han bekymre sig ikke om sine kunders syn, kun deres pengepung og hvor hurtigt han kan tømme den.

Opdateret; kan se du nu har været inde og skrive at min historie er spam- trist måde at føre forretning på. Jeg ynder ikke at give 1 stjerne - jeg gør det når det er nødvendigt og ikke ønsker for andre at de skal have samme ærgerlige oplevelse - samt når jeg som forbruger føler mig forpligtet til at gøre opmærksom på uetisk forretningsmetoder!

April 20, 2022

Reply from Koss & Krasnik

Kære anonyme. Vi benytter markedets mest nøjagtige screeningsudstyr for øjensygdomme, og hvis vi finder en defekt som du oplyser, er vi forpligtet til at henvise til øjenlæge som vi altid gør. Jeg kan se at du ynder at give 1 stjerne anmeldelser til forskellige virksomheder, og derfor anser jeg din anonyme besked som spam, og ganske uinteresssant. Jeg kan ikke genkende din historie.

Vedr. tilgodehavende

Jeg har lagt mange, mange tusindende kroner, gennem 20-25 år som kunde hos - dels Tinas optik og nu Koss og Krasnik.
Den "ærligste" optiker i DK. ??
Må desværre sande, at det ikke længere passer.
Inden for de sidste 4 år, har jeg lagt op imod 20.000, i Koss og Krasnik.
De sidste briller var jeg ikke tilfreds med. Syntes ikke jeg så bedre med dem, end de gamle.
Havde ondt i øjnene og hovedpine gennem de sidste 3-4 år. Tina kunne ikke finde årsagen, hvilket fik mig til at gå til øjenlægen. Som målte mine gamle briller. Sagde jeg skulle sørge for, at de nye var betydeligt bedre. Det følte jeg ikke de var. Fik derfor øjenlægen til at måle de nye briller også. Som kunne konstaterer, at der ingen forskel var. Bortset fra, at en bygningsfejl (som jeg ikke har) var blevet fjernet. Det fik mig til, at få målt de 7 par briller jeg stadigvæk har. ???? det viste sig, at der stort set ikke var ændret på styrken, på samtlige briller. Altså har jeg UNØDIGT købt briller, som jeg "af hensyn til synet" ikke havde brug for. Hvilket Tina burde have sagt. Jeg kontaktede Tina, og sagde, jeg mest af alt havde lyst til at aflevere brillerne og få mine penge tilbage. Tina bad mig give hende en chance for at gøre det om. Fik taget en ny syntest, og brillerne blev sendt til "Tyskland"?? Der gik lang tid, hvor jeg så en dag modtog en sms, hvor de udbad sig min e. mail. Hvilket jeg ikke havde lyst til. Der gik laaang tid uden jeg hørte noget. Så.. onsdagen før Påske, gik jeg i forretningen for at høre hvor langt de var nået med mine briller.. De lå der, ?? jeg fik dem med. Den 20. April modtog jeg et SKRAPT brev, at Tina var utilfreds med, at jeg havde henvendt mig til andre faglige, og at hun var utilfreds med jeg ikke længere havde tillid til hende og hendes faglige kompetencer ?? Nej selvfølgelig havde jeg ikke længere tillid til hende. Briller med samme styrke, med bygningsfejl jeg ikke havde. Jeg var vred! Hvilket jeg ikke undlod at vise. Det korte af det lange var, at Tina tilbød at lade handlen gå tilbage, og få det fulde beløb 5.700 retur. Det lod jeg mig ikke sige to gange. Jeg bor ikke længere i Køge kommune, og kommer derfor ikke så tit. jeg havde et ærende af anden karakter d. 02.05.22. hvorfor jeg gik ind og afleverede brillerne, og bad om at få beløbet overført via dankort terminalen.. Nææ det kunne ikke lade sig gøre.. Det var noget juridisk ???? Undvigende forsøg på at trække tiden ??? (pladder og vrøvl) - Så bad jeg om hun overførte beløbet medens jeg ventede... Det ville hun heller ikke. Flere undvigelser ??? Men hun skulle overføre senere???
Jeg tjekkede kontoen onsdag d. 04.05. Ingen penge??? Igen torsdag, stadigvæk ingen penge. Kontaktede Tina pr tlf. som PÅSTOD at pengene var overført mandag.. d. 2. ??? Underligt så! det tager normalt max 24 timer.. Besluttede mig derfor at tage ind i forretningen, for at få mit tilgodehavende.. Det viste sig, at pengene IKKE var overført!! Altså lyver Tina!! Michael Krasnik, kom efter lang ventetid og lovede at overføre beløbet senere på dagen.. DET havde han ikke lige tid til nu og her..???? Jeg var rasende.. kan simpelthen ikke være rigtigt at de skal bære sig sådan ad.. Jeg gik med uforrettet sag, men advarede Tina om, at stod beløbet ikke på min konto senest lørdag - fik de en anmeldelse for bedrageri. Det har hjulpet. Pengene er nu overført..
Det er takken for 20-25 års trofast kunde, og mange anbefalinger. Har skaffet Tina mange kunder. Blandt andet to af mine døtre, en svigersøn, en kollega og ikke mindst min afdøde mand. Er jeg skuffet ??? JA!! Jeg har stolet BLINDT på Tina.. det er slut!!

May 6, 2022

Reply from Koss & Krasnik

Du ved udemærket godt at det ikke hænger sådan sammen. Tina har lavet briller til dig gennem 20 år, og de har altid fungeret også de nye, men da du kom i økonomiske problemer ville du åbenbart have handlen annulleret og pengene tilbage. Du ville ikke give os din email så vi kunne korrespondere denne vej, og overføre dine penge hurtigst. Du ønskede at dialogen foregik via brev da "email var utrygt og farligt". Nu røg vi så ind i en ferie så pengene ikke kunne overføres straks du ønskede, men du havde dine penge straks jeg var inde i butikken og hente sagen, 4 hverdage senere end du forventede. Det var ikke fordi du truede med noget, men du har ønsket det skulle håndteres på den gammeldags måde. Du mente også at vi ikke havde ret til at få dit kontonummer da det også "var farligt at give os". Tina ved ikke hvad der er sket med dig, men du er ikke den samme person længere og virkede negativ også første gang du var inde i butikken. Nu har du fået beløbet retur, og vi ønsker dig held og lykke med dit liv.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom for en second opinion og fik en…

Jeg kom for en second opinion og fik en utrolig venlig og professionel behandling og rådgivning. Når jeg skal købe briller, bliver det hos Koss & Krasnik 👍⚘

April 26, 2019

Reply from Koss & Krasnik

Kære Ingrid. Tusind tak for dine fine ord. Dem sætter vi stor pris på. Håber du finder en løsning på dine briller, ellers skal vi nok hjælpe dig. God dag. MVH Michael Krasnik

Take a closer look