Vær opmærksom på at
Vær opmærksom på følgende:
Hvis kommunen har givet tilskud til behandling, er Hr Rubow ikke indstillet på at søge sin godtgørelse hos kommunen, men påstår at klienten selv skal søge det pågældende tilskud, og at klienten skal betale ham for behandlingen. Betaler man selv hos Christian Rubow, er tilskuddet gået tabt, da kommunen siger, "at når man selv kan betale, gives der ikke tilskud"
Således mistede jeg tilskuddet , som jo var givet pga en spinkel økonomi.
Da jeg havde fået den nødvendige behandling hos Rubow, og skulle til at gå, krævede han -støttet op af en ansat - at Jeg betalte for behandlingen. Jeg oplyste, at det var tandlægen der skulle indhente sit tilgodehavende hos kommunen, Men tandlægen. og den ansatte var ubøjelige! Da jeg stod med munden fuld af gazebind, og var massivt bedøvet, samt med mundbind på , og havde allermest brug for at ligge ned, orkede jeg derfor ikke at drøfte situationen yderligere, og betalte regningen, da jeg også skulle videre til tandprotektikeren med det samme!
Jeg sendte efterfølgende Hr Rubow en mail om at kommunen ikke ville refundere - det af mig betalte beløb - til ham, og bad ham om at indhente sit salær hos kommunen. Hr Rubow har ikke besvaret min mail!
Hr Rubow misinformere således om tilskud, og hjælper ikke klienten,når han har fået sit salær. Det kan han ikke være bekendt!!