Utroligt hyggeligt venteværelse
Utroligt hyggeligt venteværelse. God og fin behandling fik trukket en tand ud. Halv pris i forhold til min tidligere Tandlæge. Vh. Max.
Tandlægerne Bo Lyndgaard og Ava Kronborg. Din tandlæge i Helsingør - velkommen til behandling i trygge rammer. Vi er er en moderne tandklinik beliggende i hjertet af Helsingør, nærmere betegnet Stengade 53, 3000 Helsingør.
Stengade 53, 3000, Helsingør, Denmark
Jeg kan varmt anbefale tandlæge Ava! Hun er super dygtig, grundig og altid virkelig god til at få én til at slappe af. Hun forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå
Ava er fantastisk at komme hos! Jeg er ikke begejstret for at komme hos tandlægen, men Ava og hendes klinikassistent er så beroligende og man føler sig så meget i trygge hænder. Kan virkelig anbefales.
Super oplevelse og yderst kompetent tandlæge. Vi har gennem de sidste 20 år haft et par forskellige tandlæger i Helsingør, men ingen der kunne måles sig med Ava. En stor anbefaling herfra.
Efter en traumatisk oplevelse hos en tandlæge i Espergærde, skiftede jeg til Ava Kronborg. Og jeg kan fortælle - at der er en verden til forskel. Hun er behagelig, dygtig og som toppen på kransekagen er hun gearet til allergi, det hun ikke ved -undersøger hun. Jeg føler mig meget tryg og i rigtige menneske hænder.
Tandlæge Bo Lyndgaard og hans assistent Camilla er de mest kompetente, rare og fagligt dygtige tandlæger jeg har mødt. Inden jeg startede hos Bo for 5 år siden, havde jeg besøgt mere end 7 forskellige tandlæger. Nu skal jeg aldrig andre steder hen og have ordnet mine tænder og kører gerne langvejs fra, for at komme op til Bo og Camilla.
Hilsen Maja van Ark
Fantastisk, nærværende og professionel behandling hos Bo Lyndgaard.
Her mærker man virkelig erfaringen og engagement for håndværket i deres daglige arbejde.
Lige fra du træder ind ad døren til du forlader klinikken igen. Her går de nemlig ikke op i, at trække prisen mest muligt op. Her går man op i, at give/ yde en rigtig god service, give den korrekte behandling og vejlede gæsten til forebyggende tiltag ifht. sine tandproblemer. (ja, man føler sig ikke som den næste i køen der bare skal igennem tromlen) Her føler man sig værdsat og menneskelig.
Hyggelig atmosfære, man mærker slet ikke bekymringerne omkring COVID-19, her er der styr på det hele!
Jeg har prøvet flere tandlæger i københavns området og her er det også værd, at nævne at priserne er super konkurrence dygtige. Det føles helt underligt, at gå smilende afsted efter man har strøget dankortet med ro i maven.
Jeg siger tusind gange tak (selv efter 3-4 års pause) er jeg igen dags dato gået herfra med et smil på læben.
Kan varmt anbefales. Vi ses helt klart igen. Kunne der gives 10 Stjerner så havde i skam fået dem.
Går hos tandlæge Bo Lynggaard (i samme hus som Ava).
Bo har totalt kurreret min tandlægeskræk med hans venlige og professionelle tilgang til tingene. Jeg har aldrig oplevet at en behandling gjorde ondt - hvilket er vigtigt for mig. Jeg oplever altid venlig og kompetent vejledning inden behandlingen foretages og Bo er sød til at komme med prisoverslag og forklare om de forskellige valgmuligheder, således at der ikke kommer nogle grimme overraskelser undervejs og man som kunde kan træffe et informeret valg. Priserne er meget rimelige.
Har aldrig kunne sætte en finger på behandlingerne jeg har fået foretaget og der er en god stemning i klinikken mellem Bo og hans assistent Camilla, hvilket gør at man føler sig særdeles velkommen i klinikken.
Jeg ser Bo som verdens bedste tandlæge og ham og Camilla fortjener helt klart 5 stjerner.
Ava er uden diskussion den bedste tandlæge jeg har haft. Altid behandling med store smil, både fra Ava men også fra hendes fantastisk smilende klinikassistent. Det er altid en fornøjelse at komme i klinikken. Jeg lider ikke af tandlægeskræk - kun fakturaskræk 😂🤣 - men hører du til dem der ikke er så glade for at besøge tandlægen, så tag trygt forbi Ava's klinik. Du vil opleve at et besøg hos tandlægen faktisk godt kan være helt ok...
Jeg giver min absolut bedste anbefaling - bedre og mere tålmodig behandling fås ikke - også når en behandling trækker i langdrag. Tak for altid fantastisk behandling....
Ava kurerede min tandlægeskræk. Virkelig god tandlæge og altid smilende og i godt humør.