Company details

1. Alternative Medicine Practitioner

Written by the company

Krop & Vision tilbyder professionel Manuvision kropsterapi med fokus på at slippe spændinger, reducere stress og skabe bedre balance mellem krop og sind. Behandlingerne tager udgangspunkt i den anerkendte metode fra Manuvision og kombinerer pulserende massage, åndedrætsarbejde og samtale, så både fysiske og mentale spændinger kan forløses. Jeg er certificeret Manuvision kropsterapeut, og alle behandlinger bygger på en solid faglig uddannelse samt en helhedsorienteret forståelse af kroppen. Mange oplever spændinger i nakke, skuldre og ryg som følge af stillesiddende arbejde, højt tempo eller følelsesmæssig belastning. Manuvision kropsterapi arbejder i dybden med både muskler og nervesystem og kan være effektiv ved blandt andet stresssymptomer, uro, hovedpine, træthed og generelle spændingstilstande. Behandlingerne foregår i rolige og professionelle omgivelser i Manuvisionhuset på Frederiksberg. Her er der fokus på tryghed, nærvær og respekt for den enkeltes grænser. Hver session tilpasses individuelt, så du får en behandling, der matcher dine behov, uanset om du kommer med konkrete smerter eller ønsker forebyggende behandling og større kropsbevidsthed. Målet med Krop & Vision er at skabe varig forandring og ikke blot midlertidig lindring. Når kroppen får mulighed for at give slip, følger ofte en dybere vejrtrækning, større ro og fornyet energi.

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

En overraskende og fed oplevelse

En overraskende og fed oplevelse! Og en stor lettelse hver gang.. jeg vidste ikke hvad kropsterapi var inden jeg gik ind til et forløb med Michael og det var virkelig en overraskelse hvor stor en lettelse det var efter hver gang. Kan virkelig anbefales.. Michael er meget nærværende, behagelig og dygtig!!

March 17, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mest nærværende og kompetente behandler jeg kender

Jeg havde et rigtig godt behandlingsforløb hos Michael. Allerede fra første møde mærker man hans nærvær, og hvor let det er at føle sig tryg. Han er meget tillidsvækkende og skaber hurtigt en rolig og behagelig stemning.

Michael arbejder grundigt og har en imponerende evne til at mærke, hvor kroppen har spændinger eller ubalancer. Under behandlingen oplevede jeg tydeligt, hvordan kroppen gav slip, og hvordan bevægeligheden blev bedre.

Det er også tydeligt, at Michael brænder for sit arbejde. Han har stor forståelse for sammenhængen mellem krop, nervesystem og det mentale, og hans behandling er præget af både faglighed og ægte engagement.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Michael. Man mærker tydeligt, at man er i hænderne på en dygtig og meget nærværende behandler.

August 14, 2025

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse. Man føler sig godt tilpas i Michaels selskab og han er yderst professionel i behandlingen, som er tilpasset ens behov. Vil klart anbefale det til andre :)

February 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Som selv erfaren kropsterapeut og…

Som selv erfaren kropsterapeut og healer kan jeg med sikkerhed sige, at dette er arbejde på et højt fagligt og menneskeligt niveau.
Professionelt, nærværende og dybt kompetent. Mine varmeste anbefalinger.

December 15, 2025

Reply from Krop & Vision

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻

Rated 5 out of 5 stars

Helhedsorienteret behandling med høj faglighed

"Jeg har haft et meget behageligt og effektivt behandlingsforløb hos Mic.
Behandlingen var grundig, spændinger blev løsnet, og min bevægelighed forbedret.
Mic har en særlig evne til at finde de områder i kroppen, der kræver ekstra opmærksomhed, og han fik dermed hurtigt afhjulpet mig med nogle smerter i knæet.
Det er tydeligt, at Mic har stor passion og viden om sammenhængen mellem krop, nervesystem og det mentale. Med en holistisk tilgang læser Mic kroppens signaler og finder veje til behandling af ens problematikker.
Behandlingen foregår i et trygt og respektfuldt rum, hvor man kan slappe af.
Jeg oplever Mic som omsorgsfuld, fagligt dygtig og lyttende, og jeg giver hermed Mic mine varmeste anbefalinger."

Marianne L.

February 2, 2026

Tusind tak 🙏🏻

Virkelig dygtig Manuvision kropsterapeut

Jeg kan varmt anbefale Michael. Jeg havde spændinger i nakken, som gav mig svimmelhed, og efter få behandlinger mærkede jeg en klar forbedring. Han er professionel, nærværende og virkelig dygtig. Jeg føler mig tryg og kommer helt sikkert igen.

February 10, 2026

Reply from Krop & Vision

Tusind tak for din anmeldelse 🤗

Take a closer look