Kubert’s Fisk Reviews 20

1. Fish Store
  2. Seafood Market
  3. Seafood Wholesaler
  4. Take Away Service

Information provided by various external sources

Kuberts Fisk ligger på Algade 50 i Nykøbing Sj. Vores flotte fiskeforretning tilbyder alt inden for frisk fisk og et stort udvalg af lækre delikatesser

3.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Kuberts Fisk - Bare i orden 👊🏼

Kuberts var god i Roskilde men er endnu bedre hjemme i Nykøbing S. Var forbi torsdag og købte havtaske, muslinger og blæksprutte. Det søde personale tog sig tid til den bøvlede rensning af sprutterne (lille kilo) og aftenens resultat (sprutter m chili, hvidløg og bacon samt dampet taske med muslinge-risotto var fantastisk på basis af topvarer - samtidig er priserne bedre og køen mindre end på Odden Havn, som desværre er blevet lidt af en €€ turistfælde, selvom kvaliteten fortsat er i orden. Men 👌 til Kuberts Fisk.

October 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

☀️Kom tilfældigvis forbi som turist

☀️Kom tilfældigvis forbi som turist, en onsdag v frokosttid !!!
+Blev modtaget af venlig, smilende personale i gårdhaven( viste sig at være Tanja, medejer)
+😊Havde hvalp med, og” det var bare hyggeligt”, der var vandskål klar.
+Vi valgte drikkelse- øl og hyldedrik, 1/2 lit👍 dejlige super friske råvarer - fiskefrikadeller og krebseburger- smukt anrettet - vi blev oplyst om at man betaler inde ved kassen . Gik fra
KUBERTS gårdhave, mætte, smilende og tilfredse.
Ps •et plus - 2 Rene toiletter.
OG……2 personer mætte for 420 kr.😊

August 20, 2025

Tak for dejlig mad !!!!!

En glad og positiv oplevelse i Nykøbing Sjælland !!
Sød og opmærksom betjening.
Fik en fantastisk frokostanretning . De bedste fiskefrikadeller med en sprød og lækker salat, hjemmerørt remoulade og friskbagt brød. Dejlig mættende og til en fin pris. Det er ikke sidste gang jeg kikker forbi til frokost. Kan absolut anbefales.

August 20, 2025

Dårlig oplevelse.

Dårlig oplevelse.
Ville booke bord til 4 personer lørdag den 15. Juni,men blev afvist. I SKAl være min 5 personer for at kunne booke et bord !! Javel Kubert har måske fået en Michelin-stjerne på caféen? Har ellers som sommerhusejer været glad for en god og venlig betjening og brugt Caféen utallige gange med min hustru. Meget ucharmerende behandling så nu vælger vi andre spisesteder fremover.
Jørgen

June 12, 2025
Kubert’s Fisk logo

Reply from Kubert’s Fisk

Kære Jørgen.
Næste gang du føler dig dårligt behandlet, så vær sød at kom til mig i stedet for mit personale. De gør hvad jeg har bedt dem om, som regel.. :D
Grunden til vi ikke tager bordbestillinger er fordi vi ikke har flere pladser end vi har. Hvis du eller nogen bestiller bord til feks. 4 personer til kl. 13. Er vi nødt til at gemme et bord fra kl. 11.30 af.
Hvis du havde bestilt til gårdhaven og det så bliver regnvejr, så har vi et STORT problem med at få alle inden for.
Vi har haft et par episoder tidligere hvor bordene ikke har været klart til tiden når folk har bestilt, da vi ikke stiller krav til at du MAX skal spise færdig på 1,5 time...
Så derfor ingen bord bestilling..
Så måske den ene stjerne er uberettet og du og din familie selvfølgelig altid er velkommen.
Lars Kubert

Bakskuld

Købte bakskuld - det har jeg ikke set hos fiskehandlere her i området i mange år.
Det var så lækkert

March 28, 2025

Harske deller

købte fiskefilet og fiskefrikadelle. Allerede i bilen hjem lugtede der for meget af fisk. Smagte begge dele og de viste sig at smage harsk - uspiselige. Henvendte os næste dag, hvor vi kun blev mødt med uforståelse.

February 11, 2025

Det var første gang

Det var første gang , vi bestilte Nytårsmenu. Men bestemt ikke sidste gang.
Det var fantastisk lækkert og nemt at tilberede.
Derudover var der nok til dagen efter.

December 31, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Kedelig nytårsanretning

Vi købte fiskeanretningen med hummer og rejer til nytår. Det var en skuffelse. Kedelig lille anretning med rejer, der kan købes mere lækre hos købmanden.

January 1, 2025

Kan varmt anbefales …

Kan varmt anbefale luksus stjerneskud fra Kuberts fisk.
Frisk fisk, der sammen med diverse grønt og øvrigt tilbehør, udgør et lækkert og meget velsmagende måltid.

August 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super lækker fisk altid frisk dejlig…

Super lækker fisk altid frisk dejlig smilende betjening
Har lige spist på deres nyåbnet spisested ved siden af butikken fik en overdådig frokost tallerken med rigeligt velsmagende frisk fisk
Kan kun anbefale begge steder⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

February 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kuvert Fisk Strandlyst Streetfood.Vi har lige fået 3 x fish & chips fra…

Vi har lige fået 3 x fish & chips fra Kubert på Strandlyst Streetfood.
Helt forfærdeligt, tyk hård brun skorpe, omkring en mere end gennemstegt fisk (tørstegt), måske pga frituren skulle være skiftet og dejen var helt kikset idag.
Ikke fair at servere og slet ikke den standard de leverede sidste år som var en let lys smagfuld batter og saftig fisk.
En ommer.

July 19, 2022

Corona eller ej

Corona eller ej. En fiskehandler nyser ikke ud over sine fisk. Ekspedienten nøs forsøgsvis “i ærmet”, problemet var bare, at der ikke var noget ærme til at tage nyset, kun en bar arm. Så en del af nyset må være endt på fiskene i den åbne montre, han stod ved, og vel også på mig. Jeg blev utryg og afbrød mit køb pga. nyset. Han svarede ikke, men gav mig et vantro blik og grinede, da jeg gik. Jeg er i risikogruppe og har ikke tænkt mig at komme tilbage, heller ikke når coronatiden er ovre.

May 20, 2020

Take a closer look