Oddenfisk Reviews 15

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Skuffelsen meldte sig da vi kom hjem

Var forbi i dag som ofte gennem mere end 20 år. Vi spurgte til de hele rødspætter - er de ok lige nu ? Ok ja de er super fine var svaret. Det jeg altid frygter er at få en “ vandmand “ sådan en der bare er gennemsigtigt blævrende kød. Da vi kom hjem havde jeg mistanke til den ene, kunne simpelthen mærke og se at kødet ikke var fast. Ganske rigtigt - vi måtte kassere den selv om vi stegte den og forsøgte at spise den.
I kan ikke være det bekendt ! For ham der sælger mig den kan da også se det. For fremtiden stoler jeg på mi n egen fornemmelse og kommer kun tilbage hvis det er for at hente to gratis rødspætter af god kvalitet . Piv en skuffelse det var.

March 21, 2026

Hej Mette.

Vi er rigtig kede af den oplevelse du har fået, og vi kan som ejere kun være enige i din vurdering. Rødspætterne er i øjeblikket ikke faste og ikke i sæson. Så vi kan kun beklage på vores kollegas vegne at du er blevet fortalt andet. Vi vil rigtig gerne give dig kompensation for de rødspætter du var og købe, da du helt sikkert skulle have fået andet af vide. Vi skal selvfølgelig nok sørge for at drøfte det med de ansatte, så kunderne altid får de rigtige informationer at vide om varerene og hvordan deres sæson er betonet.

Vi beklager. Du kontakter mig endelig bare på enten hovedtelefonen, du kan også smide mig en mail på fisk@oddenfisk.dk, eller via facebook. Så finder vi en løsning! :-)

Mvh Emma / Odden Fisk

Rated 1 out of 5 stars

Vi har gennem mange år handlet hos…

Vi har gennem mange år handlet hos Odden fisk men har nu i 2 omgange virkelig været utilfredse.
Første gang for 3 uger siden købte vi rejer som var så sjaskede og intet smagende.

Nu i dag så købte vi taske krabber 10 stk 2 var måske ok - det vil vise sig i morgen - resten var blågrå og ildelugtende i kødet - er desværre nødt til at sige Odden fisk er rådden fisk - efter mere end 30 års handel hos Odden fisk er det slut

August 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lav kvalitet og ikke frisklavet

Var forbi i går 14.7.25 og købe lidt forskelligt til frokosten. Heriblandt røgt/kogt torskerogn, som var så tørt og hårdt, at jeg aldrig har smagt noget lignende. Kan godt forstå, at jeg blev opfordret til at købe urtemayo til at få det til at glide ned. Krebsehalesalaten var ikke frisk, meget mayonnaise-agtig med asparges fra dåse i. Har ikke smagt karrysilden, men den ligner noget der er væltet ud af en stor plasticspand. Lav kvalitet og langt fra forventningerne. Øv. Det er anden gang jeg har en dårlig oplevelse.

July 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk frokostbuffet til en bestemt…

Fantastisk frokostbuffet til en bestemt fair pris. Det ødelægger på ingen måde oplevelsen at der var en enkelt reje hvor tarmen stadig sad der og en blækspruttering eller 2 der havde svømmet lidt for længe i fritøsen. Alt andet var friskt og lækkert, endda med et par overraskelser i jollen. Især hummer-bisque’en var helt og aldeles fremragende og hvem går uden om lidt blinis med stenbiderrogn når det nu er der…? Kommer gerne igen og kører gerne langt for samme oplevelse.

July 12, 2025

Rådden fisk til over 300 kroner

Vi købte 20 December 2024 en Pighvar til 324 kroner + nogle fiskefrikadeller + remoulade og rugbrød , det blev ialt 380 kroner.
Vi kørte fra Nykøbing.
Fiskefrikadellerne var nogenlunde , men ikke i kvaliteten som i gamle dage.
Pighvarren var rådden,; matte øjne, slimet , ildelugtende og så slatten at man nærmest kunde rulle den sammen til et rør.
En så rådden fisk besluttede vi os at køre tilbage til Odden Fisk med næste dag.
Vi tog et billede af den "slatne klud", og gik ind i forretningen og fik fat på chefen.
Vi fik pengene tilbage med en forklaring om , at fisken jo var på tilbud !
Jeg spurgte til konduite , da vi nu to gange havde kørt fra Nykøbing , men det kunde de desværre ikke , ej heller eks. give pengene tilbage på fiskefrikadellerne.
Jeg har aldrig før hørt om , at man sælger dårlige fisk på tilbud, og jeg bad chefen om at fjerne de resterende pighvar , af frygt for sygdom.
Der er åbenbart kommet nye ejere af forretningen for et par år siden, og vi burde have reageret, da der blandt andet er " fiskelugt" i forretningen.
Man handler i en fiskeforretning med forventning om frisk fisk og professional service.
Måske skulle vi i virkligheden sende sundhedsmyndighederne derud.
Vi handler der i hvert tilfælde ikke igen.

December 20, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg gider ikke støtte dem mere

Jeg er kommet hos Odden Fisk gennem flere år, da vi har sommerhus tæt på. Jeg oplever gang på gang, at når jeg f.eks. Siger 300-400 gram, så lander det altid på +500 gram - aldrig mindre.
I lørdags var jeg i butikken igen og bad om 400-500 gram laks. Han tog et stykke og spurgte, om det var passende? Jeg svarede, at jeg syntes det så stort ud, han vejede det og selvfølgelig vejede det +600 gram. Jeg sagde, at det var for meget og han virkede irriteret over, at skulle skære noget fra.

Sidst jeg var der, købte jeg 2 kg. Blåmuslinger. De var i så dårlig stand, at vi måtte kassere 640 gram, da skallerne var itu. De blåmuslinger jeg har købt i Rema1000 til langt billigere penge, har været så flotte.

Jeg gider ikke støtte dem mere.

August 24, 2024

Hej Dorthe,
Jeg beklager virkelig hvis du gentagende gange har haft handlet med en af vores ansatte som har skåret/givet dig for store stykker end du har bedt om. Jeg lover at det vil blive taget op med personallet, så vi kan mindste irritationerne imellem kunde og betjeneren :-)

Hvad angår blåmuslingerne, så lyder det faktisk ikke helt forkert. Med friske blåmuslinger skal man forvente et svind med op til 30%, det skulle at de blåmuslinger vi får leveret bliver fanget på en måde hvorpå der desværre bliver knust nogle undervejs. Så beklager selvfølgelig hvis du har vurdereret de ikke har levet op til forventningerne. :-)

Rated 4 out of 5 stars

Lækker og frisk frokostbuffet

Spiste i lørdags en lækker frokost buffet med et kæmpe udvalg af fiske- og skaldyrsretter som alle var friske og veltilberedte samt desserter om også indgik i buffeten samt søde og servicemindet personale.
Fin udendørs servering men ingen luksus udsigt. Vi havde bestilt bord til 12:30 og det var så fint. Efterhånden som bordene blev fyldt kneb det for personalet at følge med i at fylde op på buffeten så måske personale og antal af gæster lige skal afstemmes fremover

August 17, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ikke en restaurant

Gode råvarer fra butikken, men slet ikke en rigtig restaurant og prisen på 319 kr. pr. person, uden vand, kaffe eller noget, var for høj til det man får.

Søde unge mennesker serverede, men de vidste meget lidt om øl eller vin, og glemte iøvrigt vores bestilling.
Vi kom knapt en time før lukketid, men der blev ikke fyldt op, og nogle ting var slut allerede da vi kom.
Det varme mad var én god fiskeret, én god suppe og gummiagtige blæksprutteringe + en tom gryde der muligvis har indeholdt muslinger.

Havestole uden puder, borde uden starinlys, blomster/pynt eller salt og pebber.
Bestik til skaldyr blev fundet frem på opfordring. Alt er selvbetjening a la cafeteria.

Oprydning begyndte i "god tid" før lukketid, og ingen tvivl om at alle skulle være ude kl. 21.
Udsigten fra min plads var et toilethus, en stabel stole og en samling terassevarmere.

Butikken ER god, men jeg vil ikke beskrive dette som en restaurant men et for dyrt udendørs "tag-selv-sted" uden professionel betjening.
Hvis der bliver arbejdet med kvaliteten, kan det blive godt.

August 7, 2024

Reply from Oddenfisk

Hej Henrik, vi hører dig og læser din kritik. Vi har haft allerførste sommer med vores restaurant tiltag, og vi prøver at optimere så godt vi kan til den kommende sæson, så vi forhåbentlig kan få jer at se igen :-)

Rated 4 out of 5 stars

Vi spiste en fantastisk frokostbuffet…

Vi spiste en fantastisk frokostbuffet lørdag middag kl. 12, hvor betjeningen var hurtig og venlig. Udvalget var imponerende stort. Alt var frisk, smagfuldt og der var ikke tomme fade på trods af en livligt besøgt udendørsrestaurant. Borde og stole var rene og indbydende. Det eneste, der kunne have forbedret oplevelsen var, at de kogte krabbekløer manglede salt fra kogningen. Vi håber at dette spisested åbner tidligt på sæsonen i 2025. Vi kan varmt anbefale, hvis Oddenfisk vil udvikle konceptet til i vintermånederne: "platte til to" a la Værløses Fiskeforretning, som take away. Vi kommer gerne igen ovenpå endnu en dejlig vandretur til Odden.

August 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har i dag været til frokost brunch

Har i dag været til frokost brunch. Helt igennem lækkert frisk og dejlig mad Super venlig betjening som giver sig tid til kunderne selv om der var travlt. Alt står nyt ,- rent og pænt. Kommer helt sikkert igen. Man skal huske at bestille bord 👍

August 8, 2024

Besøg idag til frokost

Besøg idag til frokost. Rigtig lækker buffet med en masse forskelligt fisk. Der var alt hvad hjertet kan begære og alt smagte virkelig dejligt. God og opmærksom betjening og kommer gerne igen en anden gang. Man må gerne have hund med og de sørgede for vand til den. Husk at reservere bord, det er et velbesøgt sted.
Mvh Kirsten Rasmussen

August 3, 2024

Fantastisk aftenbuffet

Var med familien til aftenbuffet på Odden fisk, og der var alt hvad hjertet kan begære for både børn og voksne. Alt var friskt og smagte fantastisk. Personalet var imødekommende, effektive og hjælpsomme. Det bliver bestemt ikke sidste gang at vi spiser her.
Tak for dejlig mad!

August 1, 2024

365kr for 3 deller

365kr for 3 deller, 3 små flåede rødspætter, og 3 taskekrabbeklør.
De 3 deller ville vi spise med det samme, men de havde en stærk bismag af gammel fisk, som køkkenet nok havde prøvet at salte væk. De var uspiselige, så vi besluttede at fange krabber med dem.

Da vi kom hjem og pakkede kløerne ud, lugtede de så kraftigt af salmiak, at der ikke var tvivl om at de allerede havde overskredet sidste salgsdato, da vi købte dem!

Nå men… de 3 flåede rødspætter blev vendt i mel og stegt i smør. De smagte fint nok, og helt ok udfra, hvad vi ellers havde forventet os nu.

Næsten 400kr for 3 stk pande-spætter, og resten i skraldespanden. Det er ikke Odden fisk - det er RÅDDEN fisk.

July 27, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Desværre syntes jeg pris og service…

Desværre syntes jeg pris og service ikke hænger sammen. Fik 2 gange afvide da vi ankom, vi de ville komme om lidt, vi stod så 10min før vi blev henvist til et bord. Vores brugte tallerkener endt der med at stå 5 af på bordet da vi påbegyndt dessert. Mangler infomationer på dessingerne. I alt de prøver men kommer ikke i mål

June 29, 2024

Hej Jesper,
Tak for konstruktiv kritik. Den bliver læst og hørt. Vi har haft vores allerførste sommer med vores restaurant tiltag, og kan se du har været der på vores 4. weekend, så vi lærte stadig vores rutiner og samarbejde med de nye ansatte og kende. Vi håber på vi kan optimerer til den kommende sæson, så vi forhåbentlig får jer at se igen! :-)

Take a closer look