In februari hebben we een garagedeur een voordeur en achterdeur besteld voor onze woning. Alles zou in mei worden gemonteerd. Het opmeten zou snel gebeuren maar heeft weken geduurd. 3 weken gelede... See more
Hoogboomsteenweg 15, 2930 Brasschaat, BE
Company replied
Kwadro Brasschaat heeft inmiddels 2 opdrachten naar tevredenheid afgewerkt en volgend jaar gaat een 3e opdracht uitgevoerd worden. Dit doe je niet zomaar. De prijs/kwaliteitverhouding is dik in orde e... See more
Company replied
Kwadro levert hele mooie producten. We hebben reeds bouwfase 1 bijna afgerond met mooie raamkozijnen en voordeur. De aandachtspuntjes na oplevering waren echt aandachtpuntjes, maar dat kwam vrijwel oo... See more
Company replied
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Hoogboomsteenweg 15, 2930, Brasschaat, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer goed geholpen door Paul Tilborghs, Kwadro Brasschaat. Veel moeite gedaan om de juiste kleur van ramen te vinden. goeie service en zeer vriendelijk. Ik kan het alleen maar aanraden.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Erg deskundig en vriendelijk te woord gestaan door Paul Tilborghs ( Brasschaat). Hij denkt mee en zoekt oplossingen. Duidelijke uitleg gekregen. Vlotte communicatie. Nu wachten op de plaatsing ...

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Vriendelijk ontvangst, en onmiddellijk offerte ter plaatse gekregen en prijs best ok

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Super tevreden van onze nieuwe ramen van Kwadro. De steel -look is prachtig en een meerwaarde voor ons huis.
Alles verliep vlot en correct van offerte tot werfopvolging,… een aanrader

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Geholpen door Paul Tilborghs, zeer vlot gesprek, denkt mee na over alternatieven. Alles netjes verlopen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Zeer goed geïnformeerd en duidelijke uitleg gekregen door Paul Tilborghs bij Kwadro Brasschaat over plaatsing van nieuwe deuren.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Ik werd geholpen in de toonzaal te Brasschaat door Paul Tilborghs. Een vriendelijke, behulpzame man die zijn vak kent en ons deskundig advies heeft gegeven.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Zeer tevreden van Paul Tilborghs in de toonzaal te Brasschaat. Deze man was zeer behulpzaam en wist werkelijk een oplossing voor elk probleem dat zich stelde...

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
We hebben prachtige raamkozijnen en voorzetrolluiken gekocht en die zijn nadien kundig en goed gemonteerd in Nederland door een heel leuk team van Mustapha groep 6. Het zijn harde werkers en ruimen alles nadien tijdens de dagen dat zij moeten monteren keurig op. Ze zijn vriendelijk. We hebben tijdens het plaatsen geen enkele manier van hinder ondervonden. De week was zo om! Nog wat kleine onderdeeltjes (handvatten) moeten vervangen worden door Kwadro ivm andere voorkeuren handvatten maar dat gaat ook wel goed komen. Kwadro heeft nu voor ons 2 huizen mogen renoveren (eerder in 2014 en nu in 2024). Dat zegt genoeg dat wij zeer tevreden zijn.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Update 27/08/2024: Na het niet opdagen van Kwadro op de oplevering 03/07/2024 zelf maar een mail gestuurd met de ondervindingen van onze verzekeringsexpert incl. fotoverslag. Heden mochten wij nog geen reactie ontvangen van Kwadro.
Op 19 mei 2022 hebben we een aanvraag tot advies en offerte gedaan bij Kwadro Brasschaat. Na een snelle reactie ontvingen we op 25 mei 2022 een offerte voor het vervangen van drie ramen, één deur, een rolluik en vliegenramen. De offerte werd geaccepteerd en getekend, en op 2 juni 2022 betaalden we de voorschotfactuur van 35%.
Op 9 juni 2022 kregen we bericht dat de ramen waren besteld met een levertermijn van 12 tot 16 weken. De plaatsing werd ingepland voor 4 t/m 6 oktober 2022, een week na de afgesproken levertermijn. Op 26 september 2022 ontvingen we de tweede factuur (60%), die we op tijd betaalden. Vanaf dit moment begon echter een lijdensweg vol problemen en slechte opvolging door Kwadro.
De werken werden op 29 september 2022 met een maand uitgesteld naar 7 t/m 9 november 2022. Hoewel we teleurgesteld waren, hadden we nog steeds vertrouwen in een goede afloop. De werken begonnen op 7 november 2022, maar in plaats van de geplande drie dagen had de onderaannemer er slechts anderhalve dag voor nodig, met de volgende problemen als gevolg:
• Ontbreken van een vliegenraam bij het schuifraam in de living
• Slecht geplaatste gummi tussen glas en profiel
• Verkeerde draairichting van het keukenraam, wat een levensgevaarlijke situatie veroorzaakte
• Rolluik van het slaapkamerraam kwam niet naar beneden
• Scheef en krom geplaatst slaapkamerraam
• Muren afgewerkt met PVC-latten in plaats van bepleistering
Op 21 november 2022 kwam er een opmeter langs om het ontbrekende vliegenraam voor de living opnieuw op te meten. Hier werden alle bovenstaande problemen gemeld. Op 6 december 2022 bevestigde een technisch verantwoordelijke dat het keukenraam en het slaapkamerraam inclusief rolluik herplaatst moesten worden. We gingen ervan uit dat het keukenraam opnieuw geproduceerd zou worden met een levertermijn van 12 tot 16 weken.
Op 15 mei 2023 ontvingen we een mail dat het keukenraam niet opnieuw besteld was, maar dat Kwadro deze tijd had gebruikt om uit te zoeken of de draairichting kon worden aangepast. Dit bleek niet mogelijk en we kregen een beperkte financiële tegemoetkoming van €250 aangeboden, wat we weigerden vanwege de levensgevaarlijke situatie en de onopgeloste problemen.
Op 10 juni 2023 schakelden we onze rechtsbijstand in en stuurden we een aangetekend schrijven. Hierop volgde een snel bezoek van de oorspronkelijke verkoper, die een gratis upgrade van het vliegenraam aanbood. We hielden echter voet bij stuk dat de gevaarlijke situatie eerst opgelost moest worden.
Na meerdere mislukte communicatiepogingen kwam er op 26 september 2023 een overleg ter plaatse met Kwadro, onze rechtsbijstand en onszelf. Er werd besloten om het keukenraam te vervangen door een eenvoudig kiepraam. Op 5 februari 2024 werd het keukenraam herplaatst, maar met de raamkruk aan de verkeerde kant. Andere problemen werden deels opgelost, maar het kromme slaapkamerraam en de afwerking werden niet aangepakt.
Op 3 april 2024 werden de strips rondom de living- en keukenramen verwijderd en bepleisterd, maar de afwerking rond de deur niet. Op 8 mei 2024 werd het slaapkamerraam herplaatst, maar ook dit ging niet zonder problemen. Uiteindelijk werden deze punten deels opgelost op 4 juni 2024, meer dan twee jaar nadat de voorschotfactuur was betaald.
Tot op heden is er nog niemand van Kwadro langs geweest voor de oplevering van de ramen. We ontvingen slechts een mail dat alle punten opgelost zouden zijn, terwijl de afwerking rond de ramen nog steeds niet conform de offerte is uitgevoerd.
Samenvattend, Kwadro heeft ons teleurgesteld met hun slechte opvolging, miscommunicatie en langdurige vertragingen. Wij kunnen Kwadro helaas niet aanbevelen.
Antwoord op reactie Kwadro 24/06/2024:
Ondanks wat Kwadro hieronder schrijft komen wij niet steeds met nieuwe punten. De punten welke meermaals zijn aangehaald, waaronder in ons aangetekend schrijven van 12/06/2023, werden telkens niet opgelost. Personen welke de werken kwamen uitvoeren moesten steeds melden dat dit niet op hun werkopdracht stond. Sinds het overleg ter plaatse op 26/09/2023 is er geen verantwoordelijke van Kwadro meer langsgeweest.
Bijkomend is het onze verzekeringsexpert welke met het voorstel tot oplevering moet komen, niet Kwadro. Desondanks staat het saldo te voldoen bij oplevering reeds open. Dit lijkt ons niet te kloppen.
Update 08/07/2024:
Oplevering stond gepland op woensdag 03/07/2024 en bevestigd via mail en in onderstaand antwoord op deze review. Kwadro kwam voor deze oplevering niet opdagen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
De verkoper (Marc) stond mij bij met deskundig advies tijdens het plaatsbezoek en toonde achteraf in de toonzaal nog de verschillende opties en in welke richting dit de factuur zou brengen.
Communicatie verliep vlot via mail en telefoon.
De plaatsers deden hun job keurig en namen al het afval mee. Bij de rondgang nadien werd nog een kleine beschadiging opgemerkt, deze werd nadien probleemloos vervangen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Ik werd geholpen door Paul Tilborghs, hij nam echt de tijd om alles te overlopen en te laten zien in de winkel. Ook bracht hij me op de hoogte van de renovatiepremie, wat voor hun niets uitmaakt maar voor mij zeer intressant is. Ik ben heel tevreden over mijn bezoek. Daarom 5 sterren zeker verdiend!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Mooie kwaliteitsvolle ramen, prima geplaatst en opvolging tot einde der werkzaamheden.
Het heeft wel wat geduurd, de periode tussen bestelling, opmeting, plaatsing en definitieve afwerking; maar het was het waard. De lange periode was te wijten aan een volledige renovatie met zeer gedetailleerde opties die op voorhand samen met Diane overlopen werden.
Hoe meer je je er in verdiept, hoe beter je je keuze kan maken.
Na de plaatsing kwam dhr Olivier voor de oplevering inspecteren en haalde er nog wat schoonheidsfoutjes uit die we zelf niet gezien hadden. Alles werd gecorrigeerd en tot onze volledige tevredenheid in orde gebracht.
Zulke aankoop moet je weloverwogen doen en het blijft toch altijd spannend omdat je meestal alleen maar de negatieve commentaren leest of hoort. We konden ook rekenen op een TOP team van plaatsers; mannen met kennis van zaken. En nog een dikke pluim voor Lindsey en haar engelengeduld om alle afspraken telkens te regelen.
Wij zijn echt 100% tevreden over team Brasschaat - Berchem 👍

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Paul Tilborgs Kwadro Brasschaat Top verkoper weet waarover hij praat en super service in de toonzaal met veel voorbeelden en uitleg.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Enkele maanden geleden beslist om ons schuifraam te vervangen. Enkele bedrijven bekeken en om raad gevraagd, maar de deskundigheid waarmee Diane Devroey ons te Kwadro Brasschaat kon informeren en helpen gaf ons zeer veel vertrouwen. Je merkt dat ze haar vak kent.
Ondertussen werd het schuifraam geplaatst, en kunnen we ook hierin zeer tevreden zijn. De plaasters waren zeer bekwaam EN behulpzaam.
Een echte aanrader!
Bedankt!
Stephan en Sara

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Follow up van mijn review over de aankoop in de toonzaal.
Plaatsing van 4 redelijk grote vensters was binnen de beloofde leveringstijd, en op de afgesproken dagen. 2 Vriendelijke mensen die respect hebben voor het huis, en de tijd namen voor alles goed te doen. De bezetter de volgende dag werkte ook zorgvuldig en proper. De volgende werkdag kwam dan iemand om alles te controleren. 1 Venster ging iets moeilijker open, en dat was een week later simpel opgelost door iets bij te regelen.
Dus heel tevreden. (ook van de mensen van de administratie)

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Zeer tevreden van Kwadro Brasschaat!
We zijn zeer tevreden van onze nieuwe, mooie ramen van Kwadro! De Communicatie en plaatsing verliep erg vlot. Bij een miscommunicatie over de kleur van de voordeur werd snel gecommuniceerd en gehandeld hierdoor kregen een correcte compensatie. Zeer tevreden van de service & natuurlijk ook van de prachtige ramen & deuren in ons nieuwe huis. Bedankt!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Ik ben heel tevreden met de werken van kWadro, super lieve mensen en altijd bereid om naar ons te luisteren.
De aluminium profielen is van top kwaliteiten en de service is uitstekend, er is een kleine misverstand over de binnen afwerking maar ze hebben dat onmiddellijk oplossing gezocht. Diana je zijt top
Nu hopen dat de 2de fase ook zo goed ga zijn.
Een dikke duim voor heel de team!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Werden vanaf dag 1 enorm goed begeleid en geadviseerd door Diane van kantoor Brasschaat. Zeer professionele uitleg en rondleiding in showroom. We waren dus snel overtuigd. De werkzaamheden werden uitgevoerd door team 1, werkelijk topteam en topwerk dat ze afgeleverd hebben. Zijn enorm tevreden van resultaat. Het ganse proces en begeleiding vanaf moment van ondertekening offerte tot en met oplevering was dus zeer professioneel en top. We kunnen Kwadro ten zeerste aanbevelen ! Patrick en Rika uit Brasschaat

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Brasschaat
Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen met de keuze van de juiste ramen en profielen. Paul Tilborghs hielp ons met een persoonlijke insteek en eigen ervaringen. Ook kregen we een snelle opvolging van ons dossier de dagen na ons eerste gesprek, en werden gevraagde aanpassingen aan de offerte bijna meteen doorgevoerd en teruggestuurd.