Onze ervaring met Kwadro was bijzonder teleurstellend. Slechte communicatie van begin tot einde, extreem lange wachttijden en totaal geen opvolging. De plaatsing van de ramen liet bijna een jaar op zi... See more
Gistelsteenweg 214, 8490 Jabbeke, BE
Company replied
Wij contacteerden vijf verschillende bedrijven voor onze ramen en deuren. Kwadro kwam wat prijs/kwaliteit betreft als beste uit de bus. Daarnaast waren we enorm enthousiast over verkoper Sam: hij leg... See more
Company replied
Wij kunnen enkel positieve feedback geven over Kwadro deuren Jabeke.Zowel de verkoper David als de opmeter Dominique zijn deskundigen in hun vak en zijn enorm klantvriendelijk alsook het plaatsing te... See more
Company replied
Wij kregen een eerste bezoek aan huis van Meneer Mario Verleye. Geen typische verkoopspraatjes, maar een eerlijke, duidelijke en technische uitleg over de producten en materialen. Zeer menselijk in... See more
Company replied
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Gistelsteenweg 214, 8490, Jabbeke, Belgium
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik heb in 2022 bij ...ramen en deur(en) -Noord West Vlaanderen, een garagepoort en een voordeur besteld en laten plaatsen. Alle facturen werden netjes en onmiddellijk betaald.
Sinds de plaatsing kamp ik echter met aanhoudende problemen met de voordeur:
De deur werd niet correct geplaatst (scheefstand en foutieve sluitlat).
Het probleem is meer dan 7 keer gemeld en er zijn al meerdere tussenkomsten geweest zonder definitieve oplossing.
Een besteld onderdeel (sluitlat) raakte bij zelfs zoek in hun eigen magazijn.
Afgesproken herstellingen werden herhaaldelijk uitgesteld of geannuleerd.
Intussen zijn we meer dan twee jaar verder en is de situatie verergerd:
Mijn voordeur kan nu al twee weken niet meer gebruikt worden, wat voor mij een groot praktisch en veiligheidsprobleem is.
Er wordt geen vervroegde interventie voorzien, ik moet wachten tot de door hen gekozen datum voor afwerking – ondanks de ernst en de hinder.
Dit alles veroorzaakt dagelijks hinder, extra schade, tijdverlies en stress. Mijn officiële ingebrekestelling van 12 juni 2025 bleef bovendien zonder reactie.
Op 23 januari gingen ze komen om de finale oplossing te bieden. Tevergeefs kreeg ik daags voordien terug de melding met het onderdeel terug voor de ondertussen 4de keer verkeerd geleverd was. Geweest in hun magazijnen.
Met aandrang heb ik toch verzocht om tot mij te komen om de deur terug opnieuw in te stellen, hebben ze dan ook gedaan, maar nog steeds in afwachting van de afwerking van mijn voordeur.
Voor mij is dit een schoolvoorbeeld van slecht klantenbeheer en gebrek aan verantwoordelijkheid.
Ik kan op basis van mijn ervaring deze firma niet aanbevelen.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Mooie winkel, goede ontvangst door Mario. Duidelijke uitleg. Vlotte afhandeling. Zeer tevreden.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zeer goed en professioneel ontvangen daar verkoper Mario. Zijn werk is als zijn hobby en dat uit zich in de manier van overbrengen en perfecte uitleg.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Vriendelijke service in de winkel te Jabbeke!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zeer tevreden vanaf het eerste contact tot en met de dienst na verkoop. Uiterst vriendelijk onthaald geweest in de showroom door Mario Verleye, waar we uitgebreid advies op maat kregen. Tweede keer dat we samenwerken met de firma Kwadro. Zeker aan te bevelen! Prijs-kwaliteit tip top in orde.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Mario Verleye gaf ons een duidelijke uitleg over hun product. Na ontvangst in de showroom konden we rap onze keuze vastleggen. Heel aangename ervaring!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Na het bezoek van Mario Verleye waren we overtuigd van de ramen van kwadro. Duidelijke uitleg en goede ontvangst waren hierbij ook een belangrijke factor.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Eerste indruk, contact verkoper & snelheid van "onboarding". Na problemen om een goede offerte te bekomen kwam ik - dankzij mijn vertrouwde aannemer en vriend Karl van KDB-TEC - bij Kwadro.be te Jabbeke uit. Eerste contact supersnel, verkoper Mario. Mario stond er binnen een paar dagen na eerste contactname. Samen over de werken gelopen, ik heb hem de afmetingen doorgemaild voor eerste offerte ( hij wou ook meten maar ik had ze liggen). Offerte bekomen binnen de twee dagen! Het moest snel gaan want de wachttijd op productie is 16 weken - alles voor opmeten, tekenen en voorschot vertraagt het proces. Diezelfde zaterdag zaten we in de toonzaal voor het bespreken en tekenen van de finale offerte. Opmeten kon nog net anderhalve week later. Ook de opmeter was een ervaren, vriendelijke en deskundige man.
Samengevat: van eerste telefoon tot opgenomen in de productieplanning minder dan drie weken!! Dit is niet voor één raam, dit is voor 6 aluminium ramen, een deur & een rolluik. Dus niet rap rap tussendoor. Over Mario zelf: schitterende kerel. Goed contact, heel vakkundig en respectvol, aangenaam in omgang. Ik houd jullie op de hoogte over het verdere verloop maar tot nu toe is het een topervaring. Helder, duidelijk & geen "opdringerig verkoper" gevoel. Tof.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij kregen een eerste bezoek aan huis van Meneer Mario Verleye.
Geen typische verkoopspraatjes, maar een eerlijke, duidelijke en technische uitleg over de producten en materialen. Zeer menselijk in de omgang. Wij hadden meteen een goed gevoel bij Mario die duidelijk met passie achter datgene staat wat hij verkoopt. De dag nadien werden we evenzeer heel goed ontvangen in de showroom.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij zijn heel hartelijk ontvangen geweest door Mario. Wij hadden direct een klik met hem. Hij vertelt met veel passie en kennis over zijn vak. Wij kijken er naar uit wanneer onze ramen worden geplaatst.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Showroom bezocht na dat onze adviseur Mr. Mario Verleye thuis is komen bespreken. Zeer goede technische, practische uitleg mogen ontvangen.
Helpt bij keuzes maken om voor en nadelen te overwegen.
Top! We zien alvast uit naar de plaatsing van onze rolluiken.
Nathalie

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
We zijn heel hartelijk en enthousiast ontvangen door Mario in KwadrO Jabbeke! Hij was duidelijk gepassioneerd door zijn vak en legde dan ook alle opties goed uit en gaf tips waar nodig. Wij hebben heel vlot onze offerte ontvangen en kijken alvast uit naar de plaatsing van onze nieuwe deur!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Heel tevreden over onze nieuwe ramen en deuren! Zowel van verkoper Nico die heel proactief tewerk ging en altijd bereid was te helpen bij onze keuzes als van de plaatsing en nazorg. Topwerk daar van plaatsers Piet en Mike. Kortom, ik kan hen alleen maar aanraden!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Een top ervaring met een top man, david die weet van aanpakken
Wij gingen langs bij kwadro in jabbeke

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Heel tevreden over onze afspraak bij David van Kwadro in Jabbeke. David heeft ons geholpen met alle vragen die we hadden. En we zijn in zee gegaan met de prachtige producten. Top!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Zonet werden onze nieuwe ramen en deur geplaatst door Kwaro Jabbeke. Bedankt aan Nico voor het prima advies in de showroom en aan de plaatsers voor het mooie eindresultaat. Maddy en Marnix.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Wij zijn totaal niet tevereden en raden iedereen kwadro af !!!!
Na het plaatsen van onze ramen met ingebouwde rolluiken hebben we kwadro gecontacteerd omwille teveel lichtinval bij gesloten rolluiken.
Hierbij hebben ze borstels komen insteken die er eigenljjk al moesten inzitten.
Jammer genoeg hebben we nog altijd veel lichtinval via de zijkanten van de rolluiken.
Kwadro heeft zogezegd hun leverancier uit Polen gecintacteerd hierover en volgens hen is dat al normaal dat er zoveel licht binnenkomt.
Met andere woorden er word niet naar gekeken en jammer genoeg is allles al betaald geweest.
Echte oplichters die firma

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke
Bij het plaatsen van nieuwe ramen van kwadro in 2021 - we zijn 2025 hebben we steeds water binnen in huis. Nooit gehad met onze oude ramen in 40 jaar. Ondanks de 10 jaar garantie op water-wind en luchtdichtheid word het probleem niet opgelost. We hebben op eigen kosten een bouw pathologisch onderzoek laten uitvoeren. Daarin werd bewezen dat het nieuwe raam het probleem is van de waterschade. ondanks dit bewijs weigert Kwadro er iets aan te doen. Iedereen raad ons aan om gerechtelijke acties te ondernemen ? De water schade blijft oplopen. Van onze verzekering mogen we het zelf niet oplossen, ander vervalt onze 10 jarige Garantie.
Prijs/kwaliteit top
Mooie verstaanbare uitleg door nico.
Mooie uitleg in de toonzaal met alle producten die je kan zien
Super ontvangst en vlotte service zeker een aanrader!