KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke Reviews

TrustScore 4 out of 5

Gistelsteenweg 214, 8490 Jabbeke, BE

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Onze ervaring met Kwadro was bijzonder teleurstellend. Slechte communicatie van begin tot einde, extreem lange wachttijden en totaal geen opvolging. De plaatsing van de ramen liet bijna een jaar op zi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij contacteerden vijf verschillende bedrijven voor onze ramen en deuren. Kwadro kwam wat prijs/kwaliteit betreft als beste uit de bus. Daarnaast waren we enorm enthousiast over verkoper Sam: hij leg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij kunnen enkel positieve feedback geven over Kwadro deuren Jabeke.Zowel de verkoper David als de opmeter Dominique zijn deskundigen in hun vak en zijn enorm klantvriendelijk alsook het plaatsing te... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij kregen een eerste bezoek aan huis van Meneer Mario Verleye. Geen typische verkoopspraatjes, maar een eerlijke, duidelijke en technische uitleg over de producten en materialen. Zeer menselijk in... See more

Company details

1. Window Supplier
  2. Door Shop
  3. Door Supplier
  4. PVC Windows Supplier

Information provided by various external sources

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

195 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer teleurgesteld – 2 jaar na plaatsing nog steeds geen oplossing

Ik heb in 2022 bij ...ramen en deur(en) -Noord West Vlaanderen, een garagepoort en een voordeur besteld en laten plaatsen. Alle facturen werden netjes en onmiddellijk betaald.

Sinds de plaatsing kamp ik echter met aanhoudende problemen met de voordeur:

De deur werd niet correct geplaatst (scheefstand en foutieve sluitlat).

Het probleem is meer dan 7 keer gemeld en er zijn al meerdere tussenkomsten geweest zonder definitieve oplossing.

Een besteld onderdeel (sluitlat) raakte bij zelfs zoek in hun eigen magazijn.

Afgesproken herstellingen werden herhaaldelijk uitgesteld of geannuleerd.

Intussen zijn we meer dan twee jaar verder en is de situatie verergerd:

Mijn voordeur kan nu al twee weken niet meer gebruikt worden, wat voor mij een groot praktisch en veiligheidsprobleem is.

Er wordt geen vervroegde interventie voorzien, ik moet wachten tot de door hen gekozen datum voor afwerking – ondanks de ernst en de hinder.

Dit alles veroorzaakt dagelijks hinder, extra schade, tijdverlies en stress. Mijn officiële ingebrekestelling van 12 juni 2025 bleef bovendien zonder reactie.

Op 23 januari gingen ze komen om de finale oplossing te bieden. Tevergeefs kreeg ik daags voordien terug de melding met het onderdeel terug voor de ondertussen 4de keer verkeerd geleverd was. Geweest in hun magazijnen.

Met aandrang heb ik toch verzocht om tot mij te komen om de deur terug opnieuw in te stellen, hebben ze dan ook gedaan, maar nog steeds in afwachting van de afwerking van mijn voordeur.

Voor mij is dit een schoolvoorbeeld van slecht klantenbeheer en gebrek aan verantwoordelijkheid.
Ik kan op basis van mijn ervaring deze firma niet aanbevelen.

September 23, 2025

Beste Jens,

Onze excuses dat uw dossier niet is verlopen zoals voorzien. Hier nemen wij onze verantwoordelijk in. Momenteel zijn wij in afwachting van levering van het juiste materiaal dat een paar keer foutief is geleverd helaas. We plannen deze laatste interventie zo spoedig mogelijk in! Dank je wel voor je geduld alvast, Mvg KwadrO klantendienst

Rated 5 out of 5 stars

Mooie winkel en goede uitleg

Mooie winkel, goede ontvangst door Mario. Duidelijke uitleg. Vlotte afhandeling. Zeer tevreden.

August 21, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw ervaring en de duidelijke uitleg. Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed en professioneel ontvangen…

Zeer goed en professioneel ontvangen daar verkoper Mario. Zijn werk is als zijn hobby en dat uit zich in de manier van overbrengen en perfecte uitleg.

August 21, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! We zijn blij te horen dat de uitleg helder was en dat u de professionaliteit waardeerde. Dank voor uw feedback. Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Top service van David De Jonghe!

August 15, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Fijn dat onze service zo goed is bevallen! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback. Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden vanaf het eerste contact…

Zeer tevreden vanaf het eerste contact tot en met de dienst na verkoop. Uiterst vriendelijk onthaald geweest in de showroom door Mario Verleye, waar we uitgebreid advies op maat kregen. Tweede keer dat we samenwerken met de firma Kwadro. Zeker aan te bevelen! Prijs-kwaliteit tip top in orde.

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service, van begin tot eind! We zijn blij met uw positieve ervaring en de fijne samenwerking. Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Mario Verleye gaf ons een duidelijke…

Mario Verleye gaf ons een duidelijke uitleg over hun product. Na ontvangst in de showroom konden we rap onze keuze vastleggen. Heel aangename ervaring!

May 19, 2025

Dank je wel voor deze uitstekende beoordeling! Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Na het bezoek van Mario Verleye waren…

Na het bezoek van Mario Verleye waren we overtuigd van de ramen van kwadro. Duidelijke uitleg en goede ontvangst waren hierbij ook een belangrijke factor.

May 19, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel voor de mooie review, alsook het vertrouwen in onze diensten. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Eerste indruk: onder de indruk!

Eerste indruk, contact verkoper & snelheid van "onboarding". Na problemen om een goede offerte te bekomen kwam ik - dankzij mijn vertrouwde aannemer en vriend Karl van KDB-TEC - bij Kwadro.be te Jabbeke uit. Eerste contact supersnel, verkoper Mario. Mario stond er binnen een paar dagen na eerste contactname. Samen over de werken gelopen, ik heb hem de afmetingen doorgemaild voor eerste offerte ( hij wou ook meten maar ik had ze liggen). Offerte bekomen binnen de twee dagen! Het moest snel gaan want de wachttijd op productie is 16 weken - alles voor opmeten, tekenen en voorschot vertraagt het proces. Diezelfde zaterdag zaten we in de toonzaal voor het bespreken en tekenen van de finale offerte. Opmeten kon nog net anderhalve week later. Ook de opmeter was een ervaren, vriendelijke en deskundige man.

Samengevat: van eerste telefoon tot opgenomen in de productieplanning minder dan drie weken!! Dit is niet voor één raam, dit is voor 6 aluminium ramen, een deur & een rolluik. Dus niet rap rap tussendoor. Over Mario zelf: schitterende kerel. Goed contact, heel vakkundig en respectvol, aangenaam in omgang. Ik houd jullie op de hoogte over het verdere verloop maar tot nu toe is het een topervaring. Helder, duidelijk & geen "opdringerig verkoper" gevoel. Tof.

July 11, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had met de snelle service en duidelijke communicatie tijdens het offerteproces. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de expertise en vriendelijkheid van onze medewerkers. Bedankt voor uw feedback en we kijken ernaar uit u verder te helpen! Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Met vertrouwen in dit project gestapt

Wij kregen een eerste bezoek aan huis van Meneer Mario Verleye.
Geen typische verkoopspraatjes, maar een eerlijke, duidelijke en technische uitleg over de producten en materialen. Zeer menselijk in de omgang. Wij hadden meteen een goed gevoel bij Mario die duidelijk met passie achter datgene staat wat hij verkoopt. De dag nadien werden we evenzeer heel goed ontvangen in de showroom.

July 4, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

We zijn blij te horen dat u zo'n positieve ervaring had met de uitleg over onze producten en materialen. Fijn dat u zich goed ontvangen voelde in de showroom. Bedankt voor de mooie woorden! Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn heel hartelijk ontvangen…

Wij zijn heel hartelijk ontvangen geweest door Mario. Wij hadden direct een klik met hem. Hij vertelt met veel passie en kennis over zijn vak. Wij kijken er naar uit wanneer onze ramen worden geplaatst.

June 7, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Wat fijn om te horen dat de communicatie zo prettig is verlopen. We zijn blij dat onze passie en kennis overkwam en kijken uit naar de plaatsing van de ramen. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rolluiken

Showroom bezocht na dat onze adviseur Mr. Mario Verleye thuis is komen bespreken. Zeer goede technische, practische uitleg mogen ontvangen.
Helpt bij keuzes maken om voor en nadelen te overwegen.
Top! We zien alvast uit naar de plaatsing van onze rolluiken.
Nathalie

July 23, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Wat fijn dat de uitleg van onze adviseur zo behulpzaam was bij het maken van uw keuze. We zijn blij te horen dat u tevreden bent en kijken uit naar de installatie van uw rolluiken. Dank voor uw feedback! Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 4 out of 5 stars

Hartelijk en enthousiast ontvangen!

We zijn heel hartelijk en enthousiast ontvangen door Mario in KwadrO Jabbeke! Hij was duidelijk gepassioneerd door zijn vak en legde dan ook alle opties goed uit en gaf tips waar nodig. Wij hebben heel vlot onze offerte ontvangen en kijken alvast uit naar de plaatsing van onze nieuwe deur!

July 9, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Wat fijn dat u zo enthousiast bent over uw ervaring! We zijn blij te horen dat de uitleg helder was en kijken uit naar de plaatsing van uw nieuwe deur. Bedankt voor de positieve feedback! Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden over onze nieuwe ramen en…

Heel tevreden over onze nieuwe ramen en deuren! Zowel van verkoper Nico die heel proactief tewerk ging en altijd bereid was te helpen bij onze keuzes als van de plaatsing en nazorg. Topwerk daar van plaatsers Piet en Mike. Kortom, ik kan hen alleen maar aanraden!

July 15, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe ramen en deuren! We zijn blij dat de service en plaatsing aan uw verwachtingen voldeden. Bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Bespreken van product

Een top ervaring met een top man, david die weet van aanpakken
Wij gingen langs bij kwadro in jabbeke

Dank je wel Lieven! Mvg, KwadrO Jabbeke

Bespreking producten

Heel tevreden over onze afspraak bij David van Kwadro in Jabbeke. David heeft ons geholpen met alle vragen die we hadden. En we zijn in zee gegaan met de prachtige producten. Top!

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Fijn om te horen, Kayleigh! Dank je wel voor het vertrouwen en de leuke review. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Zonet werden onze nieuwe ramen en deur…

Zonet werden onze nieuwe ramen en deur geplaatst door Kwaro Jabbeke. Bedankt aan Nico voor het prima advies in de showroom en aan de plaatsers voor het mooie eindresultaat. Maddy en Marnix.

June 6, 2025

Maddy,

Wat fijn dat onze nieuwe ramen en deur zo goed bevallen! We zijn blij met de positieve ervaring met ons advies en de plaatsing. Bedankt voor de mooie woorden! Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 1 out of 5 stars

Slechtste firma ooit werken nooit meer samen met hen

Wij zijn totaal niet tevereden en raden iedereen kwadro af !!!!
Na het plaatsen van onze ramen met ingebouwde rolluiken hebben we kwadro gecontacteerd omwille teveel lichtinval bij gesloten rolluiken.
Hierbij hebben ze borstels komen insteken die er eigenljjk al moesten inzitten.
Jammer genoeg hebben we nog altijd veel lichtinval via de zijkanten van de rolluiken.
Kwadro heeft zogezegd hun leverancier uit Polen gecintacteerd hierover en volgens hen is dat al normaal dat er zoveel licht binnenkomt.
Met andere woorden er word niet naar gekeken en jammer genoeg is allles al betaald geweest.
Echte oplichters die firma

June 16, 2025

Beste heer Kevin Manderick,

Helaas dienen wij de inhoud van deze review en ook de voorgaande te weerleggen:

- de plaatsing vond plaats op 23/9, 6 weken na het bouwverlof en geen 4 maand zoals u beweert.
- U heeft de meerprijs telefonisch besproken en via mail ontvangen op 11/10, wij zijn daarna opnieuw langs geweest op 31/10. De supplementen werden dus wel degelijk door u aangevraagd en op voorhand door ons op mail gezet.
- U ging de betaling in orde brengen. Daarna heeft u gevraagd om het totaalbedrag op 1 factuur te zetten omwille van uw lening
- 5,5 maand na oplevering en meerdere herinneringen, gaat u plots niet akkoord met het bedrag. Vreemd toch?
- Voorts klopt uw verhaal over de rolluiken ook niet helaas.

In ieder geval hebben wij alles op papier staan en zullen we de nodige stappen ondernemen indien u de afspraken niet nakomt. Wij zouden het dan ook appreciëren de inhoud van deze review aan te passen.

Voor alle verdere informatie kan u altijd terecht in onze showroom.

Mvg

Rated 1 out of 5 stars

Klachten worden bij Kwadro van de baan geschoven

Bij het plaatsen van nieuwe ramen van kwadro in 2021 - we zijn 2025 hebben we steeds water binnen in huis. Nooit gehad met onze oude ramen in 40 jaar. Ondanks de 10 jaar garantie op water-wind en luchtdichtheid word het probleem niet opgelost. We hebben op eigen kosten een bouw pathologisch onderzoek laten uitvoeren. Daarin werd bewezen dat het nieuwe raam het probleem is van de waterschade. ondanks dit bewijs weigert Kwadro er iets aan te doen. Iedereen raad ons aan om gerechtelijke acties te ondernemen ? De water schade blijft oplopen. Van onze verzekering mogen we het zelf niet oplossen, ander vervalt onze 10 jarige Garantie.

December 15, 2024

Prijs/kwaliteit top

Prijs/kwaliteit top
Mooie verstaanbare uitleg door nico.
Mooie uitleg in de toonzaal met alle producten die je kan zien
Super ontvangst en vlotte service zeker een aanrader!

June 14, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Hi Dylan, graag gedaan ;-) nogmaals bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Mvg, KwadrO Jabbeke

The Trustpilot Experience

Take a closer look