KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke Reviews

TrustScore 4 out of 5

Gistelsteenweg 214, 8490 Jabbeke, BE

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Onze ervaring met Kwadro was bijzonder teleurstellend. Slechte communicatie van begin tot einde, extreem lange wachttijden en totaal geen opvolging. De plaatsing van de ramen liet bijna een jaar op zi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij contacteerden vijf verschillende bedrijven voor onze ramen en deuren. Kwadro kwam wat prijs/kwaliteit betreft als beste uit de bus. Daarnaast waren we enorm enthousiast over verkoper Sam: hij leg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij kunnen enkel positieve feedback geven over Kwadro deuren Jabeke.Zowel de verkoper David als de opmeter Dominique zijn deskundigen in hun vak en zijn enorm klantvriendelijk alsook het plaatsing te... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij kregen een eerste bezoek aan huis van Meneer Mario Verleye. Geen typische verkoopspraatjes, maar een eerlijke, duidelijke en technische uitleg over de producten en materialen. Zeer menselijk in... See more

Company details

1. Window Supplier
  2. Door Shop
  3. Door Supplier
  4. PVC Windows Supplier

Information provided by various external sources

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

195 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Er wordt geluisterd en geadviseerd

Na een kort gesprek in de showroom vertelde Nico ons dat hij het beste advies kon geven op locatie. Het huisbezoek werd zeer snel ingepland. Nico nam de tijd om te luisteren, advies te geven tijdens dit bezoek. Eventjes wachten op de offerte. Deze had al onze verwachtingen ingelost en met bijhorende uitleg en keuzes kwamen we tot een overeenkomst. Zeer tevreden over hoe dit gegaan is. Nu nog even wachten op de plaatsing om te genieten van onze nieuwe ramen.

April 30, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Fijn om te horen dat het adviesgesprek en de offerte aan uw verwachtingen voldeden. We waarderen uw feedback enorm en kijken ernaar uit om de ramen te plaatsen zodat u ervan kunt genieten. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijk ontvangst door Nico.

Vriendelijk ontvangst door Nico.
Na een beetje discussie over het nadenken over zijn voorstel toch met een goed gevoel de winkel verlaten en de dag erna beslist om te tekenen.

April 17, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring had bij Nico. Het is fijn te weten dat je je na een goede discussie goed voelde bij je keuze. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Een tevreden klant is goud waard

We zijn zeer tevreden over het ontvangst en de uitleg die David De Jonghe ons gegeven heeft. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en uitvoerig de mogelijkheden voorgesteld. De bestelling is gestart en nu afwachten op de plaatsing van de ramen en deuren.

March 31, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service van David De Jonghe. Hij is een waardevolle collega die zijn klanten graag helpt. We wensen u veel plezier met uw nieuwe ramen en deuren. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Perfect werk

Perfect onthaal en uitleg, perfecte afwerking, vriendelijk contact. Perfecte timing, zeer tevreden. Dankje , David!

March 28, 2025

Dank je wel Olivia! Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Ontevreden klant

1.Betaal nooit het volledige bedrag vooraleer totale afwerking is uitgevoerd
Anders kan het zeer lang duren tot dat alles in orde is
2. Komen afspraken niet na
Komen helemaal niet op de afspraak en laten ook niets weten.

March 27, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Beste Rik, wat jammer deze review te mogen ontvangen. Zoals u zelf weet, gaat dit enkel over het plaatsen van een tochtborstel die in bestelling is. Uiteraard houden we u daarvan op de hoogte. In tegenstelling tot wat u schrijft, is uw laatste factuur nog onbetaald. Voor alle verdere inlichtingen, helpen wij u graag verder in onze showroom. Mvg, KwadrO Jabbeke

Problemen met keukendeur

We hebben al voor de derde keer af te rekenen met dezelfde problemen : met de keukendeur en de rubbertjes in het raamprofiel die kapot zijn.
Onmiddellijk na de plaatsing van de ramen en keukendeur contacteerden we Kwadro om te melden dat we de keukendeur niet volledig openkregen omdat ze sleepte. Na verschillende weken is er iemand gekomen om die deur bij te regelen zonder dat die persoon de valdorpel nakeek.
Gevolg : na enkele weken sleepte de deur terug. Weer kwam iemand en die zei in het wildeweg dat onze vloer niet vlak ligt. De vloer ligt perfect vlak dat hebben we zelf nagekekn met de waterpas en daarbij met de oude deur hebben we nooit problemen gehad, niet dat ze sleepte, niet dat de valdorpel gezakt was.
De valdorpel is nu volledig losgekomen, Kwadro is op de hoogte van onze problemen en wil ons de werkuren en administratieve kosten doen betalen voor een probleem dat er van in het begin onder de garantieperiode al was en nooit degelijk is nagekeken of opgelost.
Hiermee gaan wij niet akkoord.
Op deze mail hebben we nooit een antwoord gekregen noch van service kwadro noch van het kwadro filiaal waar we het kochten.

October 16, 2024

Beste Patrick,

Wij betreuren deze review te mogen ontvangen. Uw deur is geplaatst geweest op 17/04. Op uw vraag zijn we 2 maal opnieuw langsgekomen (03/07 en 19/09) om de deur af te stellen onder garantie. Een tijdje later belt u opnieuw, toen hebben wij inderdaad laten weten dat het materiaal nog steeds wordt vervangen onder garantie maar dat de werkuren worden gefactureerd. Hier ging u helaas niet mee akkoord. U ging het materiaal zelf komen afhalen en plaatsen, tot op heden hebben wij u niet meer gezien of gehoord? Dit is helaas niet zoals u het zelf neerschrijft in uw review wat toch wel jammer is. Wij blijven ter beschikking voor alle verdere vragen. Mvg, KwadrO klantendienst

Vlot en vriendelijk

We hebben een aangenaam en vlot gesprek gehad met Nico van Kwadro, die uitgebreid de tijd nam voor ons en op al onze vragen een duidelijk antwoord kon geven. Dit gaf ons een positief gevoel en we kijken alvast uit naar onze nieuwe ramen en deuren!

February 15, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Nico. We zijn blij dat hij je uitgebreid heeft kunnen informeren en dat je met een goed gevoel naar de levering van je nieuwe ramen en deuren uitkijkt. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Zeer tevreden / aanrader

Zeer tevreden over de ontvangst , het opmaken v de offertes, prijs /kwaliteit,dienst na verkoop . We werden geholpen door David De Jonghe.
KwadrO was voor ons ook geen onbekende want in ons 1ste huis hebben ze ook de werken gedaan en door tevredenheid hebben we nu een 2de maal gebruik gemaakt v hun diensten.
Alles vlot geplaatst ,netjes opgeruimd op 1 dag .
Ook aan de receptie werden we vriendelijk geholpen bij al onze verdere vragen.
Hier een tevreden klant.

March 15, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten, van de ontvangst tot de nazorg. Het is fantastisch om te horen dat u opnieuw voor ons hebt gekozen na uw positieve ervaring met uw eerste woning. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen uw complimenten voor David en het team. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Een vlotte en vriendelijke service

Een vlotte en vriendelijke service!
David geeft ons goed geholpen in de keuzes die gemaakt moesten worden.

March 13, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. We waarderen je complimenten voor David en zijn hulpvaardigheid. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

KwadrO Jabbeke (verkoper David)

Wij hebben David van KwadrO Jabbeke ontmoet op Batibouw zelf en meteen een datum afgesproken om langs te komen bij ons. Na ons ontmoeting bij ons thuis een heel goed gevoel gehad. Hij was meteen mee in ons verhaal, ons wensen en super behulpzaam.
Een man met veel kennis, mensen feeling en niet enkel en alleen maar verkopen.
Gisteren zijn we dan naar de showroom geweest en nogmaals enorm veel informatie gekregen. Aanpassingen gedaan op ons offerte, geluisterd naar alles en nog last minute veranderingen gedaan in details. Echt super!
We waren naar de concullega's ook geweest, maar David als persoon (top verkoper en persoonlijkheid!) en het kwaliteit van jullie producten heeft ons zonder twijfelen over de streep gehaald om bij jullie te tekenen.
We kijken er naar uit om binnen enkele maanden ons nieuwe ramen en deuren te kunnen hebben.

March 11, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel Aline voor deze uitstekende review. We zorgen alvast voor een vlotte opvolging. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Pure vakkennis!

Eens binnen gegaan in showroom in Jabbeke waar adviseur David ons warm en vriendelijk onthaald heeft.
Onze wensen gevraagd en alles tot in de puntjes uitgelegd en getoond, prachtige vakkennis!
Dan ook direct onze smaak gevonden!

February 24, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Hoi Robbe, we zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad in onze showroom in Jabbeke. Het is geweldig om te horen dat David je zo goed heeft geholpen en dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

KwadrO top service en begeleiding

na een eerste aangenaam contact bij mij thuis waarbij Nico echt luisterde naar wat mijn verwachtingen waren, heeft hij op die basis een offerte gemaakt, die besproken werd in de toonzaal te Jabbeke
adviseur Nico nam alle tijd om offerte van a tot z uit te leggen, gaf extra raad en advies via voorbeelden in de toonzaal. de offerte werd aangepast naar mijn wensen. een heel scherpe prijs maar toch de beste kwaliteit

February 15, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Nico. Dank je wel Andy voor het vertrouwen in KwadrO Jabbeke. Mvg

Zeer mooie service

Bij het komen kijken bij ons thuis al heel vriendelijk en goede uitleg. In de toonzaal goed ontvangen. Mooie goede uitleg gekregen van David. Nu uitkijken naar onze nieuwe ramen en deuren.

January 30, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad tijdens je bezoek. Het is fijn om te weten dat je vriendelijk werd ontvangen en dat David je een goede uitleg heeft gegeven. We wensen je veel plezier met je nieuwe ramen en deuren! Mvg, KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Top ervaring gekregen door David De…

Top ervaring gekregen door David De Jonghe!
Vanaf hij alles kwam opmeten had ik al een goed gevoel! Bij tweede afspraak in de toonzaal werd ik verwelkomd op het scherm met mijn dj naam en men vriendin haar naam geweldig!!

Mooie uitleg gekregen van David tot de puntjes!! Hij weet waarover hij praat

Top service van hem!

January 30, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel Bjorn voor deze mooie complimenten en topreview. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Toonzaal Jabbeke - verkoper David

We bezochten de toonzaal in Jabbeke, nadat David ons thuis had bezocht. Ik ben tevreden over de manier van communiceren van David. Ik heb de indruk dat we open konden praten en ik hoop dat dit zich vertaalt in een vlotte samenwerking bij de opmeting en plaatsing.

January 24, 2025

Dank je wel voor deze mooie review! Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

adviseur David

David De Jonghe reageerde vlug en kwam stipt op tijd. Hij gaf goede uitleg en zijn tips waren nuttig

Marc Wildemeersch

January 24, 2025

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Dank je wel Marc, fijn om te horen dat David jullie zo goed heeft kunnen adviseren. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Rated 1 out of 5 stars

Heel jammer van hoe alles gelopen is

Heel jammer van hoe alles gelopen is.

In februari 2024 bestelden we ramen voor het hele huis, een project van 40-50k.
Hierin bestelde we ramen en deuren. Op alle ramen zouden de meest basic handvatjes komen. In Februari ondertekenden we de offerte waarmee alles afgerond was.
In juli zaten alle ramen erin.. maar vanaf hier liep het fout.
Ze trokken een dakgoot kapot (deze ligt nog steeds ongerepareerd in onze tuin) verkeerde ramen werden besteld, gaten tussen ramen en gevel werden niet deftig gedicht, ramen met barsten in,…
Nu ja kan allemaal gebeuren. Dan neem je contact op met de dienst planning en krijg je te horen dat de klinken in augustus nog steeds niet besteld waren… ramen zaten er al sinds juli. September nog steeds niet, nu in december zouden ze 1 van de 4 deurklinken ontvangen hebben. (Herinner de meest basic klinken waarvoor we in februari akkoord gingen) wij kunnen onze deuren naar de tuin dus niet gebruiken.
Een gemiddelde van 16weken tegen ramen geleverd worden maar van midden juli tot nu is al 22weken. Ruim 6 weken langer. Telkens we vragen hebben kunnen ze daar geen antwoord op geven en willen ze ons doorverwijzen naar mensen die ons ook geen antwoord willen geven. Arrogante opmerkingen en 0 interesse in hoe zit dit kunnen aanpakken. Ik sta bijna op bevallen en de werken zouden uitgevoerd worden voor de kleine er zou zijn. Nu kunnen ze dit pas regelen vanaf januari. Wat wil zeggen dat ze ramen uit de living, hal en badkamer komen vervangen met een newborn in huis. Wij kopen aan 40-50k nieuwe ramen en zitten dus al van juli met tocht, waterschade aan de parket door onafgesloten kieren en zelfs een muis vond zich de weg naar binnen.
Telkens hoor je aan de lijn “we doen ons best”
Maar 10 maand om 4 klinken te bestellen klinkt me niet als ons best doen…

Mochten ze nu nog echt hun best doen, ons daadwerkelijk op de hoogte houden, ons behandelen als een waardige klant dan was dit alles mss wat dragelijker geweest. Maar zoals het nu loopt raad ik iedereen aan hier weg te blijven.

December 18, 2024

Beste mevrouw Corthals,

Wij betreuren ten zeerste deze review, sta ons dan ook toe om de correcte feiten te benoemen:
- Offerte werd getekend op 19.01.24 en plaatsing gebeurde op 9.7.24, dit zijn 12 werkweken.
- Bij plaatsing waren 2 stukken glas gebroken, deze werden vervangen (duur 30min)
- Deurkrukken werden inderdaad te kort geleverd bij ons door de leverancier waarvoor nogmaals onze excuses, ze zouden spoedig bij ons moeten binnen komen en hiervan brengen we u asap op de hoogte.
- U dient met Care2cover (gevelrenovatie) contact op te nemen voor de gaten tussen ramen en gevel zoals eerder doorgegeven. De ramen staat pas en correct.
- Ook de overige punten worden afgewerkt zoals beloofd. Wij zijn alvast niet op de hoogte van arrogante opmerkingen.

U heeft met ons collega Tom contact gehad op 1/10, 15/10, 12/11 en 13/12.

Onze excuses nogmaals voor de vertraging, uiteraard kan u altijd in onze showroom terecht.

Mvg,
KwadrO Jabbeke

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede ervaring en uitleg.

Vandaag bij vertegenwoordiger Sam. Vertrouwen is belangrijkste in dergelijke beslissingen. Nadat onze buren al zeer tevreden waren. Hebben ook wij de stap genomen. Bespreking offerte goed ontvangt. Zeer duidelijke en goede uitleg. Ook goed uitgelegd wat te verwachten. Op geen enkel moment gevoel van verkoopdruk. Plus zoals buren al aangaven. Ze helpen je ook met veel plezier met aanvraag premies.En niet onbelangrijk, de prijs is zeer correct en duidelijk.

December 14, 2024

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service van onze vertegenwoordiger Sam en dat u een goede ervaring heeft gehad met het bespreken van de offerte. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en zijn blij dat u tevreden bent met de prijs en de duidelijke uitleg. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

Ik werd geholpen door David

Ik werd geholpen door David, daar ik iets anders wou dan anderen, dus geen zwarte of grijze ramen was ik misschien wel een moeilijker klant dan anderen. Maar hij heeft me daar heel goed bij geholpen. Ik kan dus niets verkeerd zeggen.

February 16, 2024

Reply from KwadrO Ramen en Deuren - Jabbeke

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met David. Het is fijn om te horen dat hij je goed heeft geholpen met het vinden van de juiste ramen voor jouw behoeften. Hartelijke groet, KwadrO Jabbeke

The Trustpilot Experience

Take a closer look