Köpte koppel och halsband. Väldigt hög kvalité på kopplen. Särskilt läder och flätning sticker ut. Halsbandet också i hög materialkvalitet, men konstruktionen med dubbelvikt läder som endast var limma... See more
See what reviewers are saying
Alltså, hur länge och hur många bälten har man letat efter och köpt. Allt är bara skräp, även märkesbälten, ofta "Made in China", som inte ens håller ett år. Bälten från Lädermästarna är av högsta kva... See more
Superfin kvalitet och väldigt lågt pris. Känns som att det här kommer att bara bli finare ju mer man använder det. Fin mörkbrun färg. Snabb leverans o bra betalningsalternativ. Hoppas att hundsortimen... See more
Company replied
* Snabbt svar när jag kontaktade supporten med en fråga * Snabb och smidig leverans * Bra pris med tanke på kvaliteten på produkten och att den är handgjord. * Är verkligen helnöjd med mitt läderbä... See more
Company details
Written by the company
Lädermästarna är ett familjeföretag som har ett stort intresse för läderhantverk och hållbara produkter. Vårat mål är att ha ett högt kvalité till rimliga priser. Största delen av vårat sortiment kommer från vegetabilt garvat läder lokalt från Uppland. Vårat läder kommer från Tärnsjö garveri.
Contact info
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Väldigt bra produkt med snabb leverans.
Brun Taxibörs
Jag beställde en brun taxibörs som är mycket välgjord, den är stor och rejäl, med fickor specielt för kort och eftersom kontanter inte är så vanligt idag, kan man förvara kvitton och lappar istället.
Var tvungen att fixa sprinten på den…
Var tvungen att fixa sprinten på den ena läderbörsen
Toppenbra kundtjänst
Mycket tillmötesgående kundtjänst när jag ville returnera en vara.
Snabb återbetalning utan krångel.
Surnöjd, hög kvalitet!!!
Supernöjd med det breda, långa och mjuka kopplet. Det är prisvärt.
Svårt att hitta rejäla koppel av bra kvalitet idag, de är ofta nitade eller sydda å alldeles för tunna och det håller inte till stor hund.
Utmärkt hantverk!!!
Så bra till bra pris!
Riktigt bra
Snabbt och trevligt svar på mejlen. Gjorde en specialbeställning och allt gick bra. Riktigt schysst pris för en produkt med så hög kvalité.
Bra kvalitet på bältet och bra pris
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt, bältet hade en tryckskada som inte var så kul men det är skinn så det blir slitet med tiden.
Bra pris men sämre finish
Bra pris på bältet som ger ett kvalitativt gott intryck. Dock är inte finishen på färgningen den bästa vilket ger en flammig front som förtar intrycket särskilt när det ska användas som kostymbälte.
Bra och rejält koppel
Lätt att beställa. Snabb leverans. Jättenöjd med kopplet och haken. Det är rejält och välgjort.
En förbättringspotential vore en metallring i i öglan för att lätt och snabbt kunna förlänga kopplet genom att sätta ihop det med ytterligare ett.
Jag fick det jag beställde
Jag fick det jag beställde. Inom rimlig tid. Det är ju bra.
Hantverk när det är som bäst !
Enkelt att handla över nätet.
Rejäla handskar.. gediget hantverk.
Lätt att följa leveransen på nätet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.