See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Yderst servicemindede. En lille installationsfejl blev klaret lørdag formiddag! Køb og installation iøvrigt forløbet helt som lovet hvad angår tid og pris.

Rated 5 out of 5 stars

Hej Onsdag den 30. juli fik jeg monteret min Ratio Solar ladeboks af ladestander.dk's montør Rasmus. Hele forløbet fra en meget behagelig telefonsamtale med Rasmus fra Ladestander.dk hvor alle evt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var usikre på det meste da vi valgte at køre på EL Firmaet Ladestander.dk ledte os sikkert gennem denne jungle og det er let at give dem de bedste anbefalinger. Specielt tak til Rasmus for han... See more

Company details

1. Electric Vehicle Charging Station
  2. Electrical Installation Service
  3. Electrician

Written by the company

Ladestander.dk er en familieejet- og drevet virksomhed. DNA’et flyder igennem virksomheden med et fasttømret hold. Vi lever af vores tilfredse kunder, og vil bevare vores livsværk til den næste generation af dygtige håndværkere. Vi leverer og installerer ladestandere til alle bro-faste øer i hele Danmark. Vi har gode priser på hele vores sortiment, og bruger kun vores egne installatører. På den måde kan vi stå inde for det arbejde vi laver. Hos Ladestander.dk mener vi, at det bør være enkelt og ligetil, at få en privat ladestander installeret ved sin bolig. Vi har enkelte og overskuelige priser, så du ved hvad du får med. Derudover har vi samme udkørselspriser, om du bor i Aalborg eller København.

4.6

3-star
2-star
1-star

Kan varmt anbefales

Yderst servicemindede. En lille installationsfejl blev klaret lørdag formiddag!
Køb og installation iøvrigt forløbet helt som lovet hvad angår tid og pris.

November 22, 2025

Professionel, servicemindet og punktlig

Professionel, servicemindet og punktlig installation af zaptec go 2-ladeboks, i vores hus hvor der var behov for en "ud over standard" installation (20 meter indendørs kabelføring, gennemboring af 3 vægge og et forløb inden i to allerede eksisterende rørbokse).

Vi modtog forud for besøget god telefonisk rådgivning, med udgangspunkt i billeder, plantegning og vores beskrivelse af hvad vi ønskede. Der blev skitseret forskellige mulige kabelforløb og vi blev rådgivet om priser, samt fordele og ulemper ved de enkelte forløb.

Installatøren der mødte op var den samme som vi havde talt i telefon med og han udviste et stort engagement selvom det var sent på dagen. Han løste uden de store problemer de udfordringer der opstod ved det noget komplicerede kabelforløb, alt sammen uden ekstraomkostninger (udover de aftalte ekstra meter kabel der var behov for).

Vi kan på det varmeste anbefale ladestander.dk og det er en bonus at de som standard anvender de tykke kabler der kan levere 22 kW.

October 28, 2025

Hej Mette
Tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.
Med venlig hilsen Rasmus Dohn Ladestander.dk

Fabelagtig god kundebehandling!

Jeg fik en ladeboks i marts 2025. Jeg havde ingen bil endnu, den kom i juli.

Siden har jeg haft lidt bøvl med den:
- En ledning var ikke forbundet korrekt.
- En misforståelse resulterede i en anden løsning, end jeg ønskede mig.

I begge tilfælde sendte Ladestander en mand ud og fixede. Uden brok.

Det er fint nok at købe en ladeboks og få den monteret, men når der er knas, er det først, at god kundebehandling viser sit værd.

Det har ikke været en sag lige ud af landevejen, og ladestander har stillet op hver gang. Jeg kan kun give dem min allerbedste anbefaling.

P.S: Alle systemer virker og spiller sammen som ønsket nu.

September 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og hjælp.

Hurtig levering og hver gang jeg efterfølgende har haft spørgsmål både til installering og brug, har der været hurtig og god hjælp af en altid glad Rasmus.
Kan virkelig anbefale ladestander.dk til alle der er forvirret i el-lader junglen.

April 10, 2025

Kære Bitten,

Tusind tak for din 5-stjerners anmeldelse! Vi er meget taknemmelige for de fine ord og vi gør alt, hvad vi kan for at rådgive vores kunder på bedste vis!

Rated 1 out of 5 stars

Enhver hjemmeside der vil have dig til…

Enhver hjemmeside der vil have dig til at køre ting i dos skal man ikke tro på.
Find en anden side!
o proceed with verification, please follow these steps:
1. Press Win + R to open Run.
2. Copy and paste Ctrl + V the following command:

March 17, 2025

Hej Henrik
Vores hjemmeside er desværre blevet hacket og vi er i fuld gang med at få den tilbage samt få styr på det hele.
Vi beklager meget og at du har ramt denne frygtelige ting som står på vores hjemmeside.
Jeg håber på din forståelse og at vi gør alt hvad vi kan.
Du skal være velkommen til at kontakte mig på 25606090 eller på rasmus@ladestander.dk.

Og håber måske også du vil fjerne denne anmeldelse? :(

Beklager endnu en gang rigtig meget.

Med venlig hilsen Rasmus Dohn Ladestander.dk

Rated 5 out of 5 stars

Har fået sat Ladestandere op super god…

Har fået sat Ladestandere op super god service undervejs og rigtig fin montering jeg havde misforstået lidt undervejs så de kom tilbage og forklaret nogen ting det har været en rigtig god oplevelse og rigtig god service kan varmt anbefales herfra
Hilsen Paw og Katinka

February 11, 2025

Kære Paw og Katinka,

Tusind tak for jeres 5-stjerners anmeldelse! Vi er super glade for, at I er tilfredse med montereringen og niveauet af vores service. Vi bestræber os altid på, at give vores kunder de bedste oplevelser.

Fantastisk service, god pris

Fantastisk service. Laver kun én ting, men det er de til gengæld de bedste til. Tilmeld også en god pris, kan kun være stor fan af Rasmus og hans crew.

February 20, 2024

Kære Sohrab,

Tusind tak for din 5-stjerners anmeldelse! Vi er stolte af at kunne fokusere på én ting og gøre det bedst muligt, så det betyder meget, at du netop fremhæver det. Rasmus og resten af holdet sender et stort tak for de pæne ord – vi er glade for, at både servicen og prisen har levet op til dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Service i YDERSTE topklasse!

Vi har solceller og følte derfor ikke at vi kunne bruge diverse tilbud om leje, refusion og "finurlige" løsninger fra diverse operatører, herunder vores ellers udmærkede elselskab.
Ladestander.dk var lige til! Snakkede med Rasmus (fra Ladestander.dk) og fik med det samme en fornemmelse af at han havde styr på tingene. Han havde kendskab til vores solcellesystem, gav god vejledning og forklaring om hvilken ladeboks der var bedst for vores behov og det var installeret inden for to uger fra første kontakt.
Rasmus var fra første telefonkontakt, under installationen i vores hjem og efterfølgende kontakt tillidsskabende og en mand/firma man kan stole på: Vi giver Ladestander.dk OG Rasmus vores bedste anbefalinger!

September 26, 2024

Kære Peter,

Tusind tak for din fantastiske og grundige anmeldelse!

Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse – især fordi vi ved, at solceller kan gøre valget af ladeløsning lidt mere komplekst. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt vejledt hele vejen – fra første samtale til installation og opfølgning.

Vi giver din ros videre til Rasmus – han sætter stor pris på dine ord, og vi er glade for, at hans indsigt og ærlige tilgang har gjort en forskel.

Tak fordi du valgte Ladestander.dk – og for din varme anbefaling!

Ratio Solar montering

Har fået monteret en Ratio Solar ladeboks af Rasmus fra ladestander.dk , det har på alle måder været en god oplevelse , fra første tlf. samtale , til montering , samt et ekstra servicebesøg , da jeg havde et app problem , der hurtig var løst..:-) , kan kun anbefale ladestander.dk

October 15, 2024

Kære Team Friis,

Tusind tak for din positive anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os!

Det er dejligt at høre, at hele forløbet – fra første samtale til montering og ekstra servicebesøg – har levet op til dine forventninger. Vi ved, at teknikken nogle gange driller, så vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe med appen.

Rasmus sætter stor pris på din anbefaling – og vi gør det samme!

Solar Ratio Ladeboks

Hej
Onsdag den 30. juli fik jeg monteret min Ratio Solar ladeboks af ladestander.dk's montør Rasmus. Hele forløbet fra en meget behagelig telefonsamtale med Rasmus fra Ladestander.dk hvor alle evt. spørgsmål blev afklaret, til montage af ladeboksen er forløbet helt perfekt og alle aftaler er overholdt.
Den 31. juli ladede jeg på bilen udelukkende med solcellestrøm for første gang :-)
Kan kun give ladestander.dk og Rasmus min fulde anbefaling :-)

July 30, 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for, at hele forløbet har været nemt og behageligt, og at alle aftaler er blevet overholdt – det er netop sådan, vi gerne vil arbejde. Fantastisk at høre, at du allerede dagen efter kunne lade bilen udelukkende med solcellestrøm – det er præcis den slags oplevelser, vi elsker at være en del af!

Rasmus bliver glad for dine pæne ord – og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Har fået monteret min lader i dag

Har fået monteret min lader i dag. Den virker som den skal, montøren var endda tidlig på den, høflig og orienterende om hvordan og hvorfor.
Stor anbefaling herfra.

Tak for installationen 👍💪👍💪

June 25, 2024

Kære Christian,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og for anbefalingen!

Vi er glade for at høre, at installationen gik som den skulle, og at du følte dig godt informeret undervejs. Vi giver rosen videre til montøren – den slags feedback sætter vi stor pris på!

Tak fordi du valgte Ladestander.dk 💪👍

Rated 5 out of 5 stars

Eneste sted du skal købe

Kæmpe fornøjelse at handle med Ladestander.dk
Fra start til slut kørte alt bare, jeg fik en god lang snak med Rasmus (som er klart den mand du skal ringe til hvis du skal bruge en ladestander)
Han gav en virkelig god gennemgang af det hele, og til sidst et godt tilbud. Så vi kunne ikke sige nej, og derefter kom de hurtigt og smækkede den op præcis der hvor jeg satte et kryds, og nu spiller den bare maks!
Rasmus var super hjælpsom selv efter installationen, da jeg havde nogle flere spørgmål.
Ked af at jeg ikke skal bruge flere ladere, da de tager sig SÅ godt af deres kunder.

May 28, 2024

Kære Kevin,

Wow – tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Den var en kæmpe fornøjelse at læse 😊

Vi er rigtig glade for, at hele forløbet har været gnidningsfrit, og at Rasmus har kunnet guide dig trygt og godt igennem processen – både før, under og efter installationen. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter hver gang.

Hurtig og kompetent levering

Hurtig og kompetent levering - og til en fuld konkurrencedygtig pris. Inden for kort tid efter min henvendelse om etablering af en Ratio Solar ladeboks i tilknytning til mit solcelleanlæg blev opladeren etableret. Såvel Rasmus som Dennis har helt igennem under såvel ved aftale som opsætning - fuldstændig gennemført el-arbejde - samt efterfølgende opfølgning i denne "nye verden" været særdeles serviceminded og til rådighed.
Kan fuldt ud anbefale firmaet med fuld tilfredshed

May 21, 2024

Kære Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os!

Vi er glade for, at både Rasmus og Dennis har kunnet bidrage med en tryg og kompetent proces hele vejen igennem – fra første kontakt til færdig installation og opfølgning. Det glæder os især, at du føler dig godt hjulpet i den “nye verden” med solceller og ladeløsninger.

Tak fordi du valgte os – og for din stærke anbefaling!

Rated 5 out of 5 stars

Super fin service en hyggelig montør og…

Super fin service en hyggelig montør og hurtig udrykning hvad kan man klage over ?

May 7, 2024

Kære Jonas,

Tusind tak for din positive anmeldelse – det lyder som om, vi har ramt plet!

Vi er rigtig glade for, at du oplevede både god service, hurtig respons og en hyggelig montør – det er lige sådan, vi gerne vil have det.

Tak fordi du valgte Ladestander.dk!

Positiv oplevelse

Vendte hurtigt tilbage med svar på spørgsmål, over en lidt længere periode. Følte ingen pres. Overkommelig ventetid på opsætning, og god instruktion i den forbindelse.

April 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse, laderen virker bare

Vi fik både rådgivning, effektiv installation og overholdte aftaler hos ladestander.dk, så jeg kan uden videre anbefale at bruge dem. Hvis du er sikker på at det er det bedste for dig at eje en stander selv.

Vi har solceller og derfor en lidt unormal case. Men med den rigtige rådgivning fik vi en lader der understøtter os så godt som muligt, og den virker bare.

January 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse fra start til slut

Har netop fået installeret ladestander privat. ALT - lige fra indledende vejledning og hjælp til prisgivning og overholdelse af aftaler gik efter en snor. Selve installationen og efterfølgende instruktion også helt i top med Rasmus som effektiv, venlig og serviceminded operatør. En perfekt håndværker-oplevelse...

March 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fik den 13/2 24 sat min ladestander op…

Fik den 13/2 24 sat min ladestander op af Rasmus. Har under hele fasen fra forespørgsel, tilbud og opsætning af min Ratio Solar fået en fantastisk service. At Rasmus så også er en service minded og behagelig person er kun en ekstra bonus.
Nu mangler jeg kun min elbil😁.

February 13, 2024

Take a closer look