Ladingost Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert

Super lækkert oste og pølsefad som Katja lavede til os😋🧀Der var virkelig mange forskellige oste og andet at vælge imellem, så der bestiller vi meget gerne fra igen.

August 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kridthøj ost

Kridthøj ost.
Tak for et dejlig ostebord til min fødselsdag i går og ikke mindst lækker brød dertil.
Ville være dejligt m små skilte m ostens navn på.
Vi var 8 og købte ostebord t 89kr + 20kr for brød, der var rigeligt og det smagte skønt.
Venlig hilsen
Karin Mogensen

September 12, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Lading Mejeri, Kridthøj Ost

Har købt tapas til 8 pers. Mængden var OK. Dog skal der siges at der har været for meget af spegepølsetyper og osten vakte ingen begejstring. Smagen var uniform. Jeg kunne tænke mig at der sattes mærkater på de enkle pølse/ostetyper således at man kunne se hvad det var man spiste. Alt i alt en oplevelse på det jævne.

May 22, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har købt meget ost og mange oste og…

Har købt meget ost og mange oste og pølse anretninger hos Lading ost, men min sidste oplevelse er desværre ingen fornøjelse. Osten var så tynd at den knækkede og pølse pålægger så tynd som papir og alligevel delt i to. Efterspørgslen på af pyntning med vindruer som på billederne fik jeg besked om at det kun var når man bestilt i Lading, da de ville mugne i Viborg.😂
Der var desværre flere uheldige bemærkninger fra ekspedienten.
Jeg ringer til Lading og taler med en yderst venlig mand som vil videregive min oplevelse til chefen som jeg vil høre fra, det nu 3 uger siden. Jeg har nok valgt den forkerte dag i Lading ost, Viborg afd. Har ikke hørt fra dem. Så desværre nok min sidste mange handler der.

March 20, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Fup og løgn

Jeg kommer ind i butikken i Lading spørger om de har æg. Jeg får et svar der hedder "ja vi har nemlig et par høns til at gå heromme bagved." Jeg bliver glad, for jeg er på jagt efter landæg. Da jeg kommer hjem og pakker ud er de stemplet fra Hedegaard. Så buræg fra Hedegaard der er ompakket til en højere pris. Simpelthen svineri at fylde kunderne med løgn på den måde!!!

April 8, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Rundhøj Ost / Ostebutikken Lading Mejeri

Jeg har nu været i butikken 3 gange og alle tre gange har jeg mødt personale som absolut slet ikke aner noget som helst om ost, og selv om priserne er fair, så nytter det altså ikke noget når man ikke kan få god vejledning og anbefalinger der passer til formålet.

En specialbutik er ikke meget værd når personalet ikke har bare en smule ekspertviden om produktet.

January 16, 2016

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look