Lagersalg.com Reviews 47

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er glad for nyhedsbrevet fra lagersalg.com, da det ikke kommer så ofte, så man føler sig spammet og man på denne måde får nys om gode tilbudsmuligheder rundt omkring. Dog er nogle af de virksomhed... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Er godt tilfreds ... Men abonnement bør heller ikke være dyrere - 350 kr. pr. år er rigeligt .... Har haft årsabo. i mange år og har alt i alt været ganske tilfreds med Lagersalg.com. Dog ikke al... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har været medlem i flere år, og købt mange gode ting . både personlige, til børnebørn og og sidst møbler. jeg se lagersalgene igennem hver gang der kommer en mail. har kun købt ting vi manglede og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er dejligt, at blive opdateret omkring de lagersalg, der findes rundt om i landet. Kan jo godt være interesseret i lagersalg, jeg skal køre efter.

Company details

1. Home & Garden

Information provided by various external sources

Her finder du en oversigt over lagersalg, outlets og udsalg, du kan spare op til 80% på tøj, sko, møbler og meget andet, både rundt i landet og på nettet.

4.5

3-star
2-star
1-star

Lagersalg samlet et sted

Lagersalg.com er et rigtig godt sted at holde øje med hvis man som mig elsker at tage på lagersalg.
Her får man et samlet overblik og kan endda se hvis der er et lagersalg mere lige i nærheden af favoritstedet.
De formidler lokationen til rigtig mange lagersalg så man slipper for selv at holde øje.

Reply from Lagersalg.com

Vi er glade for at du kan bruge vores lagersalgs side :-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk at modtage info om…

Fantastisk at modtage info om forskellige lagersalg, så man kan spare masser af penge. De er hurtige til at svare tilbage på evt spørgsmål

Reply from Lagersalg.com

Vi gør vores bedste til at hjælpe så hurtigt vi kan

Lagersalg.com

Elsker at modtage Nyhedsbrev fra Lagersalg.com, så bliver jeg påmindet om de fantastiske lagersalg, som de står for formidlingen af :) <3

Reply from Lagersalg.com

Tak, det er vi super glad for

Super service!

Super fedt at få så meget info omkring de enkelte lagersalg rundt i Danmark! :-)

Jeg elsker lagersalg, men det kan være uoverskueligt selv at finde frem til det enkelte lagersalg - det hjælper Lagersalg.com mig heldigvis med.

Endnu bedre er, at jeg har købt et VIP medlemskab, så jeg kan komme ind til lagersalgene før alle andre, så jeg kan gøre nogle super gode kup og få fingre i mange mærkevarer før alle andre til virkelig gode priser.

Kan varmt anbefales, om du ønsker VIP medlemskab eller bare vil være på nyhedsbrevet med lagersalgene rundt i Danmark.

Reply from Lagersalg.com

Det er vi super glad for at høre :-)

Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke anbefale at man melder sig ind…

Vil ikke anbefale at man melder sig ind i deres VIP klub spild af penge og man kan ikke komme ud af det når som helst ( der står at der er 3 mdr. binding og man kan melde sig ud når som helst) ved fornyelse ved 14 dg. fortrydelse det gælder kun ved opstart :( og der kan man jo ikke vide om man har lyst til at fortsætte ved fornyelse, føler mig total bundefanget og må betale for endnu et år uden at få noget ud af det. Og korrekt skrevet at der kun er få lagersalg af en anden anmelder og vil IKKE kalde det for VIP var til knast og krutter lagersal, sikke en gang ragelse! Jeg vil opfordre andre at gå ind og læse med her inden man smider penge ud.... til VIP lagersalg abonnement.

August 8, 2019

Hej Helle

Jeg tror ikke du har forstået forskellen mellem fortrydelsesret og afmelding af abonnement.

Som vi har forsøgt at forklare dig over mail, kan du melde dig ud NÅR SOM HELST, og du vil ikke blive opkrævet en eneste krone herefter. Men som et hvilket som helst abonnement, slutter dit abonnement først når det er udløbet. Taler vi et 3 måneders abonnement er bindingsperioden 3 måneder, taler vi et årsabonnement, er bindingsperioden et år.

Alt du køber online har 14 dages fortrydelsesret, hvilket vi også har.
Du skriver som om at, hvis man ikke fortryder sit køb indenfor de første 14 dage, så er man bundet for livet. Du har som sagt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan få dine penge tilbage.
Du kan altid opsige dit abonnement når som helst, og dit abonnement vil være gyldig indtil det udløber.

Ift. antallet af lagersalg er vi også rigtig trætte af, at der ikke er så mange på nuværende tidspunkt. Virksomhederne holder generelt lagersalg på samme tider af året, derfor oplever vi højsæsoner og dermed desværre også lavsæsoner. Det kan vi desværre ikke ændre på, hvor meget vi end gerne vil.

Knast og Krutter lagersalget er et af de mest populære børnelagersalg på vores side, men det er jo naturligvis individuelt om man finder, de varer man er ude efter.
At komme ind som VIP har dog intet med vareudvalget at gøre. Konceptet med vores VIP adgange, som også er beskrevet på vores hjemmeside er, at man slipper for at stå i kø og kommer ind før alle andre til det fulde udvalg af varer.

Rated 1 out of 5 stars

Jeres VIP er udelukkende fusk

Jeres VIP er sådan en skuffelse og løgn.

Hos Day VIP - Tror man at fordi man er VIP så ser man alt hvad de har og alle størrelser er fremme, næh nej. Jeg kom til deres VIP åbning og kunne ikke finde mine størrelse, dagen efter dukker jeg så op igen og ser flere størrelser, men også tøj som slet ikke var sat frem dagen før. Da jeg så spørg ekspedienten, så forklarer hun med at de havde ikke tid og plads til at pakke alt ud til VIP. Hold kæft en skuffelse :(

Så dukker jeg op til JEWLSCPH VIB, her lover Lagersalg.dk at der er goodieback til værdi af 700 kr.
I selve goodieback var der 2 muslibar, og en pose chip ? WFT

Lagersalg kan åbenbart ikke tag hensyn til hvad forretninger tilbyder eller gør, men det sku JER vi abonnere til ???

May 6, 2019

Hej....

Jeg er ked af at du er skuffet over vores klub.
Med hensyn til DAY så har du fået en VIP adgang som er det der betales for igennem klubben, hvad der er af størrelser ude på lagersalget er ikke noget vi har indflydelse på.

Det vores abonnement giver dig adgang til er at komme før ind til lagersalg, hvilket du er kommet i begge tilfælde.
At indholdet i den ekstra gratis gave du har fået ikke har levet op til dine forventninger, det er jeg ked af, fremover vil der ikke stå en værdi op til, men bare at der er en gratis goodiebag oveni VIP adgangen.

Vi gør hvad vi kan for at give jer VIP medlemmer en god oplevelse, og er rigtigt kede af det når i ikke får det, det er kun for vores og jeres bedste at alle er tilfredse, og vi tager selvfølgelig det med goodiebagen op til næste lagersalg.

Venlig hilsen Cecilie
CEO
Lagersalg.com

Rated 3 out of 5 stars

Har netop annulleret mit abonnement…

Har netop annulleret mit abonnement efter varsling af en prisstigning og over et år med meget få VIP-arrangementer, som jeg fandt passende. Der er mange flere gratis alternativer i dag end der var for et par år siden.

October 31, 2018

Reply from Lagersalg.com

Hej, vi er da kede af at høre at der ikke var VIP fordele du fandt interessante.

Hvilket gratis alternativer er det du tænker på? for der skulle ikke gerne være et gratis alternativ hvor du kan komme ind til de lagersalg vi har VIP tid på.

Vh Cecilie
Ejer af Lagersalg.com