Keurig nette winkel! Alle producten zijn netjes en op tijd geleverd en bleken initieel onbeschadigd te zijn. Helaas ben ik het laminaat door omstandigheden pas na een kleine 8 maanden gaan legg... See more
See what reviewers are saying
Zeer tevreden over laminaatnet. Op woensdagavond de bestelling geplaatst en betaald. Op donderdagmiddag een telefoontje met verwachte levertijd (de volgende dag). Op vrijdag netjes een half uur voo... See more
2 ipv 3 rollen folie, volgens chauffeur zitten er meer meters op... Opmerking over open gescheurde pakken: Ga eerst maar leggen, als er transportschade is bel je gewoon later wat er nog nodig is, m... See more
Mooi laminaat uitgezocht aan de hand van 3 eerder bestelde stalen. Telefonisch een leverdatum en tijdstip afgesproken en op die datum, maar op een later tijdstip netjes afgeleverd. Het laminaat zat... See more
Company details
Contact info
Sisalstraat 75, 8281 GK, Genemuiden, Netherlands
- 0031 (0) 6-53790016
- info@floornet.nl
- laminaatnet.nl
Hartelijk dank voor de snelle levering en goede service!
Dik om aan te raden, Afgelopen dinsdag besteld, donderdag geleverd. Vandaag af! 110m2+ Hartelijk dank ;-)
Keurige levering van goedkoop laminaat
Op 6 maart bestelde ik een behoorlijke hoeveelheid laminaat (54 m2) en ook de bijbehorende plinten. Het ordervolgsysteem op de website werkte niet helemaal, want daar bleef maar 'de order wordt verwerkt' op staan. Maar op 11 maart werd ik gebeld dat de levering de volgende dag om kwart voor 11 zou plaatsvinden. En dat gebeurde; de chauffeur was zelfs nog 10 minuten te vroeg. Een heel pellet met alle laminaat werd keurig voor de deur gezet.
Ik vond het erg prettig dat ik bij Laminaatnet zonder meerkosten kon kiezen voor betaling bij aflevering (pinnen of contant). De totaalprijs van het laminaat kwam uit op ongeveer 66% van een aanbieding in dezelfde kwaliteit bij de bouwmarkt. Wel erg de moeite waard dus! (De meegeleverde 'gratis ondervloer' lijkt mij kwalitatief niet geweldig. Ik weet ook nog niet of ik die wel ga gebruiken ...)
Ook de - op eigen aanvraag, voorafgaand aan mijn bestelling - gratis toezending van een fatsoenlijk formaat stalen vind ik prima. Zo kun je vooraf niet alleen de kleur goed zien, maar ook de kwaliteit 'testen' (even in zo'n staal proberen te krassen en zo).
Tenslotte vond ik het erg fijn dat mijn bestelling gratis thuis werd bezorgd. Als ik dezelfde hoeveelheid bij een willekeurige bouwmarkt had gekocht, had ik daar minstens drie keer voor heen en weer moeten rijden.
Ik ga het laminaat pas volgende maand leggen, na een paar andere klussen in huis. Over het (on)gemak van het leggen of het eindresultaat kan ik dus nog niets schrijven. Maar ik neem aan dat ook dat wel goed zal komen ...
mooi laminaat maar geen goede ondervloer
Mooi laminaat tegen een goede prijs en mooi op tijd geleverd. Alleen heb ik er nog wel een andere ondervloer bij gekocht, terwijl het inclusief gratis ondervloer was. De ondervloer die erbij zat is veel te dun om als volwaardige ondervloer te gebruiken.
prachtig mooi Laminaat,keurig verpakt,aardige chauffeur
zoals ik al zei, prachtig mooi laminaat,keurig verpakt,aardige chauffeur
Perfect
Prima bedrijf, komen hun afspraken na, leveren op tijd, prijs kwaliteit verhouding aanbevelenswaardig!
Perfecte en snelle levering.
Perfecte en snelle levering. Een aanrader voor iedereen die snel, kwalitatief goed en tegen een hele redelijke prijs een prima laminaatvloer wil.
Bestellen en aflevering perfect moet het laminaat nog wel leggen
Klantvriendelijk en vlot geholpen, nabestelling ook snel geregeld. Als het laminaat ook makkelijk legt en mooi blijft mag er nog een ster bij
Schrijf hier een interessante titel.
Alles was perfect alleen jammer dat ik het moest ophalen van 2 straten verder van mijn woning door de pak sneeuw die er lag dus dat was onmacht
en dat ze een 18 meter vrachtwagen sturen met 3 assen die niet mee draaien in zo een woon gebied vind ik een slechte plenning
voor de rest is alles goed toffe chauffeur deed zijn werk goed en klant vriendelijk
Goedkoop Laminaat van goede kwaliteit
Goede koop gedaan met dit laminaat!
De gratis ondervloer werkte prima, alleen tijdens de levering had de bezorger wel even een half uur van te voren kunnen bellen. Dit had ik na bestelling wel aangegeven. Zonder deze minpunt had het een 10 geweest!!
super service en klantvrindelijk
binnen een dag het monsterbinnen
naar beordeling het laminaat zelf opgehaald in genemuiden
daar zeer pretig ontvangen
het laminaat gelegt in een winkel het is prachtig en hopen er lang
plezier van hebben
we danken floornet voor de service en voorlichting
Prima webwinkel, snelle service
Bestellen van laminaat verliep zonder problemen. Dag van bestelling ook een telefoon over de levering.
Laminaat geleverd op afgesproken tijd en in prima staat.
Goede kwaliteit en vriendelijk geholpen.
Complimenten.
nette behandeling
ik ben vandaag bij laminaatnet geweest om mijn nieuwe vloer op te halen , Ik ben het zelf gaan halen aangezien ik via internet aankopen nog wel eens sceptisch ben , maar het is een erg nette levering en ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid . jongens in de loods helpen je netjes en doen niet moeilijk om een handje toe te schieten .
als ik weer laminaat nodig heb weet ik waar ik moet zijn
Snelle levering en zeer klantvriendelijk!!
Wij deden via internet de bestelling van laminaat en kregen direct een mailbevestiging. Nog geen minuut later gaat de telefoon: Kunnen we morgenochtend leveren! Zo snel hadden we het nog nooit meegemaakt.
De volgende morgen: Sneeuw en gladheid. We kregen een telefoontje dat de levering 2 à 3 uur vertraagd was. Dat vonden wij erg netjes.
Het laminaat is prachtig.
Bedoeling en service goed, uitvoering nalevering viel tegen
De levering van het laminaat ging perfect, helaas plinten moesten nageleverd worden. Vond het niet netjes dat ik daar twee keer achteraan moest bellen en toen ze afgeleverd werden waren ze zo krom als een hoepel. Dat was echt een tegenvaller.
Goede prijs-kwaliteit verhouding maar late en niet flexibele levering
De prijs-kwaliteit verhouding is goed
Laminaat, op voorraad, besteld en 9 werkdagen later geleverd.
Verplichte afleverdag, wel met tijdstip van levering
Niet flexibel met keuze voor afleverdag.
Snelle levering!
Wij hebben onze bestelling bij laminaatnet als positief ervaren! Je kunt eerst staaltjes bestellen zodat je kunt beoordelen of de kleur is wat je ervan verwacht had. Ons laminaat werd binnen vier dagen bezorgd, goede service!
snelle levering,goede kwaliteit
De laminaat werd snel en netjes geleverd. Het grote voordeel vonden wij dat je achteraf aan de deur kon afrekenen. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen.
Een echte aanrader.
Eerste laminaat
De stalen werden erg snel kosteloos opgestuurd en we wisten al erg snel welke kleur we wilden. ongeveer 5 dagen erna lag ons laminaat bij ons binnen. Heel erg netjes geleverd en precies wat we hadden besteld. Afgelopen zaterdag begonnen met leggen dat ging nogal moeizaam en kregen er geen klik in. Ook heb ik zelf een inschattingsfout gemaakt voor de plakplinten ik dacht dat er bij een deur geen plint hoefde te liggen. Dus een domme fout van mij en zouden uiteindelijk meer plinten nodig hebben. Wel heb ik nu al 1 beschadige laminaat uit de verpakking gehaald. Maandag avond gaan we verder met het leggen van het laminaat. Mocht het zijn dat er meer beschadigd zijn zullen ze deze ophalen en nieuwe leveren maar ik ga het eerst even afwachten(voor eentje ga ik niet bellen). Hopen dat maandag de mannen beter hun werk doen.
Bedankt voor de service
TOP LAMINAAT EN TOP LEVERING!
erg mooi laminaat en supersnel geleverd! ben er blij mee!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.