See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prima prijs/kwaliteitverhouding. Reageren snel en adequaat. Vragen over deurbeslag omdraaien (ging niet zoals bij andere modellen van ze) ivm dat de schutplaat niet over de kruk past werd keurig opge... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hadden 1 handgreep te weinig besteld en helaas toen niet meer op voorraad. Totdat lavuzo mij terug belde dat ze er nog 1 gevonden hadden en hem gelijk naar ons gingen opsturen zodat we de keuken ne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Top ervaring! Ik ben ontzettend tevreden met de deurklinken die ik hier heb besteld. De kwaliteit is boven verwachting en de levering was razendsnel. Ook de service verdient een dikke pluim. Echt een... See more

Company details

1. Building Materials Supplier

Written by the company

Maak kennis met Lavuzo, specialist in deurbeslag en meubelbeslag. Een Nederlands interieurbeslagmerk met een passie voor het mooier maken van elke binnendeur, kast of meubel. Onze ontwerpers stellen zorgvuldig collecties van hoogwaardige producten samen, waardoor er voor elke interieurstijl een perfect passende deurklink of meubelgreep is. Mix en match deurbeslag en meubelbeslag om harmonie in jouw ruimtes te creëren. Wij bezorgen deurbeslag uit eigen voorraad in zwart, rvs, goud, brons en meer!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen

November 16, 2025

Beste fam. Peters,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is erg fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Rated 5 out of 5 stars

Snel ontvangen en mooie producten

Snel ontvangen en mooie producten. Zeker een aanrader in hun prijsklasse. Fijn contact gehad met klantenservice over een artikel dat momenteel niet op voorraad was.

November 16, 2025

Hi Leonie,

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review!

Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de snelle levering en de kwaliteit van onze producten.
We doen er alles aan om een fijne ervaring te bieden, en uw complimenten over het contact en de prijs-kwaliteitverhouding zijn voor ons een enorme motivatie.

Graag tot een volgende keer!

Verpakt als een cadeau

Verpakt als een cadeau; maatvoering perfect en met een soepele kruk vering.

November 14, 2025

Hi Robert,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wat fijn om te lezen dat je nieuwe deurbeslag goed past op je deur.

Door onze plasticvrije manier van verpakken ziet het er niet alleen uit als een cadeau, we dragen er ook mee bij aan een beter milieu.

Ruime keuze in deurbeslag

Ruime keuze in deurbeslag en meubelbeslag. Snel geleverd

October 14, 2025

Hi Daisy,

Wat een fijne review!

Super om te horen dat je zo tevreden bent én dat de levering snel ging.

Bedankt voor je positieve woorden, daar worden we helemaal blij van!

Demi

Super snel in huis

Super snel in huis, direct gemonteerd! 😍

October 15, 2025
Unprompted review

Hi Eveline,

Wat top om te horen!

Super dat alles zo snel in huis was én meteen gemonteerd kon worden.

Bedankt voor je enthousiaste review, ik wens je veel plezier met het deurbeslag!

Demi

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look