LB Jagtrejser Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Kan se her at der tegner sig et mønster og samme fremgangs måde når jeg læser alle de klager LB Jagtrejser får Det er lige samme oplevelse vi har haft deres sælger (snik snak) bedere kendt som Dann... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange rejst med LB Jagtrejser til Polen, og har hver gang fået en god oplevelse. Maj 2020 skule jeg afsted igen, men rejsen blev desværre annulleret pga Corona. Selskabet ringede mig o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jagt på højlandshjort, Inverness, Skotland.3 dagers jagt 2:1. Vi var 4 jægere og alle var meget tifredse. Det hele fungerede optimalt, rejse, forplejning og ikke mindst jagten. Gode revirer med god... See more

Company details

1. Tour Agency
  2. also in
  3. Bus Tour Agency
  4. Tour Operator
  5. Travel Agency

Information provided by various external sources

LB Jagtrejser arrangerer jagtrejser af høj kvalitet til en god pris. Her finder i rejser lige fra bukkejagt i Polen til de flotte jagteområder i Sydafrika.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Bukkejagt i Polen

Min første bukkejagt i Polen og den levede helt op til mine forventninger. Flot natur og gode purch. Havde en god guide, der var god til at finde dyr hver gang. God tolk og hyggeligt pensionat i et godt område, hvor der var lidt andet at kikke på, når man ikke var på jagt.

Det glæder os at din bukkedebut i Polen blev en god oplevelse. Mvh Lotte

Bukke tur til Polen.

Fed tur til Polen, alt var planlagt godt og ingen overraskelser undervejs. Fik 5 fine og store bukke som der var betalt for. Rigtig godt hotel med god mad. Gode guider som var rigtig gode og erfarne. Kan kun anbefale LB jagt rejser herfra. Mvh Lars Andersen

May 10, 2024

Reply from LB Jagtrejser

Tak for din fine anmeldelse. Vi laver gerne en tur til dig en anden gang. Mvh Lotte

Bukkepræmier med bukkebussen

Bukkepræmier med bukkebussen klart en tur jeg kan anbefale ..Jagtreviret er i sig selv en naturoplevelse af format . Mad og ophold er helt på plads Jeg kan kun opfordre alle der ikke har prøvet Bukkejagt i Polen. At benytte sig af dette tilbud fra LB jagtrejser det bliver ikke sidste gang for mit vedkomne .

Reply from LB Jagtrejser

Mange tak for din fine anmeldelse - det betyder meget for os at have tilfredse gæster. Vi laver gerne en tur til dig en anden gang. Mvh Lotte

Bukke jagt 2024

Har rejst flere gange med LB og er aldrig blevet skuffet og denne sidste tur var også god , eneste minus er at tolken er sparet væk
Men godt ophold og god mad
Rejser gerne med LB igen
Hilsen
Hpj

Reply from LB Jagtrejser

Tak for din anmeldelse. Dejligt du havde en god tur. Vi laver gerne en tur til dig en anden gang. Mvh Lotte

Var med LB i Polen efter bukke

Var med LB i Polen efter bukke, og det må siges at være en succes! Området vi jagede på var virkelig smukt og fyldt med alt slags vildt især råvildt. Og bukke var der rigtig mange af. Guiderne var godt inde i hvor der gik gode bukke og guidede os fint, deres sprogkundskaber er ikke de bedste men det klarer man fint alligevel. Hotellet og maden levede fint op til det vi havde forventet i forhold til pris. En virkelig dejlig tur med både store og abnorme bukke. Vi er klar til at rejse med LB igen næste år. 😀

May 16, 2024

Reply from LB Jagtrejser

Mange tak for den fine anmeldelse Jacob - vi laver gerne et arrangement til Jer en anden gang. Lotte

Drivjagt i Polen dec. 2023

Netop hjemkommet fra tre dages drivjagt i Polen med LB jagtrejser. Professionel jagtorganisation som havde gjort et godt forarbejde, så dagene i skoven forløb uden unødig ventetid. Der var masser af vildt og blev også skudt mere end jeg selv forventede. Inkvartering i skoven hvor forplejning og opholdsrum var helt som forventet. Alt i alt en meget positiv oplevelse og det er ikke sidste gang vi rejser med LB.

December 7, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Bruger dem aldrig igen

Har brugt dem to gange og gør det aldrig igen. Den ene gang var selve jagten ganske fin men det "hotel" vi blev indlogeret på der meget ringe kvalitet. Maden var dårlig, de serverede slet ikke alkohol, airconditions på værelserne virkede ikke, beliggenheden var også dårlig. Det virkede som om LB overhovedet ikke havde sat sig ind i hvordan indlogeringen er, der hvor de sender deres gæster hen, da en hurtigt google søgning på hotellets navn viste mange eksempler på dårlige anmeldelser fra andre besøgende. Så den samlede oplevelse var ikke speciel god selv om vi fik skudt nogle flotte trofæer. Den anden gang fik vi slet ikke den jagt vi var stillet i udsigt og afbrød jagtturen før tid, og det viste sig at hvis man som kunde er utilfreds med LB, kan man roligt regne med at de forsøger at finde på alle mulige bortforklaringer, selv om der er tale om stamkunder. God kundeservice er tilsyneladende ikke noget de benytter sig af, hvis man som kunde er utilfreds, og det er jo det man skal bedømme et seriøst selskab ud fra - derfor kan det ikek blive til mere end 2/5

October 1, 2023

Kronhjort i Polen.

Kronhjort i Polen.
Meget professionelt med info, tilbud, kontakt, afvikling og opfølgning.
Alt som aftalt og høj loyalitet hos den lokale jagtklub.
Kan kun anbefale LB igen

September 16, 2023

LB jagt rejser

LB jagt rejser, har styr på tingene, de har givet mig og min jagt kammarat, en af de bedste oplevelser.

Jeg kan varmt anbefale, dem til alle jægere der ønsker en tur til Polen, på brunst jagt i 2024

October 20, 2023

Bukkejagt Ungarn.

Bukkejagt Ungarn.
Alt forløb som aftalt. Afhentning, indkvartering, kørsel og jagt var i top. God vildttæthed og gode guider. Tilladelser, flybilletter og administration modtaget rettidigt. Kan varmt anbefales.

June 6, 2023

Reply from LB Jagtrejser

Tak for din anmeldelse - det glæder mig at arrangementet levede op til forventningerne.

Polen maj 2023

Vi havde en rigtig dejlig bukketur med bus, og kan kun anbefale LB Jagtrejser

May 12, 2023

Reply from LB Jagtrejser

Tak for din anbefaling. Det glæder mig du havde en god tur.

Hjortejagt Skotland

Jagt på højlandshjort, Inverness, Skotland.3 dagers jagt 2:1.
Vi var 4 jægere og alle var meget tifredse.
Det hele fungerede optimalt, rejse, forplejning og ikke mindst jagten. Gode revirer med god bestand og virkelig profesionelle og dygtige stalkere.
L&B jagt kan varmt anbefales.

October 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange rejst med LB…

Maj 2020 skule jeg afsted igen, men rejsen blev desværre annulleret pga Corona. Selskabet ringede mig op, da det stod klart rejsen ikke kunne gennemføres, jeg sendte dem mit kontonummer, og få dage senere var det fulde beløb tilbage på min konto - dejligt og uden noget vrøvl.
Jeg er klar en anden gang, når verden tillader os at rejse sikkert igen

April 22, 2020

Take a closer look