See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mooie bank die geweldig zit. Hoge kwaliteit. Het impregneren moet hem beschermen tegen de ergste vlekken

Rated 1 out of 5 stars

We hebben de zitting van een van onze twee leoluxbanken opnieuw laten vullen bij leolux. Koste 1200,-. Weinig verschil helaas met de andere bank. Na contact Leolux iemand komen kijken. Was het met ons... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat een geweldige bank! Zitcomfort top, degelijkheid en afwerking van grote klasse. Ben al fan van Leolux met al meerdere producten in huis, deze horatio versterkt het alleen nog maar

Rated 5 out of 5 stars

We hebben de prachtige catalogus ontvangen en met genoegen doorgelezen. Een bewaarexemplaar! De cataolus heeft ons verleid het prachtige bijzettafeltje van Studio Truly Truly Morrle te kopen. Een... See more

Company replied

Company details

1. Furniture Manufacturer

Written by the company

Leolux is een Nederlandse producent van design banken, fauteuils, stoelen en tafels.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

We hadden een 2,5 zits bankje gekocht

We hadden een 2,5 zits bankje gekocht, model Devon. Maar je moet zeker 10 cm bij de kant wegblijven, anders zit je scheef. Leolux deed een verbetering tegen kosten maar dit heeft niet geholpen. Je moet nu na ruim een half jaar nog verder van de kant blijven zitten. Met andere woorden: een heel duur bankje waar je niet prettig op zit.

October 11, 2025

Beste meneer Giesbertz,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw Devon-bank niet het zitcomfort biedt dat u had verwacht. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten willen.

We begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn, zeker na de aanpassing die niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. We willen dit graag samen met u oplossen.

Zou u contact met ons willen opnemen via info@leolux.nl, zodat we uw situatie persoonlijk kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en dank voor uw feedback – die helpt ons om onze producten en service continu te verbeteren.

Leolux Service Team

Goede kwaliteit, mooie meubels

We hebben een Lloyd stoel inclusief hocker en een Pallone gekocht. De kwaliteit is super.
De Lloyd maakt wat geluid als je er op gaat zitten. Hierover hebben we navraag gedaan. Even de reactie afwachten.

De Pallone staat perfect bij de Kikko.

Al met al erg blij met de kwaliteit en het design.

October 1, 2025

Reply from Leolux

Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de meubels en het design! Dankjewel voor je uitgebreide en positieve review.

Rated 4 out of 5 stars

40 Jahre Divi Divi- Sessel von Leolux

40 Jahre Divi Divi- Sessel von Leolux

Vor rund 40 Jahren habe ich einen Divi-Sessel von Leolux gekauft und - weil begeistert - bald durch einen zweiten ergänzt. Ich habe einen rund zehn Jahre als Bürostuhl benutzt. Der andere ist lange Jahre der heftig umstrittene "Lesestuhl" der fuenf Kinder gewesen, be- und umklettert. So sehr, dass der Bezug nach dreißig Jahren intensiver Nutzung und wohl auch durch Einsatz "unerlaubter" spitzer Gegenstände heftig gelitten hat. Eine Polsterei hat hier geholfen... Vor zehn Jahren waren die Divis also wieder wie neu, sind seitdem im regelmäßigen Einsatz. Haben mittlerweile fünf Umzüge überstanden.
Besonders beliebt bei Besuchern mit "Rücken". Auf dem Divi findet jeder "seine" Position. Schade - und darum Sternabzug - Divi ist nicht mehr im Programm. Aber wenn die anderen Sitzmöbel von Leolux nur die halbe Lebenszeit der Divis haben - gute Sache. Schade, dass die Möbel kaum im stationären Handel zu finden sind. Trotz allem Vertrauen würde ich gern "Probesitzen" wollen, ohne den Weg nach Krefeld machen zu müssen.

July 17, 2025

Reply from Leolux

Vielen Dank für Ihre ausführliche und wertschätzende Rückmeldung! Schön, dass die Divi-Sessel Sie so lange begleiten – das bedeutet uns viel.

Rated 5 out of 5 stars

We hebben de prachtige catalogus…Geef een upgrade aan je woning!

De cataolus heeft ons verleid het prachtige bijzettafeltje van Studio Truly Truly Morrle te kopen. Een blikvanger in de kamer. Een genot om naar te kijken.
Hij combineert perfect bij de Bora Bora bank, zandkleur, en de fauteuil Caruzo + gratis poef, alletwee zeegroen.
Alles verworven bij Vesta Groningen.

June 12, 2025

Reply from Leolux

Wat een prachtige combinatie, en wat leuk dat de catalogus jullie heeft geïnspireerd! Dankjewel voor je enthousiaste review.

Prachtige bank

Prachtige bank, goede zit en mooie stof, we zijn super tevreden.

June 5, 2025

Reply from Leolux

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie beoordeling!

Rated 2 out of 5 stars

Bank blijft niet strak, krijgt vouwen in stof

Bank blijft niet strak, zoals bank uit 2000.
Vind ik teleurstellend voor een drie Zits van 7300 euro. Klacht via leverancier Vesta ingediend, nog niets van gehoord. Jammer.
Op dit moment zou ik niet weer deze bank aanschaffen. Kan nog verbeteren, we wachten af.

April 23, 2025

Tolle Reaktion auf Anfrage nach Ersatzteil

Ich habe ein Ersatzteil für meinen Helical Sessel benötigt und den Service von Leolux per E-Mail kontaktiert. Innerhalb kürzester Zeit hat sich Leolux bei mir gemeldet und eine sehr freundliche und kompetente Mitarbeiterin (Frau Boom) hat sich meines Problems angenommen. Mittlerweile ist das Ersatzteil angekommen. Danke für die tolle Reaktion auf meine Anfrage. Leolux ist wirklich eine Premiummarke!!

November 22, 2024

Esszimmer Stühle

Die Esszimmer Stühle sind sehr schön im Design und das Leder ist qualitativ richtig hochwertig. Der Sitzkomfort durch die leicht nachgebende Lehne und die relativ straffe Polsterung der Sitzfläche ist ganz einfach gesagt hervorragend!

August 30, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look