Liedopmaat Reviews 249

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nu 3 keer een nummer laten maken waarvan 2 gelijk perfect. De 3de was de tekst die ik had geschreven verkeerd opgevat, ik heb dit aangegeven en ze deden niet moelijk en hebben binnen een uur een nieuw... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede communicatie via app Tekst in het Engels laten vertalen Prachtig liedje Origineel verjaardagscadeau Helemaal blij met het resultaat Verrassing was gelukt…😀👍 Bedankt

Rated 5 out of 5 stars

Communicatie is echt goed met hun , daarnaast kan je echt je eigen wensen doorgeven qua tekst en nummer. Ik had mijn moeder een nummer kado gegeven en ze was hier zo enorm blij mee , het heeft haar oo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijk is eerlijk de eerste versie was niet helemaal naar onze zin maar de super snelle reactie op ons mailtje waarin we dat aangaven, de snelle oplossingen en zelfs nog een paar aanpassingen die all... See more

Company details

1. Gift Shop
  2. Music Producer
  3. Music Store
  4. Wedding Souvenir Shop

Written by the company

Bij Liedopmaat.nl brengen we muziek en emotie samen om unieke, op maat gemaakte liedjes te creëren voor elke gelegenheid. Muziek heeft de kracht om herinneringen te maken en gevoelens over te brengen op een manier die woorden alleen niet kunnen. Of je nu een speciaal lied wilt laten maken voor een verjaardag, bruiloft, jubileum, afscheid, bedrijfsevenement of een andere bijzondere gelegenheid, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij jouw verhaal en emoties. Het proces is eenvoudig: jij levert de input, zoals persoonlijke verhalen, belangrijke gebeurtenissen of specifieke wensen, en wij vertalen dit naar een compleet uitgewerkt lied. Van pakkende songteksten tot een melodie die blijft hangen, wij maken muziek die raakt. Bij Liedopmaat.nl kun je een lied laten maken voor allerlei momenten, zoals verjaardagen, bruiloften, jubilea, afscheid en herdenkingen, bedrijfsevenementen en feestnummers. Voor elke gelegenheid creëren wij een persoonlijk en uniek nummer, dat perfect past bij de emoties die je wilt overbrengen. Wil je iemand op een bijzondere manier verrassen met een uniek en persoonlijk lied? Bij Liedopmaat.nl zorgen we voor een nummer dat perfect past bij de gelegenheid en een blijvende herinnering creëert. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden! Cadeau, cadeautip, moederdag, vaderdag, verjaardagen,bruiloft, etc, alles is mogelijk!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Liedje

Ik heb een hele mooie nummer ontvangen!! Werd er emotioneel van. Toen ik het liedje kreeg wou ik een paar wijzigen aan de tekst en dat hebben ze toen ook meteen gedaan! Ze me hebben me snel en goed geholpen!

February 12, 2026

Woorden schieten tekort!

Woorden schieten tekort! Ik vond het eerste liedje wat warrig worden later in het lied. Nadat ik dit had aangegeven, ben ik zo netjes en snel geholpen! Het liedje uiteindelijk? Woorden schieten tekort! Heb een traantje moeten laten. Dankjewel voor dit waardevolle lied! Ps: soms helpt het om wat meer uit handen te geven aan de makers van het lied.

February 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wat een mooi lied is er uit mijn…

Wat een mooi lied is er uit mijn verhaal gekomen, mijn man die nooit huilt werd meteen geëmotioneerd. Echt geen spijt van en ik luister het lied zelf vaak in de auto.

January 28, 2026

Beste vriendin

Beste keuze ooit om hier een liedje te laten maken!! Het is prachtig in elkaar gestoken. En kan niet wachten om het te laten horen aan mijn beste vriendin!!!

January 27, 2026

In één woord: super!

Ja geweldig fijne communicatie de nemen echt de tijd en eindresultaat is geweldig kan niet wachten om kado te geven. Ik bestel volgende keer weer hier.

January 27, 2026

Top !

Top !! Wordt echt helemaal naar de tekst gemaakt, een leuk origineel idee om te geven.

November 29, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een liedje op maat laten maken

Ik heb een liedje op maat laten maken. De eerste versie voldeed niet volledig aan mijn wensen dus ik heb toen de tekst die ik graag wilde duidelijker uitgelegd en de tweede versie is precies geworden zoals ik graag wilde. Echt super blij mee!

January 20, 2026

Voor het weekend ingestuurd

Voor het week bestelling gedaan. En vandaag ontvangen. Wat ontzettend mooi gemaakt. De eerste keer zitten luisteren en echt een traantje moeten wegpinken. Ik weet het zeker dat mijn vriend hem super mooi gaat vinden. Zeker aan te raden en ikzelf zal zeker nog een keer een tekst insturen.

January 20, 2026

Geweldige services!

Bij het aanmaken van mijn liedje had ik aangegeven dat ik een vrouwenstem wilde en een ballet. Binnen 3 dagen had ik het liedje ontvangen, ik was alleen niet tevreden. De stem en melodie kwamen niet overeen zoals ik gehoopt had. Ik gaf aan dat het misschien mooier was als het een mannenstem zou zijn en dat er een uithaal in het liedje terug zou vinden. Nog geen 30 min later kreeg ik de versie die ik wilde en met kippenvel heb ik dit liedje geluisterd.

January 14, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Snel ontvangen, lied is top. Klantenservice is geweldig !

Binnen 3 dagen had ik mijn lied in mijn mailbox. Helaas kwam ik er achter, dat ik een keuze had in een mannelijke stem of vrouwelijke stem. Door hier zelf overheen te hebben gekeken, heb ik meteen gemaild met de vraag, of zij a.u.b een vrouwenstem wilde maken. Omdat ik door mijn eigen onoplettendheid een mannenstem kreeg. Liedopmaat heeft meteen geantwoord, en konden voor een keer dit aanpassen. Blije ik :) natuurlijk ! Zo gezegd zo gedaan, en na 3 dagen ( ze hadden aangegeven het niet voor 1 januari te kunnen regelen ) had ik de vrouwen versie in mijn mail. Alle lof voor hún coulance ! Lied is top, klantenservice is snel en mega top.

January 3, 2026

Aanrader

Ik had al een prachtig lied ontvangen, helemaal naar wens en met veel gevoel gemaakt. Toch miste ik nog wat extra informatie. Zonder twijfel hebben zij alles op alles gezet om mij te helpen en ervoor te zorgen dat ik mijn lied alsnog op tijd kon ontvangen. Zelfs tot in de late uurtjes stonden ze voor mij klaar.

Zo’n inzet, meedenken en oprechte betrokkenheid kom je niet vaak tegen. Ik ben enorm dankbaar en kan dit alleen maar aanraden. Echt top! 💖🎶

December 30, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look