Flinke imøtekommende ansatte, som gjorde det fint og lett og planlegge i en trist tid. Omsorgsfulle. Ble en flott og personlig seremoni som min mor hadde vært veldig glad for. Veldig glad for at vi fi... See more

Company replied
Veldig hyggelige og imøtekommende personer som tok hensyn til våre ønsker og at vi var flere som ville ha et ord med i avgjørelsene ble taklet på en bra måte. Veldig flink sermonileder og vi ble go... See more
Company replied
Tusen takk til Christian for den gode, ryddig og omtenksom hjelp jeg fikk ved min kjære mann sin bortgang. Jeg fikk den fine verdige avskjed jeg ønsket meg. Følte meg godt ivaretatt. Kan trygt anbefal... See more
Company replied
Veldig fornøyd med begravelsesbyrået og anbefaler dem på det varmeste til andre. Vi hadde kun mobilkontakt vedr planleggingen, noe som passet utmerket for meg. Prosessen var ryddig og effektiv, og fik... See more
Written by the company
Nydalsveien 33, 0484, Oslo, Norway
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Líf begravelsesbyrå leverer enestående omsorg og profesjonalitet i en sårbar tid. Med varme, empati og stor forståelse, sørger de for at både praktiske detaljer og personlige ønsker blir ivaretatt. Christian og hans team møter pårørende med respekt og omtanke, og skaper vakre, verdige seremonier tilpasset familiens behov. Fra planlegging til gjennomføring oppleves kontakten som trygg, rask og ukomplisert. Lif blir sterkt anbefalt for deres evne til å støtte i sorgens stund og gjøre avskjeden til en fin og verdig avslutning.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Kontakten med Lif og Christian opplevdes som profesjonell og samtidig nær og ukomplisert. Det var fint å bli møtt i sorgen på en måte som var riktig for oss. Alt rundt bisettelse, samt før og etter, ble tatt hånd om raskt og som ønsket. Christian sørget for dyktige musikere til vår lille bisettelse, og alt ble så bra!

Reply from Líf begravelsesbyrå
Lifs medarbeidere var behagelige, empatiske, praktiske og svært hjelpsomme. Prosessen rundt gravlegging ble enkel, effektiv og god.
Vi følte oss godt ivaretatt med en partner som forstod våre behov og hjalp oss å finne løsninger.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Dette ble veldig enkelt for oss pårørende, vi ringte og traff den mest omsorgsfulle personen vi kunne treffe.
Malene fra byrået stod oss nær i den tiden vi gikk i møte da vår mor gikk bort, fin avskjed med mor og et verdig farvel.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Lif sine ansatte møtte meg og familien med empati, forståelse og omtanke, i en svært krevende og sårbar situasjon. Deres tilnærming gjorde at vi følte oss ivaretatt og betrygget, fra start til slutt av samarbeidet. Bisettelsen ble et vakkert og verdig øyeblikk, skreddersydd til våre ønsker og behov. De ansatte vi var i kontakt med, blant annet Hege og Cecilia, bidro alltid med raske svar på spørsmål, gode innspill og praktiske forslag. Takk for et flott samarbeid og all varmen vi mottok fra dere underveis. Jeg anbefaler Lif på det sterkeste!

Reply from Líf begravelsesbyrå
Her fikk jeg hjelpen jeg trengte, gode forklaringer om gangen i ting og Christian som jeg snakket med hadde mye kunnskap. Følte meg ivaretatt i en ellers slitsom og trist situasjon. Anbefales på det varmeste.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Dette er første gang jeg har vært i direkte kontakt med et begravelsesbyrå, og Lif v/ Christian har gjort dette til en fin avslutning på et liv. Jeg er veldig fornøyd med måten jeg er blitt mottatt på. Christian sin gjennomføring har gjort dette til en verdig og en minnerik bisettelse. Christian har hele tiden vært ytterst høflig og profesjonell. Takk for den gode støtten.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Valget av for meg ukjente Lif var helt tilfeldig. Ringte noen byråer men da Malene svarte med en blid og hyggelig stemme uten forsøk på å “selge” hadde jeg funnet byrået jeg ville bruke.
Katrine tok seg av alt på en profesjonell måte samtidig som hun hadde stor omtanke, var tilgjengelig og gjorde alt for at jeg skulle få det som jeg ønsket - og det fikk jeg.
Seremonien, valgt musikk, program og blomster var nydelig.
Tusen takk til Katrine, Christian og Malene

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi fikk en meget hjertevarm, vennlig og samtidig profesjonell hjelp

Reply from Líf begravelsesbyrå
Christian Kolstad Huse var vår kontakt. Hjalp oss gjennom prosessen på en rolig og fin måte. Veldig bra. God kommunikasjon hele veien. Anbefales på det varmeste

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi hadde Katrine som vår begravelsesagent. Hun er et varmt og omsorgsfullt menneske og var svært behjelpelig med alt vi trengte hjelp til. Hun holdt også seremonien for vår mamma og den ble akkurat som vi hadde håpet i hennes ånd. Jeg anbefaler Lif på det varmeste.
Med vennlig hilsen
Tore, Ståle og Tone

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi ble tatt godt hånd om fra begynnelse til slutt. Christian, Malene, Kathrine og Kristin ledet oss trygt gjennom det vi måtte ta stilling til underveis og kom med gode råd. De gjorde sitt ytterste for at bisettelsen skulle bli personlig og etter våre ønsker. Vi syns vi ble ivaretatt på en veldig god måte og tenker at dette er et byrå man trygt kan bruke når man skal stede sine kjære til hvile. Slutter oss til en annen tilbakemelder: Enestående

Reply from Líf begravelsesbyrå
Fikk virkelig følelsen av å bli ivaretatt, også utover hva som inngår i "kontrakten". Veldig bra!

Reply from Líf begravelsesbyrå
Rask og effektiv respons. Veldig lydhør, forsto og leverte på alle våre ønsker. Veldig flink til å informere om regler, prosess, saksgang og kostnader. Dette var et bekymringsfritt opplegg og vi ble meget godt ivaretatt gjennom det hele. Synes vi var i trygge hender her.

Reply from Líf begravelsesbyrå
En vennlig og meget hjelpsom tone fra de ansatte. Jobbet raskt og tok også tlf i helgen. Ringte også og spurte om ting. Så profesjonelle. Fint besøk på kontoret.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Christian var vår begravelsesrådgiver, og vi fikk veldig god hjelp og veiledning med alt vi trengte hjelp med og mere til. Vi ønsket å ha seremonien i Norge, men ta med oss urnen til utlandet for begravelse. Omstendighetene gjorde at vi trengte å utføre seremonien på svært kort varsel, han ordnet alt og vi trengte ikke bekymre oss. Det ble en verdig og fin seremoni, og vi fikk hjelp til all papirarbeid og informasjon vi trengte for å ta med urnen ut av landet. Christian bare ordnet ting, så vi slapp. Han gjorde en veldig tung periode lettere for oss, og vi er takknemlig for hvordan han håndterte alt sammen.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Utrolig hyggelige mennesker, profesjonell utførelse, gode råd og flott veiledning. Vil absolutt anbefale Christian og Malene fra Líf på det varmeste. Jeg følte godt ivaretatt i ukjent terreng.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Veldig fine og behaglige, de gav oss gode råd og fant løsninger som vi trengte til min fars begravelse.
Ønsker du å føle deg sett og hørt som etterlatte kan de absolutt anbefales.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi hadde en god opplevelse å få legge gravferden til Lif. Våre ønsker ble respektert og vi følte oss ivaretatt. Vi fikk god informasjon og opplevde at Lif hadde tid til oss. God kommunikasjon både skriftlig og muntlig.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.