Flinke imøtekommende ansatte, som gjorde det fint og lett og planlegge i en trist tid. Omsorgsfulle. Ble en flott og personlig seremoni som min mor hadde vært veldig glad for. Veldig glad for at vi fi... See more

Company replied
Veldig hyggelige og imøtekommende personer som tok hensyn til våre ønsker og at vi var flere som ville ha et ord med i avgjørelsene ble taklet på en bra måte. Veldig flink sermonileder og vi ble go... See more
Company replied
Tusen takk til Christian for den gode, ryddig og omtenksom hjelp jeg fikk ved min kjære mann sin bortgang. Jeg fikk den fine verdige avskjed jeg ønsket meg. Følte meg godt ivaretatt. Kan trygt anbefal... See more
Company replied
Veldig fornøyd med begravelsesbyrået og anbefaler dem på det varmeste til andre. Vi hadde kun mobilkontakt vedr planleggingen, noe som passet utmerket for meg. Prosessen var ryddig og effektiv, og fik... See more
Written by the company
Nydalsveien 33, 0484, Oslo, Norway
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vi opplevde Lif begravelsesbyrå som svært profesjonelle og dyktige med stor omtanke og varme for oss og situasjonen vi sto i med tap av enda en nær på kort tid. Takk for all bistand i denne utrolig vanskelige tiden.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Veldig hyggelige og hjelpsomme tok tak i alt, så vi sørgende kunne ta litt avstand fra det vanskelige i denne perioden.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Fantastisk god service. Gode råd og veiledning gjennom hele prosessen. Kan trygt anbefale Lif begravelsesbyrå på det varmeste.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Takk for meget god bistand i forbindelse med vår mors bortgang. Opplevde Lif begravelsesbyrå som profesjonelle og varme. Møtte alle våre behov med empati og forståelse. En verdig avslutning for vår mors siste reise. Takk ❤️

Reply from Líf begravelsesbyrå
Lif og Christian loset oss trygt gjennom prosessen fra a til å. Lett å få kontakt med underveis, og fulgte tett opp fortløpende. Seremonien ble akkurat slik vi ønsket, og vi gir våre varmeste anbefalinger til andre som trenger et begravelsesbyrå.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Det ble en fin og verdig bisettelse. De ansatte i Lif var empatiske, og tok hånd om det praktiske rolig og effektivt.
Som pårørende ble vi veiledet og ivaretatt på en god måte.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi takker for all god hjelp med begravelsen til pappa. Han fikk en fin og verdig begravelsessermoni.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Hyggelig førsteinntrykk og all oppfølging videre var som det bør og skal være.
Vi ringte til fire forskjellige byråer, Lif begravelsesbyrå utmerket seg som det mest profesjonelle av de alle. Flott at det kom et byrå som ønsker å utfordre de etablerte store selskapene.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Raskt svar på alle spørsmål selv på en søndag. Veldig fornøyd.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Det var lite som var overlatt til tilfeldighetene i denne prosessen. For min del var dette helt nytt og en tjeneste jeg håpet og ikke skulle måtte benytte meg av.
Christian som jeg fikk kontakt med, tok hånd om alt fra start til slutt. Transport av kiste, dekorasjoner, dokumenter, minneside og annet som hører med i en krevende tid. Det ble også arrangert med en soloist da anlegg i kirken ikke kunne spille av ønsket musikk.
Kjempe fornøyd med hele opplevelsen og for all veiledning og informasjonsflyt underveis i prosessen.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Oppfølgingen var helt fantastisk. Alltid tilgjengelig og ønsket om å vise tilstedeværelse til enhver tid har gjort familien og pårørende trygge og ivaretatt. Dette anbefaler jeg på det sterkeste.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Veldig imøtekommende mennesker, veldig rause på pris, og på tilbydersiden når det gjaldt å finne løsninger, og stille opp for oss.
Anbefaler de på det varmeste
Vennlig hilsen Runa, Anders og Are

Reply from Líf begravelsesbyrå
Rolig og informativ! Tok seg god tid på hjemmebesøk! Grei oppfølging!
Takk for hjelpen!

Reply from Líf begravelsesbyrå
Veldig fin opplevelse med lif begravelsesbyrå da min mor gikk bort. Godt samarbeid hele veien både før begravelse og i ettertid. Anbefales!

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi takker Lif begravelsesbyrå for en verdig og meget flott gjennomført seremoni ved Randi’s siste reise.
Stor takk til Christian for profesjonell hjelp og oppfølging fra begynnelse til slutt.
Anbefales på det sterkeste. Hilsen Tore og Barbro

Reply from Líf begravelsesbyrå
Usedvanlig imøtekommende, støttende og hjelpsomme på alle måter både før, under og etter begravelsen. Christian er lett å snakke med, løsningsorientert og viser ekte interesse for deg og dine behov i en vanskelig tid. Anbefaler på det varmeste

Reply from Líf begravelsesbyrå
Søkte blant flere aktører i Asker-områet, og valget falt på Lif på grunn av tiltalende hjemmeside som utstrålte trygghet og omtanke, samt god informasjon og pris. Rask og profesjonell håndtering, behagelig kommunikasjon fra Christian. Begravelse uten sermoni, men allikevel viktig å oppleve å bli ivaretatt på en god måte. Anbefaler til alle som står oppe i en krevende sorgsituasjon som et dødsfall som regel innbærer.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi fikk profesjonell og god hjelp gjennom hele prosessen fra planlegging til selve begravelsen. Oppfølgingen fra agenten underveis var også meget rask og god i denne krevende situasjonen.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Første gang jeg har deltatt i en buddistisk bisettelse,men Christian i Lif laget dette til en veldig fin dag for alle fremmøtte.
Å hyggelig pris.
Ryddig og god oppfølging.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.