Flinke imøtekommende ansatte, som gjorde det fint og lett og planlegge i en trist tid. Omsorgsfulle. Ble en flott og personlig seremoni som min mor hadde vært veldig glad for. Veldig glad for at vi fi... See more

Company replied
Veldig hyggelige og imøtekommende personer som tok hensyn til våre ønsker og at vi var flere som ville ha et ord med i avgjørelsene ble taklet på en bra måte. Veldig flink sermonileder og vi ble go... See more
Company replied
Tusen takk til Christian for den gode, ryddig og omtenksom hjelp jeg fikk ved min kjære mann sin bortgang. Jeg fikk den fine verdige avskjed jeg ønsket meg. Følte meg godt ivaretatt. Kan trygt anbefal... See more
Company replied
Veldig fornøyd med begravelsesbyrået og anbefaler dem på det varmeste til andre. Vi hadde kun mobilkontakt vedr planleggingen, noe som passet utmerket for meg. Prosessen var ryddig og effektiv, og fik... See more
Written by the company
Nydalsveien 33, 0484, Oslo, Norway
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Veldig fornøyd med Lif begravelsesbyrå. Vi fikk god informasjon og oppfølging, både før, under og etter bisettelsen. Trygt, vennlig og rolig, raskt svar på henvendelser. Kan varmt anbefales😊

Reply from Líf begravelsesbyrå
Vi følte oss svært godt ivaretatt av Lif. De bidro med ro, trygghet, erfaring og nærhet uten noengang å være påtrengende. De var fleksible og la ekstra til rette der vi trengte det. Alltid tilgjengelige og imøtekommende - utenom det vanlige.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Profesjonell håndtering, lyttet og gjennomførte ihht ønske. Veldig fornøyd med Christian sin håndtering slik at bisettelsen ble som vi ville.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Informative og tiltalende nettsider gjorde at vi valgte Lif. Behagelig, profesjonell og imøtekommende dialog under hele prosessen. Humanistisk seremoni ble gjennomført på en verdig måte og etter våre ønsker. Jeg kan trygt anbefale å velge Lif.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Tusen takk for en nydelig seremoni i anledning min fars bisettelse.
Ble godt ivaretatt gjennom hele prosessen,og kan varmt anbefale Lif.
Hjelpsom begravelsesagent som jeg følte var oppriktig forståelsesfull for min sorg , lett å prate med , god til å få meg trygg på at alt ville ordnes på beste måte , en jeg fikk god relasjon til

Reply from Líf begravelsesbyrå
Dette er et begravelsesbyrå som bryr seg. Vi fikk varm, personlig oppfølging i en vanskelig tid, og kommunikasjonen var enkel og hensynsfull.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Har bare gode tilbakemeldinger om kontakten med Lif begravelsesbyrå. Fra vi tok kontakt første gang til vi var ferdig med samarbeidet har kontaktpersonene vært veldig hyggelige, dyktig i jobben sin, støttende og omsorgsfull. Uansett hvordan vi kontaktet de, kom det kjappt svar enten på sms, mail eller tlf.
Pynting i kirken og sangheftene var veldig flotte. Vi følte oss ivaretatt og fikk god støtte og hjelp. De gav oss god info om hvordan vi skulle gå frem og vi fikk help når vi lurte på noe. Anbefaler absolutt Lif begravelsesbyrå.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Fikk god og effektiv hjelp med begravelse .Veldig god oppfølging vi er storfornøyd

Reply from Líf begravelsesbyrå
Det gikk veldig fint fra start til slutt. Det var klar og tydelig informasjon, og oppfølgingen var god.

Veldig god håndtering.
Bra forhånds info., tilbud og dialog underveis.
Begravelsen ble utført helt til punkt og prikke og vi ble veldig godt fornøyd. Er seriøs og en aktør vi trykt kan anbefale andre.
Behagelig begravelse konsulent . Har heldigvis ikke mye erfaring med begravelse byråer, men bi var veldig fornøyd med hjelp og oppfølging hos Lif
Tusen takk til Lif begravelse. Katrine hjalp og støttet oss på en mild og behagelig måte.
Dagen for bisettelsen ble god og minnerik takket være hennes hjelp. Det ble så fint i kirken og på minnestunden etterpå. Det ble en verdig avslutning for moren min.
Tusen takk for god hjelp i forbindelse med begravelsen og gravstein. Veldig profesjonelt og meget bra service. Stor takk til Christian Huse
Den gode opplevelsen er nok ene og alene Katrine sin fortjeneste. Med tanke på hva som hendte dagene etter dødsfallet til min søster kunne vi neppe hatt en bedre oppfølging. Tusen takk til Katrine 🥰
Det går heldigvis bra med Knut.

Reply from Líf begravelsesbyrå
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.