HANDLA INTE HÄR!
HANDLA INTE HÄR!
Sällan haft så ont i magen som köpet från denna butik gett mig. Först fakturerade dom för en klänning som var slut i deras lager och sedan var en av dom andra klänningarna trasig. Det tog närmare fem månader och över tjugo mail från mig för att få rätt i sak. Men deras osmakliga behandling av mig som kund var inte värt striden, hade i efterhand hellre betalat för att slippa deras nedriga behandling.
Flera av dom som ger ett gott omdöme här är släkt med ägarna, tom VD’n utger sig för att vara en mycket nöjd kund. Önskar jag hade läst på Trustpilot innan jag beställde men försöker i stället vara tacksam för Klarna för utan deras stöd hade jag gett upp.
Dom har fina kläder, men du kommer, om dom levereras och är hela vill säga, aldrig känna dig fin i dom, tvärtom. Märkligt att ett sådant här företag klarar sig i Sverige, Temu har bättre människosyn än vad Raw by Jörlevik och Lilla betongfabriken på Söderåsen AB har.
Det här är första gången jag lämnar en recension på Trustpilot men om det besparar en enda potentiell kund deras behandling så är det värt det. Hoppas vi som vågar slipper reprimander dock för jag hade inte blivit förvånad om detta straffade sig.