Efter missöde med den första leveransen…
Efter missöde med den första leveransen (obs som inte var deras fel) ,så blev jag väldigt bra bemött och att jag blev trodd, återkommer mer än gärna.
Fin klänning i bra kvalitet. Snabb leverans.
HANDLA INTE HÄR!
Sällan haft så ont i magen som köpet från denna butik gett mig. Först fakturerade dom för en klänning som var slut i deras lager och sedan var en av dom andra klänningarna trasig. Det tog närmare fem månader och över tjugo mail från mig för att få rätt i sak. Men deras osmakliga behandling av mig som kund var inte värt striden, hade i efterhand hellre betalat för att slippa deras nedriga behandling.
Flera av dom som ger ett gott omdöme här är släkt med ägarna, tom VD’n utger sig för att vara en mycket nöjd kund. Önskar jag hade läst på Trustpilot innan jag beställde men försöker i stället vara tacksam för Klarna för utan deras stöd hade jag gett upp.
Dom har fina kläder, men du kommer, om dom levereras och är hela vill säga, aldrig känna dig fin i dom, tvärtom. Märkligt att ett sådant här företag klarar sig i Sverige, Temu har bättre människosyn än vad Raw by Jörlevik och Lilla betongfabriken på Söderåsen AB har.
Det här är första gången jag lämnar en recension på Trustpilot men om det besparar en enda potentiell kund deras behandling så är det värt det. Hoppas vi som vågar slipper reprimander dock för jag hade inte blivit förvånad om detta straffade sig.
Supernöjd med varorna och underbar personal 🌸
Rekommenderar starkt!
Väldigt trevlig personal!!:) rekommenderar start🌼
Supergullig personal ! Alltid glada och tillmötesgående 🫶
Urusel kundtjänst. Ska det behöva ta 5-6 veckor innan en retur återbetalas? Det är vad som hände mig.
När min retur skickats meddelar Klarna att det brukar ta upp till 8 dagar innan återbetalningar från företaget sker.
Först nu efter 4 veckor och efter påtryckning från Klarna får jag besked om att min retur behandlats men att det kommer att ta ytterligare upp till 8 dagar innan jag får tillbaka mina pengar. Under all kritik!
Dåligt kundbemötande. Inga svar på frågor via mail, trots påminnelse. Kommer inte köpa något därifrån igen!
Snygga kläder och mycket fin heminredning
Handlat av dom vid två tillfällen med ett års mellanrum och behövt returneras/reklamera och samma sak varje gång. Hopplösa att få tag i och det tar evigheter innan de behandlar returen/reklamationen. Otrevlig kundservice. Denna gång fanns ingen retursedel medskickad. Efter att jag fått påminna TRE gånger per mail om att jag ville göra en retur och att det inte fanns en returlapp med så fick jag på tredje försöket ett i mina ögon snäsigt svar att ”det är ju bara att skicka”. På hemsidan står det att man alltid ska kontakta dom INNAN retur. Sen allt strul med Klarna för båda dessa köpen gör att jag aldrig mer handlar därifrån!
Deras kundtjänst är under all kritik. Följer inte konsumentköplagen och är allmänt otrevliga. VARNING HANDLA INTE DÄR
Jag beställde via deras webshop och första ordrarna gick bra. Sedan blev det rea och jag blev sugen på mer så då beställde jag igen. Och igen efter ett par dagar när dom gjorde reklam för ännu mer nedsatt. Jag behöll kläder ur båda leveranserna men returnerade dom i ett paket. Då vill dom ändå ta betalt för två returfrakter! Argumenterar via mejl med alla möjliga icke hållbara argument och vägrar ge sig. Skriver att jag är otrevlig😳 Samma dag detta började så beställde jag ännu en klänning men kom sekunden efter på att den var i fel längd så jag mejlade dom direkt så dom inte skulle skicka den. Nu kom den i alla fall.. dom menar på att det är 1-3 svarsdagar. Man läser väl ett mejl som kommer vändande med orderbekräftelsen innan man skickar?! Och samma mejladress och person Cecilia, har några timmar senare och flera gånger senare samma dag och dagen efter mejlat mig ang dubbelreturen. Otroligt oprofessionellt! Hade gärna fortsatt att vara deras kund men usel service är så himla tråkig. Man vill ju gärna att rätt ska vara rätt och alla nöjda.
Det är aldrig ngt problem med leveranser lr att varan inte är enligt förväntningarna.
Följer inte distansköplagen.
Jag mailade och meddelade att jag önskade returnera plaggen jag beställt och fick svaret att de inte har retur på rean. Eftersom jag vet att man alltid har rätt till retur vid köp på distans, meddelade jag det och skickade en länk med information.
Svaret var så otroligt otrevligt att jag häpnade. Jag mailade fram och tillbaka med dem och fick till slut returnera, men de drog en rejäl postavgift (150 kr för 2 plagg via posten).
Rekommenderas verkligen inte.
De är inte seriösa.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.