Sanne Mose - Onlinecoach og personlig træner Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestilt en drikkedunk på deres hjemmeside, men hører intet fra dem. Jeg har ikke modtaget varen, sendt en mail med spørgsmål om hvornår jeg får den tilsendt, kontaktet i privat besked på Inst... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg afslutter nu et 4 måneders forløb hos Sanne, og det har været helt fantastisk! Jeg kunne relatere enormt meget til Sanne, da hun selv har to små børn og derfor ved hvad det kræver i hverdagen både... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil varmt anbefale Sanne. I samarbejde med hende har jeg endelig fundet den rette vej mod et sundere jeg – både fysisk og mentalt. ☺️ Forløbet har ikke kun været en fysisk forandring, men o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har indtil videre kun været hos Sanne i forløb i 3 ugers tid, men kan allerede nu give hende top karakter! Hun er det sødeste, mest behagelige, forstående, tålmodige, sympatiske og skønne mennes... See more

Company details

1. Personal Trainer

Written by the company

Din sikre vej til en sundere livsstil! +1000 glade klienter og over 8 års erfaring inden for personlig coaching af kost og træning. Min primære målgruppe er kvinder. Jeg er specialiceret i kroppen under og efter en graviditet. Mit fokus er på den holdbare løsning, så du kommer godt og sikkert ud på egne ben. Jeg tilbyder desuden også personlige træninger i Aalborg. Ønsker du at tage din træning til et nyt niveau hjælper jeg også med målet om at stå på scenen i dit livs form!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk coach og effektive personlige planer!

Jeg har været i online forløb hos Sanne siden juli 2020 og er det stadig. Jeg kan 100% stå inde for, at hun lever op til det, hun lover! Der er 100% klare retningslinjer fra man kontakter hende til man har sine udarbejdede kost- og træningsprogrammer, som i øvrigt er super gode og effektive! Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om noget ift. vores samarbejde/betaling/forventet udbytte og hvis jeg har haft spørgsmål, så svarer hun altid. Jeg får ugentlige, personlige opdateringer/feedback på video og støtte hele vejen igennem hendes app (hvilket bare er super smart og handy, da jeg har alt tilgængeligt på telefonen). Jeg har kun gode ting at sige om Sanne og hendes formidable stykke arbejde. Jeg er en meget tilfreds klient og så endda helt ovre fra Australien - Det fungerer bare :-)

10 stjerner her fra ikke

10 stjerner her fra ikke. Noget og sætte en finger. På alt er som det skal være utrolige dygtige og søde og arbejde sammen med. Og altid med det ønskede resultat står du med drømmen om et vægttab muskel øgning bedre form eller vinde medaljer som atlet er det er stedet du bør finde din hjælp. 100%
Jeg har og er stadig glad for deres hjælp med altid og nå mine mål uanset hvad det måtte være 💪🏼

Rated 5 out of 5 stars

Sanne er en helt igennem fantastisk…

Sanne er en helt igennem fantastisk coach - mega dygtig til sit arbejde og helt vildt go’ med sine klienter.
Jeg var under hendes vinger kort i 2019, men stadig 3 måneder som gav rigtig meget til at jeg et år senere har et sundere forhold til vægttab, min krop og derved har tabt 15 kg.
Jeg lærte meget og lære stadig næsten lige så meget, blot ved at følge hende på Instagram.
Kan klart anbefales!

Bedste coaches 😍

Jeg har været på forløb ved Sanne i snart 2 år, og har fra start haft en fantastisk oplevelse med hende! Jeg startede hos Sanne som almindelig klient, og fik både kostplan og træningsprogram tilsendt, med fine forklaringer på hvad der kunne skiftes ud og hvordan, hun sendte endda en udarbejdet plan til kosttilskud jeg kunne tage, hvor jeg kunne finde dem og gav mig en rabatkode til siden! Meget fin service allerede der!
Jeg er løbende blevet justeret en gang om ugen, hvor jeg har sendt en opdatering og fået personligt svar i form af video fra Sanne, og hver gang har hun spurgt om jeg havde ønsker til ændringer!
Nu er jeg så gået hen og er blevet atlet hos Sanne, og der er ingen anden end hende jeg hellere vil coaches af, når jeg til foråret stiller til min første konkurrence - hun er der altid hvis man har spørgsmål, og hun har forståelse for at livet bringer omstændigheder der kan gøre det hele lidt svært - selv det støtter hun én i.
Hun har sågar svaret på opdatering og spørgsmål i løbet af sin barsel, selvom denne kun varede 14 dage!
Jeg tror ikke der findes bedre coaches i Danmark end Sanne og Mathias, og jeg kender ikke nogen der siger andet end at de er dygtige som bare pokker
DK's powercouple får mine varmeste anbefalinger!

Jeg har været i forløb siden juni 2020

Jeg har været i forløb siden juni 2020. Jeg er under Sannes vinger som atlet og jeg har aldrig haft det så godt i min krop som nu. Jeg har psykisk rykket mig helt vildt, jeg føler mig godt tilpas i min krop.

Jeg har fået en lækker kostplan som er nem at forberede og overholde. Der var nogle små ting jeg ikke brød mig om og under 24 timer senere var en ny og tilpasset plan tilgængelig. Det er også mega fedt at der i kostplanen først er en introduktion, der fortæller hvor mange kalorier man skal spise, hvordan makroerne er fordelt og hvordan Sanne er kommet frem til dette. Derudover er der en dybdegående beskrivelse af hvordan man må mix og matche kostplanen, hvordan man får det bedste resultat og ja er mega godt tilfreds.

Trængsprogrammet er også nemt at følge, der står præcist hvad man skal og er man i tvivl om øvelserne, så er der en lille video guide med. Derudover fik jeg både en træningsplan til fitness center og en til derhjemme. Grundet corona.

Derudover er det altid nemt at komme i kontakt med Sanne, hun er hurtigt og meget fleksibel.

Det er 100% alle pengene værd. Både Mathias og Sanne er så søde og vildt gode til at forklare det man skulle være i tvivl omkring!

Nordjyllands bedste coaches

Jeg har opnået mit livs form med støtte og hjælpe fra Sanne og Mathias. De er coaches der altid er lyttende, støttende, forstående og så formår de at presse/motivere! De er dygtige til deres arbejde og jeg er så taknemmelig for at jeg har været under deres vinger og sidder med en masse viden i dag som jeg kan bruge videre i livet 🙏🏼 kæmpe anbefaling herfra!

Take a closer look