Blev "pålurad" ett mobil abonnemang av 2 killar som stog på byn. Väldigt envisa ! Jag låste mej på 24 mån till ett högt pris med väldigt lite mängd surf. Dessutom va inte mottagningen den dom lovade!... See more
See what reviewers are saying
Mycket nöjd med mitt elpris under vintern, förvaltade priset har varit bättre än marknadspriset vilket sparat mig ca 800 kr under dec och januari låg lingon 14 öre lägre än grannen på samma gata som h... See more
Akta er... alltså ni läser om 60 Månsders bindningstid.. men har de i själva rätt till detta enligt konsumentköplag ens? Sen.. de använder ett oseriöst inkassobolag "PS inkasso" som gör ALLT... See more
Akta er för Lingon energi. Blev på lurad ett långt el avtal av en säljare i centrum. Ångrade mig direkt . Försökte fylla i ångerblanketten digitalt. Fungerade EJ. Jag skickade då en ångerblankett per... See more
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
haft lingon mobil i flera år man får…
haft lingon mobil i flera år man får mycket surf för pengarna och alltid trevliga i kundtjänst. Har precis tecknat elavtal med Lingon så är nu helhetskund och får då enligt lingon rabatt på mobilen och elavtalet
++ bra täckning
++ billiga priser
- fakturaavgift för pappersfaktura
Träffade en säljare på torget i…
Träffade en säljare på torget i uppsala, sålde in ett nytt elavtal. Tycker jag fått enkel och tydlig information, priset har ju även blivit billigare än det jag haft förut, ser inga problem bara positivt.
Säljare på stan fiskar efter…
Säljare på stan fiskar efter personuppgifter med lögner innan dom ens berättar vilka de är ifrån.
Uppenbart bedrägligt beteende.
Försäljare utan respekt.
Lingon hade försäljare på Knalleland i Borås. Jag var ute på dejt med min fru. Försäljarna var så "på" att min fru tyckte hela dagen blivit förstörd. Så himla dåligt visad respekt när hon tydligt signalerade att vi inte ville prata med dem.
Oseriösa säljare på stan
Träffade lingons säljare på stan i Uppsala. Säljaren erbjöd 10% rabatt för att jag bott i Uppsala län under lång tid. Inga uppgifter om andra kostnader trots frågan och trots att jag undrade vad företaget tjänar på det. Svaret var att de vill etablera sig på elmarkanden i Uppsala och det enbart var 10 % rabatt jag skulle få. Gick med på det men började ana ugglor i mossen då säljaren väljer att avtalet ska vara på 60! månader. Gick med på det och läste sedan igenom avtalet som snabbt kom på sms. Där står det tydligt att det är en månadsavgift på 49kr. Detta var inget som kom på tal och inget säljaren informerade om. Ringde direkt till deras kundtjänst och nyttjade ångerrätten enligt distansavtalslagen. Enkelt och bra! Fick även bekräftelse via sms om att jag ångrat avtalet. Oseriöst företag!
Lurar på avtal med dold månadsavgift
Träffade lingons representanter på stan i Uppsala där de erbjöd 10% rabatt på det elavtal man har. Försökte tydligt fråga om det skulle bli några extrakonstnader och vad de tjänade på det och de sa att det inte skulle va någon extrakostnad utan bara bli 10% billigare som ett tack för att man köper lokalproducerad el. Gick med på det men sen när jag läste igenom avtalet så hade de en månadskostnad på 49kr som de inte nämnt på något sätt. Enda positiva var att kundtjänsten svarade direkt och var lätt att använda ångerrätten. Men om jag inte hade märkt det så hade det varit 60 månaders bindningstid så länge jag borde kvar i Upplands län...
Väldigt låga priser på vintrarna vilket…
Väldigt låga priser på vintrarna vilket varit skönt när elpriset varit högt generellt, däremot är hemsidan lite svår och mina sidor.
+ Bra priser
- Dålig hemsida
Pålurad elabonnemang
Pålurad elabonnemang, säljaren sa ingen bindningstid och rörligt inklusive rabatt. Sen när fakturan kom så var man plötsligt uppbunden 3 år och dyrare elpris än innan. Gick inte att häva heller trots att säljaren ljugit en upp i ansiktet. INGÅ INGA AVTAL MED DETTA LURENDREJFÖRETAG!!!
Mycket bra elpriser med för…
Mycket bra elpriser med förvaltningselen, kundtjänst har hjälp till med alla frågor inget att klaga på.
Bra elpriser med förvaltat elavtal hos…
Bra elpriser med förvaltat elavtal hos lingon energi blivit billigare än mitt gamla hos eon enda minuset jag kan säga är att de inte finns någon bra app att använda
Cyniska och aggresiva försäljare
Oerhört påstridiga och nästan aggressiva försäljare som siktar in sig på äldre. Oetiskt och cyniskt.
5stjärnor till Lingons kundsupport som…
5stjärnor till Lingons kundsupport som alltid hjälper till när man har det lite tufft. Vilka stjärnor hoppas företaget tar hand om sina anställda för det är dom värd tusen tack för hjälpen idag
VARNING FÖR BLUFF!!!
VARNING TILL ER ALLA FÖR DETTA FÖRETAG!
BLUFF BLUFF BLUFF!!
Utger sig för att för den operatören du har för att säga att dem kan erbjuda bättre rabatter och bättre pris på ett likadant upplägg. Sedan blir du uppfunnen i 24 månader och får inte det de utlovar. De beter sig illa när man ringer och säger att man inte fått det som utlovas.
De säger vill erbjuda en rabatt för att man passerat 60 år och man är en trogen kund, men egentligen vill de ändra och sälja på abonnemang som du inte vill ha.
Dem sa att dem ringde från tele2 och ingen information kring företaget Lingon kom förrän det var dags att lägga på. Under hela samtalet trodde min pappa att dem ringde från tele2 föra att ge han en ny bättre deal på hans redan aktiva avtal men så var aldrig fallet. Själva företaget som Lingon har anställt för att sälja abonnemang heter Abbonix.
Lovade mig exakt samma abonnemang för…
Lovade mig exakt samma abonnemang för 100kr mindre i månaden.
Men fick ett mycket sämre abonnemang. Deras kundtjänst är ett skämt och vägrade ta bort mitt abonnemang och min 24 månaders bindningstid som jag aldrig gick med på.
VARNING BLUFF!!!!
VARNING! VARNING! VARNING!
Ringde upp och utgav sig från att vara från operatören man redan har, att man ska få ett superbra erbjudande för att man är över 60 år. Ville ej byta operatör eller få sämre deal vilket tydligt sas men gick från obegränsat hos tele2 till 6gb här som visade sig ha 24mån bindningstid. ALLT annat än en bra deal eller det som muntligen lovades! SIM kortet skickades inte ut på en gång utan flera veckor efter som upplagt för att 2v ångerrätt skulle passerat när man såg att brevet kom från Lingon och ej nuvarande operatör. Gå inte på det som sägs/lovas och tacka inte ja till någon "dunderdeal". Ser att många upplevt samma sak. Ps. De har hyrt in sig på tele2 nät men har inget annat med tele2 att göra.
/ Grundlurad och Lingon vägrar häva
Aldrig haft bättre elavtal än jag har…
Aldrig haft bättre elavtal än jag har nu hos lingon energi, förvaltningselen sänker kostnaderna och ger mig mindre svängar på vintern så de blir enklare att planera hushållets ekonomi, unga trevliga torgsäljare som bjuder på glass och skratt.
Blev nyligen kund men elhandelsavtalet…
Blev nyligen kund men elhandelsavtalet mycket bra inköpspris för produktionsanläggningen och schyssta priser i övrigt, sen tar lingon ansvar när något blir fel och korrigerar detta utan att man behöver ringa flera gånger som med fortum…
Ingen mottagning
Ingen mottagning, och går inte att få kontakt med deras kundtjänst på grund av att det inte ens går att ringa.
Man får upp texten ogiltigt nummer.
Jag har haft lingon nu ett par månader…
Jag har haft lingon nu ett par månader sedan jag flyttat till ett område där bara tele2´s nät fungerar. Tänkte välja att köra på comviq egentligen men blev kontaktad av en säljare som erbjöd ett bättre avtal med Lingon. Går fort fram när man ringer dom och man slipper köa i all oändlighet.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.