5 stjerner er fuldt fortjent.❤️ Min kone og jeg har fået hjælp af Mette fra LokalJuristen.dk til blandt andet testamente og fremtidsfuldmagter, og vi har været utroligt glade for hele forl... See more
See what reviewers are saying
Hjertevarm og forståelig jurist der giver sig tid til at imøde kommen vores ønsker (min mors), giver en god vejledning igennem hele processen, fejer intet ind under gulvtæppet, men er ærlig hele vejen... See more
Seriøs professionel og venlig behandling. Vi kontaktede Lokaljuristen, da vi havde brug for juridisk vejledning. Vi fik en helt igennem perfekt behandling, lige fra første møde til sagens afslutning... See more
(Anmeldelse skrevet på vegne af min mor) Mette Schultz-Petersen har været behagelig, imødekommende og faglig kompetent i forbindelse med den fremtidsfuldmagt jeg skulle have lavet. Det har især... See more
Company details
Written by the company
Lokaljuristen ApS tilbyder udarbejdelse af vigtige juridiske dokumenter som fremtidsfuldmagter, testamenter og ægtepagter, så du og dine nærmeste er sikret i fremtiden. Hos mig får du tryg og personlig rådgivning hele vejen – fra første samtale til endelig tinglysning og underskrivning hos notaren. Jeg lytter til dine behov og skaber løsninger, der passer præcis til dig. Uanset hvor i landet du bor, kan jeg hjælpe dig. Jeg pendler jævnligt mellem Hovedstadsområdet og Jylland og kan tilbyde fysiske møder hjemme i din stue, hvis du bor i nærheden af min “rute”. Ellers er der altid mulighed for telefon- eller online-møder.
Denmark
- lokaljuristen.dk
No recent history of asking for reviews
Jeg kan på det varmeste anbefale Mette…
Jeg kan på det varmeste anbefale Mette. Hun er meget professionel, stiller mange vedkommende spørgsmål som man ikke nødvendigvis havde tænkt over. Hun giver hjælp hele vejen igennem, og giver ligeledes hjælp til praktiske ting som man senere kan, og burde tage stilling til. Jeg har været yderst tilfreds og tryg ved det samarbejde jeg har haft med Mette og vil klart benytte mig af hende fremover, skulle jeg få brug for juridisk hjælp.
Professionel og grundig hjælp med tid nok til samtale hjemme.
Jeg kan på det varmeste anbefale at samarbejde med Mette Schultz-Petersen. Hun er dybt professionel, stiller mange vedkommende spørgsmål, man er nødt til at tage stilling til, og giver hjælp til selv de mindste praktiske ting, man selv skal klare bagefter. Jeg har været yderst tryg ved det arbejde, hun har udført for mig.
Hjælp til fremtidsfuldmagter
Igennem venner fik vi anbefalet Lokaljuristen. Og vi må sige, at vi er meget tilfredse med hele forløbet med at få lavet fremtidsfuldmagter. Mette er imødekommende og kompetent og vi følte os meget trygge. Vi vil helt sikkert anbefale hende til vore venner :-)
God rådgivning af Lokaljuristen
God rådgivning af Lokaljuristen. Jeg havde slev gjort lidt tanker til min fremtidsfuldmagt og Mette kunne supplerer med ting, som jeg selv slet ikke have tænkt over. Der var ingen hast og hun fulgte op helt til jeg havde været og underskrive ved notaren.
De bedste anbefalinger herfra, det er ikke sidste gang jeg vil benytte mig af Lokaljuristen.
Professionel rådgivning
Behagelig møde med Mette,samt rådgivning,vil bestemt anbefale mette til andre,der skal have lavet fremtidsfuldmagt,samt testamente.
Professionel og hurtig rådgivning og…
Professionel og hurtig rådgivning og ekspedition. Med lidt komplicerede familieforhold, var der vejledning til alle spørgsmål. Jeg kan kun give Lokaljuristen og Mette min bedste anbefaling!
Mettes tålmodige måde at tilgå os da vi skulle lave fremtidsfuldmagt
En positiv oplevelse ved udførelsen af fremtidsfuldmagt,Mette var god til at forklare på en forståelig måde vores mange spørgsmål. Får vi brug for en advokat igen vil vi vælge Mette.
Seriøs professionel og venlig…
Seriøs professionel og venlig behandling.
Vi kontaktede Lokaljuristen, da vi havde brug for juridisk vejledning. Vi fik en helt igennem perfekt behandling, lige fra første møde til sagens afslutning. Altid god tid og grundig gennemgang og tydelig besvarelse af spørgsmål. Lokaljuristens honorar var endvidere, efter vor opfattelse, også rimeligt. Vi kan kun give den bedste anbefaling og er helt sikre på vi vil kontakte Mette igen, når/hvis vi får brug for juridisk bistand.