Kundtjänsten har inte svarat på ett enda mail från mig , fick en försenad leverans, returen får man stå för själv trots det. Alla smycken motsvarade inte bilder på produkterna på deras hemsida, förpac... See more
See what reviewers are saying
Jamen jeg har det helt samme problem som alle andre pt. Bestilt FØDSELSDAGSGAVE 7/2 som skulle gives d. 19/2. Intet andet modtaget end ordrebekræftelse. Skrev til support - fik svaret “grundet SAL... See more
Dårlig kundeservice/support Jeg købte en gave i slutningen af november, der skulle gives som gave den 5/12. Jeg ved godt det var et sats - men der stod ca 4-5 hverdage leveringstid og det vil... See more
Company details
Information provided by various external sources
Maanesten skaber smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends. Maanestens smykker har et unikt udtryk, med vores sans for detalje på det enkelte smykke, den fine forarbejdning og vores evne i Maanesten til at kunne balancere nutidens tendenser på en yndefuld måde. Maanesten har i dag seks medarbejdere, og alle vores smykker er designet i Danmark og forarbejdet i den indiske by Jaipur, hvor vi har vores egne sølv- og guldsmede. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for os, at tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris.
Læderstræde 36, 1201, København, Denmark
- maanesten.dk
Samme historie her
Samme historie her. Bestilte d.7 februar. Det er idag d.22. Penge reserveret, stadig ikke afsendt, intet svar fra kundeservice
OPDATERET: Har modtaget mail om ordren er på vej
Utrolig lang levering
Bestilte armbånd d. 8/2 og har endnu ikke hørt fra dem. Har skrevet en mail, men den svarer de heller ikke på. Virker lidt som en svindler hjemmeside der forsøger at lege bank med sine kunders penge
Jamen jeg har det helt samme problem…
Intet andet modtaget end ordrebekræftelse.
Skrev til support - fik svaret “grundet SALE har vi ekstra travlt pt. Hvormed der kan gå op til 10 hverdage før afsendelse”.
Her sidder vi så på 11 dag, stadig ikke modtaget mere.
Få styr på jeres online shop - hvis ikke i kan håndtere ordrekapaciteten skal man måske ikke ligefrem forsætte med det??
Ingen pakke, ingen kommunikation
Jeg bestilte den 6. februar en ring, hvor det eneste jeg har modtage er en automatisk ordrebekræftelse. Der står at der går op til 10 dage, før man får sin pakke og der er nu gået 13 dage.. Jeg har skrevet til kundeservice af to omgange, hvor jeg heller intet har hørt... Virkelig langsom levering og dårlig kundeservice. Føler mig snydt.
Ikke modtaget pakke endu…
Ikke modtaget pakke endu…
Bestilte som mange andre i start februar og har stadig ikke modtaget pakken. Og eller hørt fra dem. Dog er jeg blevet trukket over 1000 kroner og mistet retten til at bytte
Det er virkelig en skam hjemmeside.
Det er virkelig en skam hjemmeside.
den ligner den ægte maanesten. Men er langt fra ægte. Jeg købte en ankelkæde og modtog en ordrebekræftelse, men ikke mere end det og nu er det en måned siden jeg bestilte varen….
Jeg bestilte en halskæde den 6 feb
Jeg bestilte en halskæde den 6 feb, har intet hørt derfra endnu, selvom jeg har skrevet mail omkring hvornår de sender min vare, kun en automatisk mail besked, i morgen er der gået 10 dage siden bestillingen, håber den snart kommer, da den skal bruges til gave i næste uge. Har også en ørering jeg fik i julegave som allerede er gået i stykker. Ellers mit ynglings brand. Men tror snart den tid er forbi med den dårlige kvalitet og for ringe kundeservice
Jeg har bestilt smykker af to omgange
Jeg har bestilt smykker af to omgange, den 4/2 og den 5/2-24. Fik efterfølgende en ordrebekræftelse på begge mine bestillinger, men har efterfølgende intet hørt.
Jeg har skrevet til dem for at følge op på hvornår mine smykker bliver afsendt, men de har ikke vendt tilbage på mine mails. Jeg synes simpelthen at det er den dårligste service.
Værreste oplevelse med kundeservice
Jeg har købt en ring den 3. Feb og jeg har stadigvæk ikke fået min ring! Jeg skrev til dem at det var for ringe at de ikke giver mig en ordrebekræftelse eller status over min ring, men det eneste jeg får er en automatisk robotgenereret mail. Heg venter ydeligere nogle dage, og det jeg får tilbage er “din ordre er blevet refunderet” hvad skal det betyde?? Jeg har ikke gjort noget som helst og jeg vil MEGET gerne have min ring! DÅRLIGT KUNDESERVICE KAN IKKE ANBEFALE!
Det er en skam at jeres ringe er så pæne og flotte men det stemmer ikke overens med den service man får! Køb hellere fra en fysisk butik end nettet! 🤬
Simpelthen den længste behandlingstid…
Simpelthen den længste behandlingstid længe på e-handel. 11 dage fra bestilling til varen, måske, er sendt!!
Come on Maanesten, det kan I gøre bedre.
Ingen information og ingen varer
Virkelig ringe, af en stor virksomhed.
Eller en virksomhed, som har sine varer i mange kendte butikker, at man så vælger at bestille d. 6 feb. Og man INTET høre fra dem!
Så spørgsmålet er nu, den 13.02.24 hør man noget fra dem? De har da snuppet ens penge, men intet andet? WOW
Kommer ikke til at handle hos jer igen.
Jeg bestilte smykker sidste tirsdag…
Jeg bestilte smykker sidste tirsdag 6.2.2024. for en standart ordrebekræftelsen, (automail) ellers intet om at vare snart pakket og sendt afsted.
Jeg skriver til jer torsdag den 8.2.2024, der sker intet, altså ingen svar fra jer, og smykker stadig ikke sendt afsted.
I dag Mandag den. 12.2 2023 går jeg her ind på trustpilot og jeg fortryder mit køb.
Jeg skal se det er møg produkter og i intet ansvar tager. Så jeg ville gerne annullere min ordre, så håber de ser den mail.
Jeg føler mig snydt.
Stor ros til teamet i kundeservice hos Maanesten
Stor ros til det team der sidder i Maanestens kundeservice.
Jeg havde fået bestilt 2 ringe ved en fejl, ringede til kundeservice og en sød ung kvinde hjalp med at annullere den ene ordre. Trods travlhed pga udsalg, sørgede hun for at jeg fik min pakke dagen efter.
Skrammel vare og skrammel service
Købte et sæt ørestikker til min datter i julegave, og den ene knækkede juleaften efter 1 minut ude af æsken.
Maanesten afviser reklamationen med "forkert brug, da stikken skal vrides til siden", men min datter har brugt ørestikker i over 10 år uden bøvl, og hvis de her er så super specielle, burde der følge en brugsanvisning med.
Skrammel vare og skrammel service (for én stikker....)
Fantastisk kundeservice og hurtig…
Fantastisk kundeservice og hurtig levering! Deres lave trustpilot score afspejler sig IKKE, i virksomhedens service eller kvalitet. Handel trygt her!
Dårlig kvalitet?
Jeg køber ikke længere smykker fra Maanesten da de simpelthen går så nemt i stykker eller bliver misfarvet. Engang var det mit yndlings brand da jeg ELSKER deres designs, men efter 8 forskellige smykker der er gået i stykker eller blevet sorte inden for 2 måneders brug, køber jeg ikke længere derfra. Øv øv.
Kundeservice? Dårlig kvalitet
Havde købt et armbånd fra Maanesten i starten af maj måned til en fødselsdagsgave.
I august får jeg fortalt at armbåndet allerede er gået i stykker.
September tager jeg i Maanesten i Magasin Rødovre og klage. Bliver mødt af en sød medarbejder som siger at de ikke har flere af den type armbånd så jeg skulle bare give mit nr og så ville de kontakte mig når de havde fået det igen.
Har forsøgt utallige gange at ringe til deres kundeservice, men uden held.
Min tålmodighed er brugt op og jeg vil faktisk bare gerne have mine penge tilbage
Dårlig service og kvalitet
Odensebutik. Den 20/6-23 blev min datter student og fik et armbånd fra Maanesten med 9 små perler. Den første uges tid gik hun ikke med det, da det var for småt og vi var sammen inde for at købe en lille forlænger. Den ene ende er en S-krog som er åben, hvilket vi gik tilbage for at sige, da hun var bange for at tabe det. Vi fik svar: Sådan er den designet og man taber den ikke. Indenfor den første uge faldt der 2 perler af og vi gik tilbage for at klage. Ja, og så havde vi ikke en bon (gave), hvorfor de ikke ville hjælpe. Hurtigt derefter faldt den 3. perle af samt hun har tabt det pga forlængeren. Hun har gået med armbåndet i ca 2 uger, men nu ligger det bare hjemme. Er det noget Maanesten vil kommentere? Jeg vil gerne vide om hun har fået et mandags-armbånd eller om I godt er klar over den ringe kvalitet? Ville ønske jeg tidligere havde læst trustpilot, for der er generelt godt nok “Nul stjerner” til dem.
Byttemærker virker ikke
Butikken i Aarhus accepterer ikke byttemærker. Så du skal skaffe en kvittering på din gave, selvom der er byttemærke på.
Nedværdigende at skulle ringe til gavegiveren, fordi personalet ikke selv er i stand til at finde en løsning.
INTET SVAR
Min datter fik en dyr ring til 1000 kr i julegave. den er blevet virkelig grim allerede og farven falder af. Hun passer virkelig godt på den. Nu har jeg forsøgt at få fat på kundeservice 4 gange pr. mail, men får INTET svar på trods af de har 2 dages svarfrist. Virkelig ringe kundeservice - det er der ikke meget af, undtagen når man skal købe! ØV!