Kundtjänsten har inte svarat på ett enda mail från mig , fick en försenad leverans, returen får man stå för själv trots det. Alla smycken motsvarade inte bilder på produkterna på deras hemsida, förpac... See more
See what reviewers are saying
Jamen jeg har det helt samme problem som alle andre pt. Bestilt FØDSELSDAGSGAVE 7/2 som skulle gives d. 19/2. Intet andet modtaget end ordrebekræftelse. Skrev til support - fik svaret “grundet SAL... See more
Dårlig kundeservice/support Jeg købte en gave i slutningen af november, der skulle gives som gave den 5/12. Jeg ved godt det var et sats - men der stod ca 4-5 hverdage leveringstid og det vil... See more
Jeg køber ikke længere smykker fra Maanesten da de simpelthen går så nemt i stykker eller bliver misfarvet. Engang var det mit yndlings brand da jeg ELSKER deres designs, men efter 8 forskellige smykk... See more
Company details
Information provided by various external sources
Maanesten skaber smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends. Maanestens smykker har et unikt udtryk, med vores sans for detalje på det enkelte smykke, den fine forarbejdning og vores evne i Maanesten til at kunne balancere nutidens tendenser på en yndefuld måde. Maanesten har i dag seks medarbejdere, og alle vores smykker er designet i Danmark og forarbejdet i den indiske by Jaipur, hvor vi har vores egne sølv- og guldsmede. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for os, at tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris.
Læderstræde 36, 1201, København, Denmark
- maanesten.dk
Hvis jeg kunne give minus stjerner…
Hvis jeg kunne give minus stjerner gjorde jeg det.
Min datter fik 2 ringe i julegave i den forkerte størrelse. Vi tog dem med til butikken i Aalborg, som ikke ville hjælpe med ombytningen på trods af, at de havde den ene på lager. Jeg sendte dem derfor ind, med besked om at få dem returneret. Og nu kan hun ikke få dem fordi de er udgået. De har dog været på lageret, så hvorfor de ikke bare har sendt dem, ved vi ikke. Maanesten har virkelig en elendig bytteservice og kundeservice. Lad være med at købe der.
Og lad jer ikke snyde af deres billeder. Samme datter har lige fået Duo øreringene i fødselsdagsgave. Når man sammenligner billerne og den rigtige vare, så bliver man altså skuffet.
Super flotte smykker
Super flotte smykker, køber helt sikkert på maanesten igen 😀
Dårlig service
Købte flere udsalgsvarer der er presset ned i en mindre køn papkasse. Det er til kalendergaver så nu kan må så tilkøbe smykkeæsker i deres butikker til 5 Kr.
Købte en ring Torsdag til 200
Købte en ring Torsdag til 200, fik den Lørdag, om Mandagen, var den sat ekstra 100 kr ned,skrev til dem, jeg ville have refunderet 100 kr. Det kan man så ikke få. Svar fra dem
Det er sådan at under et SALE kan det forventes at produkter sættes yderligere ned jo tættere vi kommer på slutspurten. Jo længere man "tør" vente, jo mere kan man spare. Dog kan man risikere at de ønskede varer ikke længere er på lager.
Vi kan desværre ikke tilbyde en udbetaling af differencen.
Men du er mere end velkommen til at returnere smykket, og købe det igen hvis du gerne vil have det til en bedre pris.
Det kan man da kalde dårlig service.
Armbåndene falder af
Jeg har altid elsket maanesten og deres smukke designs, men nu har jeg oplevet at tabe og miste hele 4 forskellige armbånd…
Jeg er godt klar over dette kan ske, hvis man har haft dem længe og de er blevet slidt over tiden, men alle 4 var mistet inden for 14 dage hverisær, trods jeg tog dem af, når jeg gik i bad, til sport osv.
Synes ærlig talt det er for dårligt, når priserne ligger i den ende af skalaen, som deres ellers skønne og smukke smykker gør…:(
Købte en halskæde for 6 måneder siden
Købte en halskæde for 6 måneder siden, som har en nydelig lås, formet som et S. Men låsen er desværre så dårlig, at den flere gange har været ved at falde af. Der er ikke en fejl på låsen, men måden den er lavet på gør bare, at den simpelthen ikke er god nok. Der er kælet mere for designet, end på funktionen og det er ikke godt nok. Jeg har nu mistet halskæden helt, og det er simpelthen for dårligt, når halskæden har en værdi af 700 kr.
Min datter fik en gudinde ring i…
Min datter fik en gudinde ring i konfirmations gave i maj. En flot ring! En meget betydningsfuld ring for hende. Og en dyr ring i forhold til at den ikke er egnet til andet end at være i æsken den kom i. Hun har haft den på knapt 5 gange. Tager den af ved håndvask, sport osv. Og alligevel er det forgyldte allerede forsvundet, ringen er revnet et par millimeter og hvad der ligner messing synligt. Vi har forsøgt at reklamere over ringen i maanestens egen butik. Her fik vi af vide at den ikke kunne ombyttes da min datter måtte have været voldsom med ringen. Ekspedienten var overhovedet ikke lydhør overfor min datters forklaring af hendes håndtering af ringen eller min verificering heraf. Vi har ingen interesse i at snyde eller tale usandt.
Jeg kan ikke længere står inde for at anbefale produkterne eller servicen hos maanesten.
Jeg vil mene maanesten skal stramme lidt op både på materiale valg og service. I folkemunde og på nettet er deres image virkelig i forfald.
Skuffende service og kvalitet
Havde en ærgerlig oplevelse med et Nala armbånd, der faldt af efter første brug. Jeg havde først en super oplevelse med kundeservice over telefonen, hvor jeg blev mødt med tiltro og forståelse. Herefter snakkede hun med en kollega, der havde en mere mistroisk tilgang til forbrugere, og hun fik at vide at de ikke kunne hjælpe, da jeg ikke kunne bevise at det var faldet af. På mail fik jeg at vide at det var for svært for dem at hjælpe mig, men at de utroligt gerne ville.
Maanesten bør gøre en opmærksom på risikoen ved deres armbånd og, at man derfor bør gennemtjekke det for fejl før man tager det i brug.
Jeg giver Maanesten to stjerner, da armbåndet var super fint og jeg faktisk var meget glad for det før jeg havde haft det på.
Misvisende billeder og sur kundeservice
Jeg tror desværre Helena har fået det forkerte ben ud af sengen. Aldrig har jeg skrevet og snakket med en fra kundeservice der var så uforskammet og sur.
Deres billeder er misvisende med nogle af smykkerne og så er det ikke meget at spørge om en gratis returnering, når det ikke er kundens fejl. Hvis jeg køber et smykke, hvortil der står, at stenen i smykket er grønt, så regner jeg også med at stenen er grøn og ikke total hvid.
Dårlig kundeservice. Køber desværre ikke herfra mere.
Hold dig lang væk fra Maanesten.dk!!! Du får hverken dine smykker eller pengene tilbage!
Jeg skriver denne anmeldelse på vegne af min søster;
I alle de år jeg har handlet på internettet har jeg aldrig oplevet en så dårlig så kundeservice som hos maanesten.dk.
Den 31. December bestiller min søster en ring på deres hjemmeside, ringen har været i restordre længe og hun var derfor super glad for at den var på endeligt var tilbage på lager igen. Hun modtog derefter en mail der bekræftede hendes køb.
Den. 3. Januar modtog hun så en e-mail fra Månesten hvor der stod at der var sket en teknisk fejl på deres hjemmeside som havde gjordt at ringen lige pludseligt var på lager selvom at den var udgået helt af deres sortiment.
De spurgte dernæst “om de skulle annullerer ordren”. Min søster svarede at de selvfølgelig skulle annullere ordren da varen jo ikke eksisterer.
Hun beder dem også om at kompenserer deres fejl ved at få en rabatkode mm. til et eventuelt senere køb af smykker på deres hjemmeside.
De svarer tilbage at de annullere ordren og vil sende pengene tilbage med det samme. De kunne dog ikke komme med kompensation for deres fejl.
Nu er der gået næsten en måned siden hun modtog den sidste mail og pengene er stadig ikke kommet tilbage på min hendes konto.
Hold jer langt væk fra maanesten.dk!
Hvis du gerne vil købe deres smykker så køb dem på andre hjemmesider og ikke deres egen!
Der er chance for at du hverken får dine smykker eller få penge tilbage for noget et smykke du slet ikke har modtaget!
Svindel om rabatkoder
Blev lovet en rabatkode, som dog ikke virkede. Jeg fik af vide af kundeservice, at jeg bare skulle skrive rabatkoden i kommentarfeltet på min orde, og derefter ville jeg få det bestemte antal penge tilbage, ligeså snart min ordre var blevet sendt. Nu er det snart to måneder siden, og jeg har stadigvæk ikke fået den rabat, som jeg blev lovet...
Super kundeservice
Min kæreste havde købt et par øreringe til mig i fødselsdagsgave og fik desværre et andet par end dem, han havde bestilt. Det opdagede han først på dagen, da øreringene var pakket ind som gave på forhånd. Han ringede til kundeservice, som beklagede og straks afsendte det rigtige par, som allerede er ankommet her dagen efter. Jeg fik endda lov at beholde det par, de havde sendt forkert. Så kan man altså kun være glad og tilfreds.
Super god oplevelse med kundeservice
Oplevede (ligesom mange andre ift. deres sale) et manglende smykke i den pakke jeg modtog. Jeg ringede i dag til maanestens kundeservice og fik af vide at halskæden dsv. var udsolgt. Det beklagede den søde dame jeg snakkede med, og hun tilbød at sende en halskæde der mindede om - som jeg takkede ja til. Jeg oplevede altså super god kundeservice😁
Dårligste service
Jeg bestilte 4 ting under deres udsalg, hvorefter jeg efter 10 dage får besked på, at 3/4 er udsolgt, og jeg får pengene refunderet. Problemet er, at jeg ikke engang har fået refunderet det rigtige beløb, og jeg har skrevet til deres kundeservice uden at få svar og man kan heller ikke komme i kontakt med dem over telefonen.
Super ærgerligt at skulle vente 10 dage…
Super ærgerligt at skulle vente 10 dage fra bestilling af varer til afsendelse af varer (ikke modtagelse for der går yderligere nogle dage) for så også at modtage en besked om at noget af det jeg har bestilt, ikke længere er på lager. Ja det tror da faen når i er SÅ længe om at få sendt sagerne afsted. Stort ØV herfra. Uanset Sale eller ej burde i som et rimeligt stort foretagene, have mere styr på jeres sager.
Virkelig dårlig kundeservice!
Virkelig dårlig kundeservice!! Jeg bestilte et smykke fra Månesten d. 10/10 og det er efter 11 dage endnu ikke blevet sendt afsted. Fair nok at I kører udsalg, og I i den forbindelse har travlt, men det retfærdiggøre ikke, at I ikke er i stand til at udøve en god kundeservice til jeres kunder!
Lovbrud og manglende ting i min bestilling!?
Jeg bestiller smykker hos maanesten den 11/10 og får derefter hurtigt at min ordre er bekræftet og jeg vil få besked når min pakke bliver afsendt.
Først den 19/10 får jeg besked om at min pakke er blevet afsendt og jeg har inden fået besked om at de haft forsinkelser pga. Stock sale, hvilket er helt fair.
Senere på dagen modtager jeg en mail om at de kun kan afsende 3, ud af de 5 købte produkter, da de har haft en teknisk fejl.. Mega træls, da man har siddet over en time i kø på deres hjemmeside for netop lige at få fat i det man godt kunne tænke sig.... Derudover havde de også allerede trukket pengene fra min konto for alle 5 produkter, inden afsendelse, dog vil jeg få mine penge tilbage et par dage efter. Men dette er helt imod købeloven....!
Virkelig dårlig kundeservice og alt for lang responstid på bestillinger...
Bestilte en masse hos maanesten
Bestilte en masse hos maanesten, har snakket med både maanesten i magasin, kundeservice og maanesten på strøget. Fik heldigvis min ordre inden i dag, men min ring mangler i pakken. Nu skal jeg bruge endnu mere tid på dårlige service. Vil ikke anbefale at købe online hos Maanesten. Mangler stadig min ring jeg har betalt for.
Jeg fik et gavekort til brug hos…
Jeg fik et gavekort til brug hos maanesten, men ville med kvittering gerne have pengene retur. Denne service ydes dog ikke hos maanesten, hvorfor jeg har været tvunget til at bruge 1000kr smykker jeg ikke har brug for. Gavekortet kan ikke anvendes direkte via hjemmesiden, hvilket kræver, at man hver gang sender en seperat mail for at få indløst gavekort. De to gange jeg har anvendt gavekortet, har jeg begge gange lykkes med køb samt fået ordrebekræftelse. Begge gange har jeg dog efter nogle dage fået mail retur om, at der var sket en lagerfejl og at de alligevel ikke havde den ønskede vare.
At få et gavekort til maanesten, har egentligt bare været besværligt.