Wat je online ziet…zo is het in het echt ook. Mooie kwaliteit zeer blij met mijn oorbellen. Verpakt in een mooi hoesje. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de levering plaat... See more
Company replied
Fijne communicatie en mooie items! Met een persoonlijke tekst erbij. Ze willen ook altijd een foto maken van een bepaalde combinatie wanneer je online bestelt. Ik ben fan! Ik heb al veel van deze leuk... See more
Company replied
Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... See more
Company replied
Fijne site waar je gemakkelijk iets kunt uitzoeken naar je smaak. Het enige wat ik wel miste was de keuze uit zilver of goud. Bijv. het sieraad wat ik nu uitgezocht heb hadden ze helaas niet in zilve... See more
Company replied
Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!
Netherlands
Prachtige sieraden
Een overzichtelijk en mooi ontworpen website
Ook zijn de sieraden op de tijd geleverd
Erg tevreden

Reply from MADAMthelabel
Snelle levering en de sieraden zijn erg mooi. Ben er heel blij mee

Reply from MADAMthelabel
Zo leuk om hier iets te bestellen!
Het pakketje komt aan als een kadootje met een persoonlijk kaartje erbij, hoe leuk is dat!
Ik heb twee kettingen, een armband en oorbellen besteld en ben er super blij mee.

Reply from MADAMthelabel
Prima en snelle levering. Mooie sieraden. Jammer geen zilver. Krijg toch reactie op mijn huid.

Reply from MADAMthelabel
Super snelle verzending en erg leuk ingepakt. Ik heb zowel oorbellen, kettinkjes als armbanden. Alles even mooi en de kwaliteit is en blijft erg goed.

Reply from MADAMthelabel
Super kwaliteit sieraden. Paketje was snel binnen. En zat een leuk persoonlijk berichtje bij. Ga zeker nog eens bestellen!

Reply from MADAMthelabel
Leuke sieraden voor een leuk bedrag! Erg handig dat je de kettinkjes kunt verstellen!

Super leuke sieraden! Love it!😍
Top van kwaliteit en een snelle levering!
Raad iedereen MADAM the label aan!:)

Reply from MADAMthelabel
MADAMthelabel heeft mooie designs van goed materiaal. De verzending is altijd snel en met een persoonlijk kaartje, hoe leuk is dat?

Reply from MADAMthelabel
Super leuke en schattige sieraden om te kopen voor jezelf maar ook om iemand cadeau te doen!

Reply from MADAMthelabel
Super leuke en mooie oorbellen en kettingen. Echt een aanrader

Reply from MADAMthelabel
Learn more about other kinds of reviews.