Lovede en masse men overholdt ikke aftaler
Skulle have udført noget maler arbejde, spartel, filt og male, som afslutning på et projekt med at fjerne en væg i stuen og opsætning af en gaspejs.
En lille opgave som "kan klares på et par dage" sagde maleren. Blev til et forløb over 6 arbejdsdage, med en masse aftaler som ikke blev overholdt og mange dårlige undskyldninger gennem hele forløbet.
Maleren kommer som aftalt tirsdag morgen, vi snakker om, hvad der skal laves og hvornår han kan være færdig, og jeg får besked om, at han er færdig senest torsdag eftermiddag. Derefter spartler han m.m., siger han vil komme igen sidst på dagen, men det gør han ikke kommer stedet onsdag morgen, hvor han igen lover, han vil komme igen sidst på dagen og udebliver. Torsdag morgen får jeg så besked på, at han først kan blive færdig fredag, og igen lover han vil komme sidst på dagen men kommer ikke. Fredag morgen samme historie som de andre dage og nu bliver det helt sikkert færdig lørdag. Jeg står tidligt op lørdag morgen, hvor der en halv time efter aftalt tid kommer en SMS om, at han er blevet lidt forsinket og kommer kl. 9.30, ny besked kl. 9.45, at han ikke kommer alligevel. Jeg ringer og får fat på mester, som er helt uforstående og siger at han vil ringe og give ham en skideballe. Mandag morgen møder der så en anden maler op, som afslutter opgaven, fordi den anden har meldt sig syg.
Det har været et meget utilfredsstillende forløb, men det skal siges at resultatet er i orden ellers havde der også kun været en stjerne.
January 26, 2017
Unprompted review