Makkelijk te boeken. Flinke uitdaging om de puzzels op te lossen. Makkelijk online en live te spelen. Super
See what reviewers are saying
Voor de eerste keer een online escaperoom. We speelden met 6 personen en hadden uiteindelijk ongeveer 2,5 uur nodig. We gebruikten Skype voor de audio/videoverbinding en Teamviewer voor screen sharing... See more
Deze online escaperoom zit goed in elkaar. Samen met het historische verhaal maakt dat je er helemaal in zit. Sommige puzzels waren duidelijk, anderen moesten we flink puzzelen. Ondanks dat ik er i... See more
Leuk spel, verassende puzzels. Schuifpuzzels zijn echter minder geschikt om digitaal met elkaar te spelen, code puzzels waarin luisteren en en samen kijken wordt gecombineerd wel. Ook samen dingen... See more
Company details
Contact info
Verzetsstrijderspark 10, 7316 CM, Apeldoorn, Netherlands
- 0555268888
- info@mariasvilla.nl
- mariasvilla.nl
Erg leuk om te spelen
Erg leuk om te spelen. Programma liep bij de filmpjes wel vast, waarschijnlijk omdat het een zwaar bestand was?
Spannende en uitdagende escaperoom
Spannende en uitdagende escaperoom. Af en toe zitten er echte breinbrekers tussen. Mooi gemaakt!
Mooi verhaal goede puzzels alleen…
Mooi verhaal goede puzzels alleen geluid was niet goed te volgen voor de mede spelers. Ook kan maar 1 speler het spel in de andere kijken mee.
Het was een leuke game
Het was een leuke game, heel mooi vormgegeven en goed verhaal. Het duurde bij ons alleen wel twee speelbeurten - omdat 3u achter elkaar toch wat lang is. Maar zeker een aanrader.
Interessante escaperoom
Interessante escaperoom. Leuk opgebouwd met een diversiteit aan puzzels en moeilijkheidsgraad. We zijn met 8 personen ongeveer een uur of drie bezig geweest.
Een prima escaperoom voor een leuke avond
Een erg leuke escaperoom die je tijd en geld waard is. Uiteindelijk ongeveer 2 uur over gedaan wat overeenkomt met de verwachtingen. Interactie is goed gedaan al is er vrij veel te zien in de kamers waar je niks mee kan, maar visueel gezien wel de aandacht trekt.
Acteertalent/voiceacting is niet je van het en kan beter, maar dit mag de pret niet drukken.
Meer voor gevorderden dan beginners
Goede verhaal lijn, erg lastige puzzels. Meer voor gevorderden dan beginners. Dat mag wel vernoemd worden op de site. Verhaal heeft een spannende ondertoon echter door de twee hoofdstemmen wordt de spanning weggehaald. Dit is zeer slecht geacteerd en heeft de ondertoon van de professionaliteit van de escaperoom.
Het was een leuke escaperoom
Het was een leuke escaperoom. Prima te doen met een grote groep online. Fijn was het dat je makkelijk de hints en de oplossingen kon vinden als je er echt niet uit kwam.
Maria's villa is mooi vormgegeven en…
Maria's villa is mooi vormgegeven en het verhaal zit goed in elkaar. We hebben het gespeeld als gezin (2 kinderen van 14 en 16). Bij de meeste spelletjes kwamen we heel ver, maar we hebben toch heel wat antwoorden moeten aanklikken. Sommige berekeningen of conclusies zijn niet allemaal even logisch. En dat geeft een beetje onbevredigend gevoel. Als net soms een onlogische stap in een onderdeel was weggelaten hadden we er meer plezier aan beleefd en had het ook iets korter geduurd (en staat los van de leeftijd).
We hebben een hele leuke avond gehad!
We hebben een hele leuke avond gehad! We zijn 2 uur en 50 minuten bezig geweest met 5 volwassenen die geen tot weinig escaperoom ervaring hadden maar wel veel van puzzelen houden. We hebben voor één puzzel een hint moeten gebruiken. Het was vooral heel leuk omdat mijn broer (die in Frankrijk woont) ook mee kon doen om de verjaardag van mijn andere broer in lockdown toch mee te kunnen vieren. Super ervaring zo!
Goede online escape room!
We hebben het spel gespeeld met 8 ervaren escape room spelers. Achteraf gezien is dit waarschijnlijk met teveel geweest, omdat we ook nog eens in 5 huishoudens zaten. Voor een online escape room zit het erg goed in elkaar, maar het heeft natuurlijk niet de sfeer en de spanning van een echte escape room. Ik denk dat dat erg belangrijk is om rekening mee te houden als je het gaat spelen. Pluspunt is dat er erg leuke spellen in zitten en dat het goed in elkaar zit. Minpunt is wel dat je niet allemaal tegelijk in het systeem kunt, dus je bent allemaal afhankelijk van de captain. Voor ons was dat ook het grootste aandeel in het gevoel dat het toch niet hetzelfde was als een real life escape room.
Al met al toch veel plezier gehad en we zouden het zeker nog eens doen!
Mooi van opzet, maar veel te hoog niveau
De opzet van de escaperoom was erg mooi gemaakt. Maar de vragen en opdrachten waren extreem moeilijk en nauwelijks op te lossen.
Ook bij de start van de escaperoom was het totaal onduidelijk wat er verwacht werd. Een opdracht per ruimte was fijn geweest.
Nogmaals; de opzet is mooi, maar de lol ging er vrij snel vanaf omdat het simpelweg gewoon niet mogelijk was om met de opdrachten uit te voeren. De lat lag veel te hoog.
Het was een leuke escape room
Het was een leuke escape room, met puzzels in verschillende moeilijkheidsgraad. Leuk dat er enige interactiviteit zit in het beeld. Helaas was de synchronisatie van het geluid niet altijd 100%, dat zou iets beter kunnen.
Wij hebben ervan genoten, dus al met al een positieve ervaring.
Leuke uitdagende escaperoom
Leuke uitdagende escaperoom. Zit goed in elkaar, geen fouten en hick-ups. Kostte ons iets meer tijd dan aangegeven.
Leuke online escaperoom
Leuke escaperoom! Wij vonden de puzzels uitdagend maar wel te doen, en toen we er eentje niet snapten hielpen de hints goed. Het verhaal en de gesproken stukjes vonden wij een beetje onrealistisch en onnodig, maar het maakt de puzzels niet minder leuk. Online werkt goed!
Hele leuke belevenis!!
We hebben het spel met 8 personen gespeeld, vanaf 4 plekken. Via schermdelen met Teams ging het prima!
We moesten even de smaak te pakken krijgen, de opdrachten zijn aardig ingewikkeld.
We hebben er 2 avonden aan gespeeld. Ook dat ging goed, het spel startte de tweede avond op waar we gebleven waren.
Interessant verhaal, helaas niet zelf bedienen
Ik vond het verhaal interessant, dat zat goed in elkaar. De hoeveelheid puzzels en kamers vond ik mooi en leuk dat er verschillende vaardigheden nodig waren om de puzzels op te lossen. Ik vond het wel te lang duren. Dit was naar mijn mening omdat ik de oplossing van sommige puzzels wat vergezocht vond en omdat we niet tegelijk aan verschillende puzzels konden werken. De ervaring van een escape room vind ik leuker als iedereen zelf kan rondkijken en bedienen.
Uitdagende online escaperoom
Uitdagende online escaperoom. Wij hebben hem met 6 personen gespeeld en dat gaat goed. Ook de mensen die "meekijken" kunnen goed mee puzzelen.
Pittig avondje gehad…
We hebben een gezellige avond gehad met elkaar en ok, het is uiteindelijk gelukt, maar niet zonder hulplijn. Wij vonden hem erg pittig en sommige dingen had ik echt nooit uit mezelf op gekomen.
Echt leuke online escaperoom.
Sommige puzzels waren duidelijk, anderen moesten we flink puzzelen. Ondanks dat ik er inmiddels al aardig wat had gedaan.
Enige nadeel, je kunt m wel met anderen op afstand spelen maar dan deel je je scherm. Dat vind ik zelf lastiger.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.