Marnessemode Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Alles gaat beroerd

Zeer trage levering, slechte kwaliteit product. Je besteld in Nederland, maar het product wordt vanuit China geleverd. Een retourzending wordt erg moeilijk gemaakt. Deze Marnesse Mode heette voorheen Bergman Mode

August 17, 2026

Laat je niet foppen! Dit is Bergman mode

Laat je niet foppen door de gelikte website! Alles wordt rechtstreeks uit China geïmporteerd met levertijden die niet kloppen. Wil je retouren? Dan betaal je de verzendkosten én douane kosten voor China.
Bedrijf was eerst Bergman mode en nu Marnesse mode.
Check de reviews Bergman mode, spreekt voor zich..

July 14, 2026

Niet kopen! Chinese troep

Niet kopen! Dit is een dropshipping partij. Voorheen genaamd bergmanmode met heel veel slechte reviews.

De producten hebben een hele slechte pasvorm en dus heel anders dan de foto’s.

Retour sturen kan maar met hoge retourkosten omdat je het zelf terug naar China moet sturen.

August 24, 2026

Temu kwaliteit

Voorheen Bergman Mode, scoort ook 1 ster uit bijna 800 reviews. Stuurt Temu / Shein kwaliteit producten uit China en als je wilt terugsturen moet het op eigen kosten naar China (€30-€60).

August 24, 2026

Niet te vertrouwen

Niet te vertrouwen! Zodra je (popup) advertenties ziet met fotomodellen waarvan het hoofd niet op de foto staat: weet dan dat je te maken hebt met onbetrouwbare types, zoals dropshippers!
Ze lokken je met nederlands of duits klinkende handelsnamen als Bergman, of Marnesse mode.
De foto's zijn dezelfde als die Bergman mode gebruikt(e).
Twijfel je: google dan even via Trust Pilot en je weet genoeg. Vertel het door!!!!

August 22, 2026

Koop hier niets

Koop hier niets!
Marnessemode, voorheen Bergmanmode presenteert zich online als een betrouwbare, lokale Nederlandse kwaliteitswinkel, maar het is een malafide dropshipper die goedkope rommel rechtstreeks uit Azië laat overvliegen.
Toen ik binnen de wettelijke 14 dagen gebruikmaakte van mijn herroepingsrecht, probeerden ze de retour bewust te frustreren. Ze eisten dat ik de producten op eigen kosten naar China zou terugsturen. Dit is een directe schending van de wettelijke informatieplicht (artikel 6:230m BW); dit moet namelijk voorafgaand aan de koop glashelder worden gemeld.
Nadat ik via een formele ingebrekestelling weigerde hiermee akkoord te gaan en vasthield aan mijn recht, hebben ze mijn e-mailadres geblokkeerd en de complete webshop offline gehaald (een actieve exit-scam).
Tip voor andere gedupeerden:
Laat u niet afschepen met hun standaardvoorstellen van 30% of 50% korting! De achterliggende onderneming is de Nederlandse eenmanszaak Dorcom Digital (gevestigd aan het Capitool 10 te Enschede). De eigenaar is persoonlijk en met zijn privévermogen aansprakelijk.
Meld uw zaak direct bij ACM ConsuWijzer wegens schending van de informatieplicht, doe melding bij de Fraudehelpdesk en draag het dossier over aan uw rechtsbijstandverzekering. Hoe meer meldingen er binnenkomen op het vestigingsadres in Enschede, hoe sneller deze praktijken gestopt worden!

August 21, 2026

Is this your company?