Jeg kan kun anbefale Martin både som clairvoyant og hans kort. Jeg var meget anti - indtil det Martin havde sagt skete 1 år efter vores samtale. Kortene er store i god kvalitet, Martin bekræfter... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Martin er altid straight to the point 🎯 både i clairvoyance og afdødekontakt. Har talt med Martin når jeg havde brug for klarhed og retning og det leverede han. Meget dygtig og præcis og ikke mindst... See more
Company replied
Jeg glædede mig meget til mine nye kort. Hvad fik jeg? Nogle meget dystre, nærmest sorte, kort med en masse mærkelige og forvirrende ting på. Stort set kun materielle ting. Jeg havde håbet på at fin... See more
Written by the company
Velkommen til min verden – en verden, hvor spiritualitet, vækst og meningsfulde forbindelser står i centrum. Min virksomhed, er skabt med hjertet og drevet af en passion for at hjælpe mennesker med at finde klarhed, indre ro og en dybere forståelse af sig selv. Min kerneopgave er at tilbyde clairvoyance, medieskab og spirituel vejledning på en måde, der virkelig gør en forskel i folks liv. Gennem mine sessioner åbner jeg døre til nye indsigter og hjælper mine klienter med at finde svar på deres spørgsmål – og ofte meget mere, end de selv troede muligt. Jeg er også stolt af min 10-måneders uddannelse, hvor jeg med stor omhu og struktur hjælper mine elever med at udvikle deres spirituelle evner. Det er en rejse, der kombinerer intensive moduler, cirkelarbejde og praktiske øvelser, så hver elev får mulighed for at udforske deres unikke gaver. Jeg ser det som min opgave at inspirere, støtte og guide dem på denne transformative rejse. Men jeg stopper ikke der. Jeg er også kreativ og nytænkende. Mine universelle clairvoyancekort er et projekt, jeg er meget stolt af. De er designet med fantasi og mystik for øje, så de kan bruges af mennesker over hele verden, uanset sprog og baggrund. For mig handler det om at skabe værktøjer, der kan bringe mere lys, indsigt og forbindelse til andre. Mit mål er ikke blot at være en virksomhed, men at skabe et fællesskab – et sted, hvor spiritualitet møder autenticitet. Jeg arbejder hver dag på at dele min passion og hjælpe mennesker med at opdage deres egen unikke vej. Det er min historie – og jeg ser frem til at være en del af din.
Rosendalen 410, 5330, Munkebo, Denmark
- kontakt@martinsecher.dk
- martinsecher.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Klar anbefaling af clairvoyance
Havde bestilt 1/2 times telefonisk clairvoyance. Har prøvet clairvoyance flere gange tidligere, men hver gang face to face, så var spændt på denne fremgangsmåde. Martin ramte fuldstændig plet på det hele og fortalte ting, som var lidt skræmmende, at han kunne vide, uden at have mødt mig. Han gav sig god tid og brugte også mere end den halve tid. Kan klart anbefales

Rigtig fin samtale
Rigtig fin samtale, stille og rolig mand, med rolig stemme.
Kunne spore sig ind på det helt rigtige!
Utroligt afslappende samtale, derfor 5 stjerner.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Martinsecher
Jeg havde en rigtig god oplevelse under…
Jeg havde en rigtig god oplevelse under clairvoyance samtalen. Martin gav sig god tid til hvert emne og man fik virkelig en god følelse af at føle sig hørt og forstået. Det var den bedste oplevelse jeg har prøvet af clairvoyance, da det var som om han kendte en uden at kende en, det var bare spot on. Martin er virkelig en meget hjertevarm person, rigtig god at snakke med og meget dygtig! Jeg kan varmt anbefale Martin!

Reply from Martinsecher
Jeg havde en rigtig god oplevelse da…
Jeg havde en rigtig god oplevelse, da Martin kom og lavede husrens hos mig.
Da jeg var ved at skulle flytte, opdagede jeg Martin på Facebook. Jeg spurgte, om det var muligt for ham at komme til København, selvom han boede på Fyn.
Martin kom og gik hele huset igennem. Der var ikke noget, der forstyrrede, men pludselig fik jeg at vide, at mine afdøde forældre var til stede, og det gjorde mig rigtig glad. Derefter forseglede han huset med god energi.
Siden har huset været et dejligt sted at bo i.
Hilsen
Sia

Igennem1 års tid.
Jeg har haft Martin til husrens. Han var rigtig god,, til at inddrage os i alt hvad der skete. Han sendt ånderne mod lyset og over på den anden side. ( kan varmt anbefales ) jeg har også været til klarsyn/ Clayance, flere gange. Fik kontakt til mine kære. Kan kun anbefale Martin. 5 ✨️ mvh.

Meget behagelig samtale med Martin
Meget behagelig samtale med Martin.han gav sig god tid,, og kom ind på det hele, følte en glæde/varme,, og mere ro de efterfølgende dage 😊

Reply from Martinsecher
Martin er altid straight to the point 🎯…
Martin er altid straight to the point 🎯 både i clairvoyance og afdødekontakt.
Har talt med Martin når jeg havde brug for klarhed og retning og det leverede han. Meget dygtig og præcis og ikke mindst altid hyggelig at tale med. Kan varmt anbefale Martin.

Reply from Martinsecher
Jeg havde en virkelig god…
Jeg havde en virkelig god Clairvoyance hos Martin nu har jeg fået nogle ny døre åbenet op i mit liv han ramte plet med de ting han sagde følge det var en virkelig stor hjælp i min liv hvor jeg er nu og han gør et virkelig godt stykke arbejde ❤️❤️

Reply from Martinsecher
Har oplevet Martin til både privat…
Har oplevet Martin til både privat clairvoyance og til klarsyn.
Martin opleves der meget dygtig og præcis, Han er en super god og rolig formidler.
Man føler sig tryg i hans nærvær .
Vil klart anbefale Martin ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Martinsecher
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse. Martin er god til at forklare, hvad man skal i gang med og hvad man kan forvente. Han er rummelig og virker oprigtigt interesseret både i elever og prøvekaniner.

Reply from Martinsecher
Jeg var sammen med en del andre prøvekanin for hans elever. Der var kaos, da vi kom. Martin stod og skældte sine elever ud uden for, og inden for stod en ung kvinde (hans datter?) og dirigerede og fordelte os. Der var ingen ordentlig introduktion. Vi sad på gangen sammen med andre og skulle høre om meget personlige ting :-( hvilket var utrygt og meget ubehageligt.
Martin svansede rundt og lyttede. Det samme gjorde hans datter. Det ville jeg godt have vidst inden, da det var meget ubehageligt. Der var ingen fortrolighed.
Eleverne var så søde, men slet ikke klædt på til opgaven. Martin skyndte på dem, da de skulle nå så mange som muligt, og blev vred, da den ene bad om mere tid. Hun var tydeligt presset.
Jeg har været prøvekanin før. I trygge, fortrolige og gode rammer. Dette var nærmest et samlebånd på akkord med en sur chef, der svingede pisken.
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner.
Den ene er til de stakkels elever, der virkelig prøvede.

Reply from Martinsecher
Super god underviser og et behageligt…
Super god underviser og et behageligt menneske, som man føler sig tryg ved. Martin gør undervisningen levende og varieret

Meget meget dygtig mand
Meget meget dygtig mand, han er bare kanon dygtig til at formidle kontakt til de afdøde som jeg har prøvet 2 gange. Han får min varmeste anbefaling

Behagelig og tale med
Behagelig og tale med, han kom rundt om alle de spørgsmål jeg havde skrevet ned, inden jeg overhovedet havde stillet dem, så en rigtig god oplevelse

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse
Det var afdøde kontakt
Det har betydet at jeg kan komme videre
Tusinde. Tusinde tak til Martin

Martin er rigtig dygtig
Martin er rigtig dygtig. Han har ramt" plet " de gange jeg har haft spørgsmål til ham 🤗

Reply from Martinsecher
han er mega go og dygtig og go til at…
han er mega go og dygtig og go til at håndtere sine evner og formidle dem
tak for godt besøg