Jeg ringede fordi jeg skulle bruge en lampe til en barnedåb og var lidt sent ude. Blev mødt af en sød dame i telefonen der var sød til at rådgive og vejlede og ville samme dag sende lampen. Da... See more
Company replied
Jeg lagde en større ordre hos Maseliving i forbindelse med en barnedåb. Bl.a. en lampe, spejl, matchende knager, sengetøj og puslepude.. Alle produkter jeg fik var i den flotteste emballage... See more
Company replied
Hos Maseliving går design og kvalitet op i en højere enhed. Alle vores håndlavede produkter i træ er designet, produceret, pakket og sendt fra vores værksted i Køge, Danmark. Og hvad enten der er tale om en af de populære originale skyspejle, eksklusive lamper, knager eller et af vores andre produkter, vil du hurtigt kunne se og mærke at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores kollektion af tekstiler er produceret af 100% økologisk bomuld på en GOTS certificeret fabrik, som er det perfekte match til vores håndlavede produkter i træ. Alle vores produkter er skabt med kærlighed, omhu og respekt for miljøet og de mennesker vi arbejder sammen med. Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid, hvor vores børn kan vokse op i en sikker, sund og smuk verden. Produkterne bliver produceret i et moderne nordisk og enkelt look, hvor kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet er i fokus.
Harekærvej 5, 4600, Køge, Denmark
No recent history of asking for reviews
Kæmpe ros ✨ Jeg har købt svanespejlet med hvid kant, og det er SÅ smukt. Lynhurtig levering. Kvaliteten er virkelig topfin. Det var desuden så sirligt og flot pakket ind, beskyttet i den fineste æske, og der er virkelig kælet for hver eneste detalje – helt ned til brugsanvisningen og et personligt kort. På grund af en ubetydelig fejl i deres system havde de ovenikøbet uopfordret lagt en ekstra lille gave med – virkelig en sød gestus. Servicen har været helt fantastisk – personlig, sød og langt ud over det sædvanlige. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler der; de har så mange fine og anderledes produkter, som man ikke lige ser alle steder. Min varmeste anbefaling 💕✨
Jeg har netop modtaget min 5 ordre fra dem og ligesom alle foregående gange så har det hele spillet max. Jeg har både spejl. lampe, nest og netop nu modtaget junior betræket. Startede med baby betrækket men kvaliteten og service var så fantastisk at jeg tænkte jeg skulle have det samme bare i større størelse.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem, alle mine pakker er kommet indenfor 4 hverdage så ros til dem for hurtig behandling
Alle produkter jeg fik var i den flotteste emballage med guldstjerner og i et lækkert holdbart materiale. Som gjorde det ekstra lækkert at give videre i dåbsgave..
Lækre produkter og indpakning
Sødt personligt kort med slik
Jeg kan kun anbefale det og vil helt sikkert handle her igen.
Og kan læse flere af deres produkter er produceret og samlet her i DK. Det gør det bare endnu mere eksklusivt og attraktivt. At de støtter dansk arbejdskraft samt har et dansk socialt ansvar..
Kun positivt herfra ❤️❤️❤️
Så vidt jeg ved bliver tingene samlet af indsatte i Jyderup kvindefængsel som får en timeløn på 11,83 kr
Super fint spejl i lækker kvalitet, der er virkelig tænkt på den gode service, og de har endda sendt skruer med så mand ikke selv skal ud og finde det smålort. Vi er glade for produktet! Og tak for bolchet

Reply from Maseliving
Som julegave, har vores søn modtaget en natlampe, som forestiller en dinosaur. Den er ganske pæn, så designet fejler ikke noget. Hvad der til gengæld er slående, er den vildledende reklamation for at produktet skulle være produceret i danmark.
Det er ganske vist muligt at selv dinosaur figuren, er lavet i danmark, men "lampen" (som består af 4 små LED'er og en knap", er fremstillet i kina, hvilket også ret tydeligt fremgår.
Vi har en "lampe" fra Biltema, som er fuldstændig magen til, men med saturn figur, som har kostet 8,5 gange mindre end dino lampen. 680 kr. mod 80 kr.
Det er fuldstændig absurd overpris, uagtet hvor den er designet og produceret.

Reply from Maseliving
Ville bestille et kæmpe spejl, men var i tvivl om det mon blev for stort. Så ringede til deres kundeservice hvor en flink medarbejder gav mig råd og vejledning så vi fandt det rigtige str. spejl til os, og ikke bare ville sælge mig et dyre produkt. Fik samtidigt et par dekorations fif, så deres Deko stjerner tog vi også med og de ser bare "stjerne godt ud" på væggen rundt om spejlet.

Reply from Maseliving
Har modtaget en rigtig fin Cowboy touch lampe. Fungerer rigtig godt over tegnebordet med det stærke lys og som natlampe med det svage 🙂
Super nem at sætte op, med den medfølgende vejledning 🙂

Reply from Maseliving
Har købt en flot Dinolampe.
Troede først jeg havde fået et produkt med fejl, men da jeg skrev til deres kundeservice for at få løst det, blev jeg straks ringet op af en sød medarbejder og fik forklaret hvordan man både kan bruge batterie & powersupply på Touch funktionen og så fungerede alt som det skulle.
Dagen efter kunne jeg hente lampen i den ønskede pakkeshop.
Fantastisk service, flot indpakning og lækker produkt.
I pakken lå der også en lille personlig hilsen og lidt slik.
Kan varmt anbefale Maseliving

Jeg ELSKER Maseliving 😍😍😍
Jeg har købt en ballerina touch lampe med matchende sengetøj, sengerand, puslepude mv. Og har fået skabt det mest bedårende værelse til min lille nye pige.
Det var vigtigt for mig at vælge økologisk tekstil og da jeg fik det hjem og mærkede hvor blødt det var blev jeg virkelig overrasket. Har aldrig mærket noget så lækkert og glæder mig til min datter skal putte i det.
Lampen er ledningfri og med touch, og alt til ophæng fulgte med, det kunne ikke blive lettere.
De havde glemt at sende den ene suttesnor, men blev mødt af en sød pige på telefonen og dagen efter havde jeg den.
+++++ for kundeservice
+++++ for produkterne
+++++ for hurtig levering
Fuldkommen elendig kundeservice!
Magen til dårlig og ukompetent kundeservice skal man lede længe efter.
Sender en lampe retur som reklamation og de nægter at der er fejl på lampen og fastholder et beløb for at jeg overhovedet kan få den retur.
De er ikke til at snakke med og stopper med at bevare mails når de bliver udfordret på deres kundeservice.
Jeg vil på det kraftigste fraråde at man handler hos Maseliving.
Jeg ser først nu de MANGE andre dårlige anmeldelser desværre.

Reply from Maseliving
Styr unna! Elendig kundeservice. Bestilte varer for 3 måneder siden, enda ikke mottatt varene, får heller ikke pengene tilbake.

Reply from Maseliving
Vi har i gave til vores børn fået to lamper fra maseliving. Den ene former en brandbil og den anden en dinosaur. Brandbilen har vi haft hængende i børnefri højde, en dag fandt vi en lille skrue fra lampen i den ældstes på 2,5år seng. Jeg reklamerede det og indsendte lampen, vi fik den “lavet” og sendt retur. Det blev løst ved at lysmodulet blev limet til træet og skruet fast med 3 nye skruer dvs. de 3 huller jeg har i væggen nu ikke passer… Jeg ytrede til til kundeservice at vi ønskede at returnere lamperne da den ene dinolampe aldrig har været åbnet og grundet skruerne falder ud af produktet. Det er ikke sikkert for små børn. Vi kan ikke anbefale deres produkter til børn og deres kundeservice er ifølge mig ikke løsningsorienteret eller lydhør. Vi snakker her om børns sikkerhed, vores yngste på 8md kunne have taget skruen i munden. Frygtelig tanke.

Reply from Maseliving
Jeg bestilte en lampe til levering i pakkeboks, men fik den desværre ikke hentet - det er min skyld! Men det er nu 3 uger siden pakken blev sendt retur til massliving.dk, og jeg har ikke kunne komme i kontakt med dem siden! Hverken på deres mail eller telefon. Nu har jeg betalt 600 kr. for en lampe, jeg ikke har fået. :(

Reply from Maseliving
Det fineste børneunivers. God service og flotte produkter.
Super lækre produkter og en super venlig service.
Har måde spejle, lamper og væg dekoration. Kvaliteten er i top og med lækkert blødt finish.
Og så er service altid så venlig og super hjælpsom.
Kan kun varmt anbefale Maseliving jeg bestilte min vare igår og ikke engang to timer efter fik jeg en mail om at den var på vej jeg fik min vare idag super service ❤️
Kan kun varmt anbefale mase Living
Flotte produkter og super service
Er meget glad for de ting vi har modtaget og de pynter fint
Hvis jeg kunne, gav jeg en stjerne mere. Det er i dag den 20. december og jeg er - som altid - bagud med julegaverne. Bestiller en lampe til min datter og vi drøfter levering kontra afhentning, hvorefter en sød medarbejder på lageret tilbyder, at hun da kan tage den med hjem i nærheden af, hvor jeg bor, og så kan jeg bare hente den der. Hvis det ikke er service, så ved jeg ikke, hvad der er. Jeg skriver normalt aldrig på Trustpilot, men det her fortjener klart 5 stjerner i min bog. God service kan man aldrig få nok af :)
Rigtig glædelig jul!