Mayar Rijopleidingen Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag gelest bij mayar voor mijn BE rijbewijs. Na prettig whatssapp contact in de avond nog gelijk een afspraak gemaakt. Daarna gezellig contact gehad en goede duidelijke uitleg en oefeningen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedankt voor het oplossen van de problemen veroorzaakt door idrivetogo. Nu zonder problemen kunnen lessen en afrijden en rijbewijs halen. Veel succes met je rijschool

Rated 5 out of 5 stars

Mourad bleef me motiveren en had er alle vertrouwen in, Dit zorgde ervoor dat ik er ook 100% voor ging. Hij vertelde me niet alleen hoe ik iets moest doen, maar schetste situaties waarom ik iets moest... See more

Rated 2 out of 5 stars

Company details

1. Driving School
  2. Drivers License Training School

Written by the company

Rijschool voor theorielessen, schakel of automaat les, aanhanger oftewel eachterb taxilessen

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Aanrader om hier te lessen!

Vandaag gelest bij mayar voor mijn BE rijbewijs.
Na prettig whatssapp contact in de avond nog gelijk een afspraak gemaakt.
Daarna gezellig contact gehad en goede duidelijke uitleg en oefeningen ter voorbereiding voor het examen.
Alles wordt niet moeilijker gemaakt dat het was, geen extra zenuwen.
Aanrader om hier je rijbewijs te halen!

March 9, 2026

Oplossing…

Bedankt voor het oplossen van de problemen veroorzaakt door idrivetogo.
Nu zonder problemen kunnen lessen en afrijden en rijbewijs halen.
Veel succes met je rijschool

February 17, 2026

Top rijschool!

Rustige begeleiding, duidelijke uitleg en gewoon een gezellige instructeur! En natuurlijk in 1x geslaagd! Een top rijschool waar je zeker moet gaan rijden.

February 1, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Duidelijke instructeur

Duidelijke instructeur, fijne uitleg.
Helpt goed en duidelijk op moeilijke punten en laat je op een fijne manier leren, en je wegdeelname zien.

November 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn scooter praktijk gedaan bij…

Ik heb mijn scooter praktijk gedaan bij mayar, ze hadden toen ik het pas een maand van te voren vroeg al plek 1 dag nadat ik 16 werd, we moesten 08:00 ‘s ochtends bij het cbr in Tiel zijn, hier hebben we een aantal rondjes gereden met pauzes tussendoor, hierna volgde het examen, de plekken waar we reden hadden we al een keer geoefend dus dat was erg fijn, voor de rest gewoon geslaagd!

November 6, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ik wil graag mijn ervaring met mayar…

Ik wil graag mijn ervaring met mayar rijopleidingen delen. Ik ging voor mijn scooter rijbewijs en heb onnodig lang in de wacht rij gestaan. Ik had mij begin dit jaar (maart) al ingeschreven voor mijn praktijk. Ik heb in mei ergens anders mijn theorie gedaan. Ik heb alsnog moeten wachten tot 20 oktober om eindelijk mijn praktijk te kunnen doen. Tussendoor heb ik contact proberen om te nemen maar er werd onduidelijk en laat geregeerd, soms werd er zelfs niet gereageerd. Ik heb bij het inschrijven ook aangegeven dat ik in Zwolle of Apeldoorn wilde afrijden maar uiteindlijk ben ik zonder overleg in Leusden geplaatst. Mourad de rij instructeur was daarin tegen wel een goeie instructeur en heeft mij goed geholpen tijdens de lessen.

October 20, 2025

Onjuiste Informatie en Onvoldoende Lesmethoden

Mijn ervaring met rij-instructeur Mayar was helaas teleurstellend. De communicatie was niet duidelijk en de rijlessen zelf voldeden niet aan mijn verwachtingen. Ik heb het gevoel dat de informatie die werd gedeeld over de rijlessen en het lesmateriaal niet altijd accuraat was. Het leek alsof sommige zaken niet goed werden uitgelegd of dat er onjuiste informatie werd gegeven, wat uiteindelijk mijn leerproces heeft belemmerd.

Daarnaast vond ik dat de lesmethoden niet goed aansluiten bij mijn leerstijl. Dit heeft mijn rijervaring negatief beïnvloed, ondanks mijn persoonlijke inspanningen om het beste uit de lessen te halen.

Kortom, hoewel mijn ervaring misschien niet de ervaring van anderen weerspiegelt, vond ik de rijlessen bij Mayar niet effectief en niet zoals beloofd

February 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben super tevreden met deze…

Ik ben super tevreden met deze rijschool en vooral met mijn rijinstructrice! (Lady go drive) De lessen zijn duidelijk en gestructureerd, waardoor je echt snel vooruitgaat. Wat ik vooral fijn vind, is dat je je op je gemak voelt en echt vertrouwen opbouwt. Er hangt een hele positieve sfeer en je merkt echt een stukje girl empowerment tijdens de lessen. De instructrice is geduldig, bekwaam en legt alles rustig uit, zelfs als je iets moeilijk vindt. Ze blijft altijd rustig en helpt je op een fijne manier beter te worden.

Binnen 2,5 maand heb ik mijn rijbewijs gehaald, wat ik echt geweldig vind! Het enige nadeel waren de wachttijden bij het CBR, maar zelfs dat heeft ze goed aangepakt. Ze checkte elke dag of er een plekje vrij was gekomen, waardoor ik uiteindelijk toch snel kon afrijden. Dankzij haar inzet en geduld heb ik met plezier leren rijden. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede en gezellige girl empowerment rijschool. 💪🏻🌸

December 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Slechtste rijschool die ik ooit heb gezien

Ik wil graag mijn ervaring met uw rijschool delen. Helaas heb ik meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar mijn oproepen werden niet beantwoord. Daarnaast kwamen afspraken niet na, wat ik als onprofessioneel heb ervaren.

Gezien deze ervaring, zou ik mensen adviseren om goed te overwegen of deze rijschool aan hun verwachtingen en behoeften voldoet. Het lijkt erop dat er ruimte is voor verbetering op het gebied van communicatie en betrouwbaarheid.

Ik hoop dat u deze feedback in overweging neemt om de service in de toekomst te verbeteren.

December 7, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik wil graag mijn ervaring delen

Ik wil graag mijn ervaring delen. Helaas heb ik gemerkt dat de communicatie niet optimaal is. Ik heb herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen, maar mijn telefoontjes werden niet beantwoord. Ook kwamen gemaakte afspraken niet na, wat ik erg jammer en onprofessioneel vond.

Ik raad anderen aan om goed na te denken of deze rijschool de juiste keuze is, aangezien ik het gevoel heb dat er nog verbetering nodig is in de dienstverlening en betrouwbaarheid.

December 6, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look