MCH Messecenter H. Reviews 29

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

MINECRAFT EXPERIENCE afdeling i MCH var alt for meget dyrt,da man skal bestil tid før og hvis man har bilietten,så man skal være i salen kun 1 time. 1 voksen+1 barn=559 kr ...

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig at man , skal betale for at sidde på en dårlig plastikstol og ingen benplads og man sidder lårene af hinanden, når man er uheldig at skal se noget i koncertsalen i kongres salen Mch Herning .... See more

Rated 3 out of 5 stars

Næsten alt spiller - pånær varme og at komme derfra. Vellykket aften til André Rieu-koncert. Nemt at finde plads, gode toiletforhold. Drikkelse og fastfood OK. Lidt kø selvfølgelig. Meeen: -Ulidel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Er netop kommet hjem fra “Ferie for alle 2023” Sikke ringe parkeringsforhold. Vi holdt efter anvisning fra parkeringsassistenter på en pløjemark der engang sidste sommer måske havde været en græsmar... See more

1.6

3-star
2-star
1-star

Kunne ikke sidde samlet

Vi skulle til Pippi-forestilling, men kunne ikke bestille det ønskede antal billetter, fordi vi skulle efterlade 2 pladser. Bestilte vi også disse to, kunne vi ikke få penge retur for den ene vi ikke skulle bruge og kundeservice var lukket.

Kundeservice hjalp næste dag med én plads langt derfra, fordi dem ved siden af i mellemtiden var købt af andre; den manøvre må så godt efterlade ét sæde!

Nu sidder jeg så IKKE sammen med børnebørnene, til en forestilling for børn og er meget utilfreds.

October 5, 2023
Rated 2 out of 5 stars

middelalderlig kundeservice

Kongrescenter: 4 stjerner for forhold i sal og service i bar og nul stjerner til kundeservice, der ikke vil hjælpe med at konvertere købte billetter til gavekort, da vi blev inviteret til rund fødselsdag i familien på dagen for koncert.
Det skal bemærkes, der var knap 2 måneder til koncerten, da vi forespurgte på mulighederne for refusion eller konvertering.
Kundefjendsk, uvenligt og total ude af trit med service anno 2023.
Kom nu ind i kampen….

July 31, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Næsten alt spiller - pånær udkørsel

Næsten alt spiller - pånær varme og at komme derfra.
-Ulideligt varmt oppe under taget, de øverste rækker.
(Nb: noget stejlt deroppe -ikke noget for person med evt højdeskræk)
- Desværre blev aftenen skæmmet af at vi i bilen hang totalt fast i vores parkerings-række for at komme ud. 10 meter på 1/2 time. Der var faktisk mange parkeringsguider der dirigerede udkørslen - men de var ikke opmærksomme på at fordele sol og vind lige. Måtte til sidst stige ud og gå hen og prikke dem på skulderen før der skete noget. Resultat: 50-60 minutter på P-pladsen.

June 17, 2023

Kundeservice lyver

Ringer til kundeservice kl 16:28
Og får af vide at jeg skulle ringe igen 5 minutter senere fordi hun ikke kunne hjælpe mig men hun mente at en af kollegaerne kunne hjælpe mig om de 5 minutter da jeg ringede igen kl 16:33 er kundeservice lukket og de er ikke til at komme i kontakt med synes at det er uprofessionelt og forkert det kan simpelthen ikke passe at de lyver over for en kunde føler mig røvrant

May 26, 2023

Meget ringe parkeringsforhold.

Er netop kommet hjem fra “Ferie for alle 2023”
Sikke ringe parkeringsforhold. Vi holdt efter anvisning fra parkeringsassistenter på en pløjemark der engang sidste sommer måske havde været en græsmark. Det kan man ikke byde gæster. Vi var mange der sad fast i mudderet med bilerne og måtte skubbe hinanden fri med sko og bukser totalt smurt ind i pløre. Ved godt det regnede meget i sidste måned, men det gør det jo i DK, så det er ingen undskyldning.
Heldigvis var det i dagtimerne, men tænk hvis det var mørkt, ikke nogen belysning så langt øjet rakte.

February 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

MCh viser service, når det er bedst

Min mors veninde (en ældre dame) var i Boxen sidste gang Andre Rieu var på besøg. Hun faldt på vej ind (faldt over hende egne ben). Hun blev kørt på sygehuset og havde brækket benet. Dagen efter modtager hun en stor buket fra MCH med ønsket om god bedre. For et par uger siden modtager hun så 2 billetter til Andre Rieu, som igen gæster MCH. MCH var helt uden skyld i faldet, men må sige de udviste service ud over det almindelig.

November 30, 2022

Is this your company?