Købte en håndmikser i den tro at det var god kvalitet fra dette brand. Det skulle vise sig at være en gang værre kina bras. Den larmer fuldstændig vanvittigt og piskerisene er tynde og runde, så det t... See more
Company replied
Company replied
Fantastisk smukt lokale og vi nød i vores selskab på 11 mennesker at akustikken var helt i top- så nemt at høre hva hinanden sagde. Skøn lækker indbydende mad- go kaffe... alle blev mætte og rigtig de... See more
Café Blomsterberg er Lyngbys bedste sted, hvis du vil have en veltillavet brunch eller frokost. Smukt anrettet, men først og fremmest hjemmelavet og velsmagende. Kagerne er også supergode, især lagkag... See more
Replied to 83% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Jeg havde købt en kagerulle i en butik med stemplet "Blomsterberg" på. Den er af træ, og var flækket, da jeg tog den ud af pakningen. Desværre havde jeg, en beslutning, jeg har fortrudt så mange gange siden, smidt bonen ud. Jeg tænkte, fejlagtigt, at et træprodukt med et "kvalitetsstempel" på (Blomsterbergs er ingraveret) ikke skulle bruge nogen bon. Så kontakter jeg kundeservice og får en ny tilsendt. Så langt, så godt. Den nye kagerulle er ca. 15 cm. længere end den, jeg havde købt, og jeg skriver til "svar fra Blomsterbergs", og siger, at jeg ikke har noget at bruge den nye til, da den simpelthen er for lang, og spørger, hvad jeg skal gøre med den - om jeg skal sende den retur? svaret: "Nej, den beholder du bare ;) " NEJ! Jeg vil slet ikke have den. Det prøver jeg så at glemme og prøver at bruge kagerullen, selvom den er alt for stor, og så tænker jeg, at jeg evt. selv kan save noget af den (selvom det ikke er det, jeg har lyst til, når det egentlig var en anden vare, jeg havde købt - og til 99 kroner regner jeg med, at den er i orden...).
Den opdager jeg så også, at den er flækket (men flere måneder efter, da jeg var godt træt af at have købt den kagerulle, og ikke havde lyst til at bruge det.
Jeg skriver til "svar fra Blomsterbergs" med billeddokumentation samt en besked om, at den vil jeg ikke have, da den er defekt. Jeg bliver ignoreret og ringer efter 20 dage til kundeservice. Her får jeg at vide, at jeg skal prøve at skrive igen, og at varen udgår. Det kan jeg jo godt forstå, eftersom 100% af dem jeg har fået, er defekte.
Så får jeg en besked om, at de jo har ydet en ekstra service, eftersom jeg jo ikke havde nogen bon - deraf må jeg jo konkludere, at "Blomsterberg" ikke er noget kvalitetsstempel, men mere et "defektstempel". Jeg får så at vide, at jeg helt ekstraordinært kan vælge noget til 99,95 i deres netshop. Nej tak til flere defekte varer. Og jeg ved godt, at jeg har lavet en fejl ved at smide bonen ud, men når man giver sit stempel på noget, tænker jeg, at man også må kunne stå inde for det - det er så et nej!
Cafeen er hyggeligt indrettet og man kan føre samtaler flere sammen på et sted. Barnedåben for vores datter blev afholdt i dette dejlige lokale m. god og høflig betjening. Vores yndlings cafe i Lyngby
Min absolutte yndlingscafé i Lyngby ❤️. Smagfuld indretning, venlig & opmærksom betjening, skøn mad, lækre kager, & i særdeleshed en fantastisk brunch(-tallerken) til en meget rimelig pris! Kun 149 kr incl. valgfri varm drik, f.eks. stor cafelatte, samt juice & brødkurven fyldt op så meget du ønsker. Bedste brunch, & bedste pris, i Lyngby, hvis i spørger mig & ja, jeg har prøvet dem alle. Kan på ingen måde genkende de dårlige anmeldelser! UPDATE, stadig min yndlingscafé, men desværre er prisen nu justeret op. Prisen for brunchtallerken er nu 169 kr.. Ligesom muligheden for at betale med mobilpay og optjene lidt bonus som man tidligere kunne, desværre ikke længere er muligt.
God og behagelig oplevelse. Virker som om at der er responderet på den dårlige kritik de har modtaget.
Go kaffe og fin mad.
Indretning og interiør er bare helt i top, og helt sikkert hyggelig atmosfære.
Høflig betjening og helt sikkert en cafe vi vender tilbage til.
Jeg mødtes med 2 veninder ,havde bestilt bord til 3.. De unge kom hurtigt og modtog vores bestilling..Da maden blev sat på vores bord kikkede vi alle meget skuffet på vores tallerkner , så så så kedeligt og tørt og trist ud,og det smagte af intet..Jeg må siger at jeg kommer ikke der mere..
Vi havde bestilt bord og kom "kun" til at vente 5 minutter inden bordet blev anvist. Herefter gik der 15 minutter inden en af de meget unge servitricer kom forbi vores bord for at få bestilling. Og det var kun fordi jeg gjorde opmærksom på, at vi havde ventet 15 minutter. Herefter gik der yderligere 15 minutter, hvor flere af de gæster, som var kommet efter os fik deres bestillinger.
Og vores var ikke særlig speciel: 3 x varm chokolade og 3 kager fra buffetten.
Hvordan chokoladen og kagerne var ved vi ikke for 30 minutters ventetid var alt, alt for meget.
Og vi vil med garanti aldrig finde ud af det. Det var første, sidste og garanteret eneste gang vi sætter vores ben der.
Men vi fik både chokolade og veltillavet kage på en restaurant tæt ved.
Har bestilt julegaver fra webshoppen.... To dråbeskåle i forskellige størrelser.
Jeg synes det er dårligt at skålene ikke er i kasser, dråbeskåle til gaver, uden at de er i kasser, ER bare overhovedet ikke ekslusivt at give væk..... 😕😕😔😔
For år tilbage var det altid en oplevelse at spise frokost men især at kaffe/the og spise de vidunderlige kager hos Mette Blomsterberg i Glyptoteket. På den baggrund og hendes mange gode TV-udsendelser, så var vores forventninger høje da vi langt om længe lagde vejen forbi BM's nye café i Lyngby.
Men sikke en skuffelse. Vi fik bl.a. 3 kager. En lidt for fast cheesecake der var rimelig i smag, men ikke den store oplevelse. En Tarte au Citron, hvor æggehviden ikke var pisket nok og så katastrofen, en Othello lagkage hvor cremen og flødeskummen var som en meget fast fromage. Det gav selvfølgelig et "flot snit", men havde intet med en lækker og luftig lagkage at gøre.
Kære MB - det kan du ikke være bekendt at servere - du af alle!!
Søndag d.4/10-15 fik jeg en brunch tallerken. Virkelig dårlig betjening. Der var 5 unge mennesker til ca. samme antal borde. Ventede på bestilling og ingen service.
Maden var ordinær, juice fra karton i champagneglas siger alt. Der skulle være skinke men var chorizo fra Netto. Teen var god og fra Perch.
Har købt chokolade og lidt udstyr af flere gange. Det er lidt dyrt, men levering og service har været i top alle gange.
Dejlig frokost og god betjening i ren og hyggelig cafe. Især den velsmagende club sandwich med rigtig gode veltilberedte ingredienser vakte begejstring.
Jeg havde glædet mig meget til disse små bøtter med chokolade"knapper" både mørk og hvid chokolade havde jeg købt.
De skulle bruges til en værtinde gave sådan et sæt men det kan jeg ikke være bekendt at komme med. Den mørke chokolade havde været opbevaret forvarmt fordi den er totalt grå og nogle steder nærmest lys/hvid agtig.Ser ikke appetitlig ud. Jeg ved godt de kan bruges og ikke fejler noget Nej, men give det som gave som det var tiltænkt er bare ikke muligt. Jeg undre mig når nu Mette B ved så meget om tempetur håndtering af chokolade at hun ikke lige har svunget pisken her overfor sit lageropbevaringssted. Hun er jo ikke typen som går på kompromis :-)
Varen købt på ordre nr. OFK3108551 09.02.15.
Første indtryk af cafeen var positivt: flot indretning og rar stemning. Men dette indtryk holdt ikke ret længe: energiforladt personale, lunken chai, kedelig burger og iskoldt bolle, bastante og tunge kager. Øv.
Blomsterberg er i den grad eksponeret i tv - og man forventer naturligvis en god oplevelse.
Desværre ser det ud til, at navnet er for opreklameret og overvurderet. Måske bliver det bedre med tiden, men lige idag, ingen anbefaling herfra, spild af tid og penge.
Jeg har været der to gange - og begge gange er jeg gået skuffet derfra. Kagerne er gamle og smagssammensætningerne fungerer ikke. Brunchen består af kedelige boller, kartonjuice lidt pålæg og en tør muffin. Kakaoen var lavet af pulver - til 45 kr. koppen!
Jeg er meget importeret af frk. Blomsterberg kreationer. Hun er kompetent og meget dygtig. Jeg bruger personligt mange af hendes opskrifter i mine bagværk.
Min familie og jeg var derfor nødt til at prøve Mettes nye cafe i Lyngby. Det først som springer mig i øjne er de lækre kager og jeg får hurtigt besluttet hvilke jeg vil smage når jeg er færdig med min frokost. Vi får et fint bord, drikkelse og får bestilt vores frokost. Da frokosten kommer er jeg positiv over min gedeost på rugbrød, smagen var ok men ikke imponerende. Min kæreste fik burger og den var smagsløs, min mor fik club sandwich hvilke også rummede lækre ingredienser, som sprødt kyllinge skind. Min datter fik jordskokke sup, og den havde en mild cremet smag, dog med meget blød bacon!
Efterfølgende får vi vores bestilte kager og jeg blev bare så skuffet. Jeg fik valnødder lagkage og havde set frem til at smage en lækre, lidt svampet kage, da jeg flere gange har set Mette på tv lave denne fine kage.
Inden jeg gik ind på selve cafeen prøvede jeg at skrue mine forventninger ned for at undgå en mulig skuffelse, men det hjalp ikke meget. Jeg havde helt klart en opfattelse af at jeg skulle smage noget lækkert og få en fantastisk smagsoplevelse både til frokost og min kage.
Men jeg gik der fra med en ærgelig fornemmelse og 1148 kr fattigere. Æv.
Mette skal have ros for hendes hyggelige cafe med træborde, hyggelig belysning, roser på bordende og en rar stemning. Tænker at alle skal lære og igennem nogle processer. Jeg håber at jeg kan besøge cafeen igen en anden gang, men forhåbentlig med en bedre oplevelse af selve maden og kagerne.
Først omgang jeg kom sammen med min veninde - min veninde fik fragilite kage og jeg valgte passionlagkage. Vi har smagt hinandens kage. Syntes de smagte lækkert - men min chai drik var ret ikke så varmt. Så to uger senere, jeg kom igen fordi min anden veninde vil gerne oplevelse denne café - desværre meget skuffet over, da jeg valgte fragilite kage, og min veninde valgte Trøffellagkagen. Jeg var skuffet min kage smagte ikke så godt sidst gang, som jeg har smagt min venindes - tydelig er, kagen er så ikke frisk ligesom den først - fornemmelse kage lavede 2-3 dage før. Min anden venindes Trøffellagkagen smagte harsk, følte ikke frisk kage, følte som den står lang tid dvs. flere dage. Jeg bestilte chai for anden, desværre samme ske med den først - den ikke så varmt. Prisen er ret for dyrt syntes jeg. en kage og chai drik koster 95 kr! Nu jeg ikke komme mere til den - min anden veninde og jeg, der er kagenørder - elsker bage de anderledes kage. følte ikke så frisk og smager ikke så meget med frugt/nødder/chokolade. Derfor skuffelse oplevelse.
Ventede 30 min på at bestille og den efterfølgende betjening bar præg af unge piger, som ikke havde overblik eller sans for konceptet.
Meget skuffende oplevelse.
Kaffen og kagen var lige så god, som så mange andre steder. Suk!
Havde forventet lækker råvarer, men blev skuffet over en dyr og virkelig kedelig brunch, det er første gang og sidste gang vi besøger cafeen :(
Har nu været på den nye cafe i Lyngby to gange og begge var desværre en dyr men skuffende oplevelse, så fremover vælger vi de gode gl cafeer. Første gang ventede vi meget længe på vores brunch selvom der næsten ingen kunder var. Brunchen tog sig pænt ud men i virkeligheden var den en kedelig oplevelse. Den helt almindelige skinke var iøvrigt sur hvilket vi gjorde opmærksom på af hensyn til øvrige kunder. Kaffen smagte godt men koppen var langt fra fuld og jo ellers dyr nok. I dag ville vi prøve de berømte kager som ser så smukke ud. Efter at have ventet længe udenfor på betjening gik vi ind for at bestille men fik at vide at der ville komme en tjener ud til os. Det skete desværre ikke og vi måtte efter noget tid igen bede om betjening hvortil der blev sagt et øjeblik. Der gik lidt mere og det undrede os da der var meget få kunder. Ved forespørgsel på grøn te var der 3 valgmuligheder - ingefær, æble og mint. Jeg valgte mint. Igen gik der virkelig lang tid før kage og drikkevarer kom. Teen viste sig at være "cool mint" som smager meget af lakridsrod og lemongrass. Ikke en dårlig te men meget langt fra en mint te.Trøffellagkagen var god og smagfuld. Passionslagkagen smagte af passion men chokoladebunden var halvtør og smagte stort set ikke af chokolade - en virkelig skuffende oplevelse. Så alt i alt igen en dyr, lidt kedelig og skuffende oplevelse med dårlig betjening. Virkelig ærgerligt at en så flot og stor cafe ikke kan leve op til sit gode navn/brand.