See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vooralsnog zal ik "Mijn naamplaat. nl" 2 sterren willen geven. 17.05.2026 naamplaatje voor mijn hondje besteld en op 26.05.2026 nog niet ontvangen. Een mail wordt niet beantwoord tot nu toe..... Ja... See more

Rated 1 out of 5 stars

slecht - geen reactie meer na terechte klacht. het leek allemaal redelijk te gaan, behalve dat er wat typefouten werden gemaakt bij het overschrijven door hen van het herdenkingsplaatje (in dat geval... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het naamplaatje is perfect, prachtig gegraveerd, precies zoals ik het wilde hebben. De goede lettertypen en precies gemaakt zoals ik had aangegeven bij de opmerkingen. Ben er erg blij mee. Top👍🏻

3.0

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Wat zo mooi leek viel ontzettend tegen

Los van de snelheid van levering bleek het messingplaatje dat ik besteld had ontzettend krasgevoelig, plaatje zat netjes verpakt in envelop met bubbeltjes folie maar direct na uitpakken zaten er al krasjes op. Ook waren de letters niet overal diepzwart.
Dit plaatje met inscriptie was bedoeld om op een plek in de natuur vast te schroeven waar mij recent overleden allerliefste 'thuis' was. Dit slordige plaatje verdient zij niet. Dan maar op zoek naar een andere leverancier.

January 17, 2025

Een "bedrijf" waar je NIETS moet bestellen of afnemen

Een bedrijf waar je geen product moet afnemen. Waardeloos!!! Een site waar gemak heel ver te zoeken is. Een retrolook huisnummerplaatje van plastic waar ik € 58,- voor moest betalen. Ze geven hiet thuis als je een email verstuurd. Geen geld terug. Dus mensen wees gewaarschuwd!!!! Niets afnemen bij dit "bedrijf" 🖕🖕🖕🖕

December 31, 2024

Slechte ervaring met mijnnaamplaat.nl

Slechte ervaring met mijnnaamplaat.nl
Mail gestuurd voor een product te retourneren, hier geen antwoord op gehad. Toch het product opgestuurd, hierna een reactie gekregen dat we het geld niet terugkrijgen. Het product bevat geen persoonlijke namen. Alleen het huisnummer. Hier word moeilijk over gedaan en we komen er op geen enkele manier samen uit.
Enorm af te raden dus!!

December 18, 2024

Sep Smeets

Zeer slechte ervaring met mijn naamplaat.nl, product voldeed niet aan de beschrijving, geretourneerd en nu krijgen we het geld niet terug. Klantenservice wilt je op geen enkele manier helpen. Enorm af te raden deze webshop!

December 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Retrolook is lelijk plastic bordje

Bestel de retrolook naamplaat absoluut niet!! Het lijkt online op emaille, maar is in het echt een slecht afgewerkte plastic plaat met een papieren sticker erop. Na telefonisch contact werd mij uitgelegd dat dit geen papier betreft, maar 'vinyl' dat gerust 7 jaar kan meegaan.
Ik bestel geen (lelijk!!) naambordje voor bij de voordeur om slechts 7 jaar mee te kunnen.
Grote scam dit!
Nog een opvallend punt, van de 7 positieve reviews over dit bedrijf die ik hier op trustpilot lees, zijn er 4 op 24 feb en 2 op 8 mrt geplaatst. Dat riekt naar doorgestoken kaart.

October 31, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Deze leverancier heeft ons een…

Deze leverancier heeft ons een naamplaat gestuurd wat absoluut niet overeenkomt met wat op de site staat. Tevens was de verkeerde kleur gestuurd, maar dat zou men evt kunnen oplossen.

Echter, de uitvoering zelf was dusdanig anders dat we ons geld terug wilden. Dat kon helaas niet was de reactie. Wel nog een ander naambord type was mogelijk met behoorlijke bijbetaling (want zo zouden zij dan niet teveel kosten maken..)

Dus nu zitten we voor 121 Euro met een zwarte moderne kunststof plak met plakletters die voor geen meter bij ons landelijke huis past. We zijn misleid.
Wees gewaarschuwd...

October 26, 2023

Beschadigingen hondenpenningen

Aan de bovenkant van de hondenpenningen zit een beschadiging. Dit komt door hun productieproces en blijkbaar is dit standaard bij alle penningen. Bij andere winkels zijn de penningen gewoon mooi rond zonder beschadiging. Jammer dat ze dit niet transparant op hun website tonen.

August 9, 2023

Super service

Super snelle levering van een naambord met kwaliteit. Precies wat we voor ogen hadden. Kregen veel complimenten over de uitstraling van ons naambordje

February 23, 2023

Mooi naambordje!

Mooi naambordje. Fijn geholpen en voelde persoonlijk. Bordje zat goed stevig verpakt en was precies wat ik wilde. Heel erg bedankt, het staat prachtig!

February 19, 2023

Waardeloos!

Waardeloos! Plastic plaatje wat in de verste verte niet lijkt op de emaille look die ze beweren. Meerdere malen aangegeven dat ik het plaatje retour wil sturen en mijn geld terug wil, waarbij ze alleen maar een niets oplossende optie aanbieden. Ik raad iedereen ten sterkste af iets bij dit bedrijf te bestellen!

November 24, 2022

Slechte reviews worden verwijderd

Prijs kwaliteit volledig uit balans. Goedkoop plastic plaatje voor 55 (!) euro thuisgestuurd gekregen. Maar dat terzijde. Bleek kapot bij ontvangst. Ondeugdelijk ingepakt voor verzending dus. Álles werd ingezet om de verantwoordelijkheid buiten hunzelf te leggen. Zo zou het aan de vervoerder hebben gelegen. Geld kon niet retour gegeven worden (had ondertussen last minute een andere elders laten maken omdat het een verjaarscadeau betrof).
Uiteindelijk dan maar wat anders uitgezocht op hun site, goedkoper. Het resterende bedrag kreeg ik ook niet retour. Was 10 euro, volgens hun 4. Enfin. Veel geredetwist via de mail, heel vermoeiend. Ergste vond ik nog wel dat gezegd werd ‘gezien ons correcte handelen (via deze mailwisseling te verifiëren) zullen we een evt. slechte review meteen door Kyoh van de site kunnen laten halen.’
Hoe betrouwbaar zijn reviewsites dan nog?

December 28, 2022

Naamplaat: rommel

Naamplaat ontvangen die nog het beste als 'rommel' kan worden gekwalificeerd. Ben er voor de zekerheid mee naar een locale naamplaatwinkel gegaan, die het ding bekeek, en het woord 'regelrechte mislukking' gebruikte. Naamplaat retourgestuurd. Aanbieder zegt het ding niet ontvangen te hebben, maar meent toch te kunnen stellen dat het een prima naamplaat is. Daar dacht een expert toch anders over. Geen geld teruggekregen. EUR 31,= kwijt. Mijn advies is: als je echt een goede naamplaat moet hebben: doe geen zaken met mijnnaamplaat.nl

September 11, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look