Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... See more
Company replied
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... See more
Company replied
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
Company replied
Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... See more
Company replied
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Super service heel gezellig personeel duidelijke uitleg en vergelijking. Showroom zodat je de producten eerst zelf kan zien. Montage ging snel en door een vriendelijke man. Materialen zijn heel erg mooi. Ik ben heel erg tevreden

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Heel goede ervaring met Mijnraamdecoratie. Makkelijk online houten 25mm jaloezieen te bestellen met de videos. Op tijd afgeleverd. Jaloezieen zijn mooi, goede kwaliteit en makkelijk voor ons zelf te installeren. Ook heel fijne klanten service toen ik meer vragen had en een extra stukje moest bestellen. Meteen opgelost voor mij! Dankjewel!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Fijne partij en lost problemen keurig, snel en adequaat op!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Prachtige producten en geweldige service!
Er is een ruim aanbod en de keuze bestaat uit vele trends en kleuren.
Je wordt vriendelijk geholpen, krijgt snel mail terug wanneer nodig en de aan huis montage service is super.
een aanrader voor elk huis :-)

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Goed geadviseerd in de showroom in Rhoon. Inmeten en plaatsing prima verzorgd.
Goede service, komen afspraken na
Kortom een aanrader

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Ruime keuze, snel geleverd en gemonteerd, vriendelijk en behulpzaam.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
product is top. Goede service en binnen de afgesproken tijd.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Twee keer houten jaloezieën besteld. Beide keren netjes geleverd zoals verwacht. Telefonisch contact opgenomen ivm een vraag en behulpzaam te woord gestaan.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Heel professioneel geholpen in de showroom. Goed advies en niet opdringerig.
De door ons bestelde producten zijn netjes en op de afgesproken tijd geleverd.

Heel erg tevreden!
Goed advies mooie materialen .
Met recht raamdecoratie!!
Wij hebben laten opmeten en monteren.
Een aanrader

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Blij met de mooie raamdecoratie van dit bedrijf. Op de mm nauwkeurig en snel geleverd. Rijke uitstraling en makkelijk zelf op te hangen.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
keurig gemaakt, redelijk snel in huis en leuke aardige vrouw op de klantenservice

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Bedrijf laten inmeten en monteren. Makkelijk afspraak te maken. Producten correct gemaakt en opgehangen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
In totaal 7 jaloezieen besteld voor de huiskamer. Ze zien er allemaal keurig uit. Huiskamer is weer als nieuw. Bestelling ging vlot, levering ging ook vlot. En de pakketbezorger heeft ons tijdig en goed geinformeerd over moment van levering.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Met gemak raamdecoratie besteld op maat .
Volgens afspraak geleverd en een prachtige kwaliteit.
Het plaatsen was makkelijk te doen .

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Al meerdere keren houten jaloezieen gekocht bij mijn raamdecoratie.nl en iedere keer super tevreden. Goede service, prima advies, heel véél keuze en uitstekende kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Kwalitatief prima product en alles tijdig geleverd.