Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... See more
Company replied
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... See more
Company replied
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
Company replied
Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... See more
Company replied
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed advies, goede service, vriendelijk en mooie raambekleding!
Zeer fijne duidelijke communicatie
Product op de afgesproken tijd geleverd en kwaliteit boven verwachting.
Het product was goed verpakt en netjes geleverd.
De kleine showroom bezocht, goede uitleg gekregen. Heb de order nog enkele keren aangepast, wat geen probleem was. De bestelling werd met een kleine 2 weken geleverd, goed verpakt en voorzien van instructies. Montage was geen probleem. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, daarom 5 sterren!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
De in meting was perfect en goede kwaliteit en natuurlijk goede service bedankt.
De bestelling en de levering gingen vlot. De jaloezieën zaten goed ingepakt. Goede kwaliteit! Wij zijn super tevreden!!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
bekend bedrijf waar ik al jaren bestel,jammer dat er niet meer kleuren zijn voor de duo raambekleding

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Mijn vorige jaloezieën waren kapot door een ongelukje met een klunzige buurman dus nogmaals besteld. Weer prima kwaliteit. Snel en goed verpakt geleverd. Ziet er prachtig uit en de prijs is helemaal oké

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Prima product ontvangen binnen de afgesproken levertijd. Vriendelijke hulp bij de showroom in Rhoon, bestellen ging ook vrij gemakkelijk.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Jd wordt joed op de hoogte gehouden. Snelle levering en goede montage. Vriendelijke mensen.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
We kregen het veel sneller dan verwacht. Product was oké!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Goede communicatie en snelle levering. Kwaliteitsvolle producten.
Snelle levering van een mooi product
Bij mijnraamdecoratie zie je alles op het gebied van raam decoraties, ook de instructie om het raam op de juiste manier op te meten, wij hebben het volgens de instructie gemeten en de jaloezie was perfect op maat, bedankt hiervoor.
Snelle levertijd en perfecte maatvoering. Zeer degelijk verpakt op product te beschermen en met sticker goed aangegeven in welke doos het bevestigingsmateriaal zit.
Puntje van kritiek: ik heb jalouzieen met 10 mn brede banden. Bij muurbevesting drukken deze banden het opgetrokken pakket van de muur af. Wellicht een idee om dit te vermelden op de site.
Mooi spul, goede prijsactie en snel geleverd
bij begin van me bestelling op 15 juli in de shop ging de communicatie tussen de shop en monteur om op te meten mis .dat kan gebeuren ,daarna kon de monteur niet komen ,heb daar ook begrip voor
toen het eindelijk in augustus opgemeten werd kreeg netjes een offerte en heb die betaald en moest ongeveer 14 dagen wachten voor me houten jaloezieen geleverd zal worden.
en inderdaad ze kwamen op tijd en op de zelfde dag binnen zoals ze afgesproken hadden
gelijk gebeld om een afspraak te maken voor montage en ja hoor daar gaat het weer mis ,na ongeveer 25 min in de wacht gestaan om een afspraak te maken kreeg te horen sta nu in het magazijn stuur een e-mailtje en kom er snel op terug
de zelfde dag nog een keertje gebeld en kreeg te horen dat ze wachten op berichtje monteur wanneer ze kunnen(denk dat er maar 1 monteur is in de hele winkel) ivm hun afspraken .
ook daar heb ik begrip voor maar heb vanaf augustus aangegeven dat in september op vakantie ging
dus ben nu bang dat er voor veel geld de jaloezieen als oud vuil in de gang liggen en er voor me vakantie geen monteur gekomen is op de dagen dat kan die aangegeven heb in me e-mail.
jammer dat bij mij steeds mis gaat en bij 4 andere familie wel alles goed is verlopen (hingen nog sneller als bij mij)
het enige wat kan doen is afwachten dat nog goed komt (geen sorry of een compensatie voor alle omstandigheden) die ze niet hebben en willen geven
sorry voor me lange verhaal ging uit van familie waar het goed ging maar krijg nu toch wel iets spijt ervan
wel betaald en verder het gevoel zoek het maar uit wij bepalen
maar hoop ondanks alles op een goede afloop laat zeker weten
na dat ik me jaloezieen binnen heb gekregen netjes geleverd en goed in gepakt heb gelijk gebeld voor een afspraak om op te hangen
en gezegd dat op vakantie ging
de monteur is geweest en ze hangen prachtig en zijn erg mooi
ben er erg blij mee
heeft even geduurd maar ze hangen

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Prettig telefonisch contact nav mijn vragen; Bestelling online gedaan en conform afspraak ontvangen. Montage was ook goed te doen. Erg blij mee.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
We zijn zeer tevreden over het product wat we hebben besteld bij jullie. Een jaloezie van 30 cm breed en 220 cm lang. Past perfect!!!