Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... See more
Company replied
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... See more
Company replied
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
Company replied
Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... See more
Company replied
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle afhandeling, keurig verpakt geleverd. Zoals altijd dik voor elkaar.
Medewerkers zijn heel behulpzaam, de prijs is goed, al 2 keer een flinke order geplaatst en goed verlopen
Goed product en uitstekende prijs/kwaliteit.
De jalouzie is oop maat gemaakt en netjes afgewerkt.
Levertijd prima.
Product goed verpakt.
Uitstekende raambekleding prima op maat, goede kwaliteit en snel geleverd.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Een probleem met 1 van de 7 bestelde jaloeziën, is goed opgelost, waarvoor hulde. Meerdere keren besteld bij mijnraamdecoratie.nl en altijd correcte levering en afhandeling.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Goede service lieve meedenkende werknemers. Na een foutje in de bestelling samen tot een oplossing gekomen. Zeer goede en mooie kwaliteit.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
De kwaliteit van het gordijn en de montage waren prima, en alles werd snel geleverd en geplaatst. Ik vind het fijn dat je de showroom kunt bezoeken maar ook alles online kunt bestellen.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Snelle levering, heel goed kwaliteit voor goede prijs.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Prima, past goed.gemakkelijk te monteren
Klantenservice was zeer behulpzaam

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Super levering van een kwaliteitsproduct! Zeer aan te bevelen!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Ik heb bij de firma mijn raamdocoratie een tijd geleden een offerte aangevraagd en er is een medewerker van dit bedrijf bij mij thuis in wezen meten zodat alles perfect zou passen.
Toen de medewerker aan het meten was in de badkamer die helemaal kaal was daar er nog getegeld moest worden gezegd dat dit nog betegeld moest worden.
Na enkele weken toen de monteur kwam monteren bleek dat deze in de badkamer te groot was daar de badkamer nu betegeld was dus hij ging retour naar het bedrijf om deze aan te passen.
Monteur ging weg en enkele uren later kreeg ik een rekening van het bedrijf of ik even 90,- euro wilde betalen voor het aanpasen van dit gordijn.
Heb de firma gebeld en kreeg een medewerkster aan de lijn, deze uitgelegt dat uw medewerker zelf heeft ingemeten en de fout niet bij mij lag maar bij het bedrijf.
Medewerkster gaf aan dat ik de badkamer in de juiste staat had aan moeten bieden waar ik op zei dat dit helemaal niet kon omdat de badkamer nog helemaal kaal was en nog betegeld moest worden.
Hierop ging de medewerkster haar stem verheffen en zei als we als dat bij alle klanten moesten doen ze failliet zouden gaan
Gelukkig stond de telefoon op de luidspreker daar ik 61 ben en er nog twee andere personenen aan wezig waren zei ik dat de medewerkerster haar stem niet hoefte te verheffen daar ik altijd nog klant blijf!
hierop gaf de medewerkster aan dat ik ook mijn stem aan het verheffen was, hierop gaf ik aan dat ik in een leeg huis stond en dat dit hol klonk
Medewerker zei dat ze het na zou vragen aan de inmeter.
Volgende dag kreeg ik een mail van eeen ander mede werkster en dez zei dat de inmeter niets meer wist.
ik weer hierop reageerde met een mail dat ik het raar vond dat ik moest betalen en ook dat de telefonische medewerker haar stem tegen mij ging verheffen
hierna kwamen we in een welles/nietes spel terecht en de nieuwe medewerker zei tegen mij van dit is of je kan betalen of er gebeurt niets enne je heb nog geluk daar je de voorrij kosten niet hoef te betalen.
ik heb met tegenzin de 90,- euro betaald maar heb voor 4721,- euro aan raamdocoratie gekocht wat heel veel geld is en ze totaal niet communiceren en je gewoon tegen de muur aan gezet wordt van betalen anders krijg je niets
hele slechte service en nog geen ster waardig dit bedrijf

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Netjes en conform afspraak geleverd.
Goede kwaliteit product

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Snelle verzending, prima producten. Voor de 3e keer besteld en altijd top!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
We werden uitstekend geadviseerd.
De levering verliep geheel volgens afspraak en ook werden we erop gewezen wat we ter voorbereiding aan het plafond moesten aanpassen.
De montage was daardoor zo klaar.
De kwaliteit van de houten jaloezieën en het mechanisme / koof zijn uitstekend.
Daarbij is het prima geprijsd!
Het bedrijf is zeker een aanrader!

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Wij hebben daar prachtige houten lamellen gekocht, we hebben ze in laten meten en op laten hangen.
De levering ging best snel en na een paar dagen is de monteur ze op wezen hangen.
Ziet er mooi uit we zijn er dik tevreden mee

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Eerst voor ons keukenraam besteld
Goed geholpen met maten en advies
Voor onze woonkamer gewoon online besteld... super makkelijk duidelijke communicatie per mail
Zijn blij met kwaliteit en resultaat
Echt aanrader

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Snelle en adequate reactie op mijn mail, nadat er wat mis ging bij het bestellen. Producten conform afspraak en keurig verzorgd afgeleverd. Montage is eenvoudig zelf te doen. Tevreden met het resultaat.

Reply from Mijnraamdecoratie.nl
Moeder overleden, getracht bestelling te annuleren van de order die mijn moeder had geplaatst. Niks was mogelijk nul begrip zelfs geen condoleance. Hele slechte ervaring.