Mijnraamdecoratie.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... See more

Rated 5 out of 5 stars

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... See more

Rated 4 out of 5 stars

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

Rated 5 out of 5 stars

Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... See more

Company details

1. Blinds Shop
  2. Curtain Supplier and Maker
  3. Home Goods Store

Information provided by various external sources

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

66 reviews in the last 12 months

Write a review

Goede kwaliteit.

Goed product en uitstekende prijs/kwaliteit.
De jalouzie is oop maat gemaakt en netjes afgewerkt.
Levertijd prima.
Product goed verpakt.

March 13, 2025

Pluim

Een probleem met 1 van de 7 bestelde jaloeziën, is goed opgelost, waarvoor hulde. Meerdere keren besteld bij mijnraamdecoratie.nl en altijd correcte levering en afhandeling.

April 9, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie!

lieve meedenkende werknemers

Goede service lieve meedenkende werknemers. Na een foutje in de bestelling samen tot een oplossing gekomen. Zeer goede en mooie kwaliteit.

April 4, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Ontzettend bedankt voor uw lovende review! Goed om te lezen dat het naar wens is opgelost. Wij wensen u veel plezier van uw raamdecoratie.

Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit en nette montage

De kwaliteit van het gordijn en de montage waren prima, en alles werd snel geleverd en geplaatst. Ik vind het fijn dat je de showroom kunt bezoeken maar ook alles online kunt bestellen.

March 20, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw review! Veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!

Jalouzie vervangen

Prima, past goed.gemakkelijk te monteren
Klantenservice was zeer behulpzaam

March 26, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u tevreden bent!

Prijs/kwaliteit is super!!

Super levering van een kwaliteitsproduct! Zeer aan te bevelen!

March 3, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Rated 1 out of 5 stars

Niet als klant behandeld worden maar als nummer

Ik heb bij de firma mijn raamdocoratie een tijd geleden een offerte aangevraagd en er is een medewerker van dit bedrijf bij mij thuis in wezen meten zodat alles perfect zou passen.
Toen de medewerker aan het meten was in de badkamer die helemaal kaal was daar er nog getegeld moest worden gezegd dat dit nog betegeld moest worden.
Na enkele weken toen de monteur kwam monteren bleek dat deze in de badkamer te groot was daar de badkamer nu betegeld was dus hij ging retour naar het bedrijf om deze aan te passen.
Monteur ging weg en enkele uren later kreeg ik een rekening van het bedrijf of ik even 90,- euro wilde betalen voor het aanpasen van dit gordijn.
Heb de firma gebeld en kreeg een medewerkster aan de lijn, deze uitgelegt dat uw medewerker zelf heeft ingemeten en de fout niet bij mij lag maar bij het bedrijf.
Medewerkster gaf aan dat ik de badkamer in de juiste staat had aan moeten bieden waar ik op zei dat dit helemaal niet kon omdat de badkamer nog helemaal kaal was en nog betegeld moest worden.
Hierop ging de medewerkster haar stem verheffen en zei als we als dat bij alle klanten moesten doen ze failliet zouden gaan
Gelukkig stond de telefoon op de luidspreker daar ik 61 ben en er nog twee andere personenen aan wezig waren zei ik dat de medewerkerster haar stem niet hoefte te verheffen daar ik altijd nog klant blijf!
hierop gaf de medewerkster aan dat ik ook mijn stem aan het verheffen was, hierop gaf ik aan dat ik in een leeg huis stond en dat dit hol klonk
Medewerker zei dat ze het na zou vragen aan de inmeter.
Volgende dag kreeg ik een mail van eeen ander mede werkster en dez zei dat de inmeter niets meer wist.
ik weer hierop reageerde met een mail dat ik het raar vond dat ik moest betalen en ook dat de telefonische medewerker haar stem tegen mij ging verheffen
hierna kwamen we in een welles/nietes spel terecht en de nieuwe medewerker zei tegen mij van dit is of je kan betalen of er gebeurt niets enne je heb nog geluk daar je de voorrij kosten niet hoef te betalen.
ik heb met tegenzin de 90,- euro betaald maar heb voor 4721,- euro aan raamdocoratie gekocht wat heel veel geld is en ze totaal niet communiceren en je gewoon tegen de muur aan gezet wordt van betalen anders krijg je niets
hele slechte service en nog geen ster waardig dit bedrijf

February 10, 2025

Beste,
Als er na het inmeten nog iets verbouwd of aangepast wordt veranderen de afmetingen en past de raamdecoratie vaak niet meer.
Wij melden dit duidelijk voor en tijdens het inmeten.
U heeft na het inmeten tegels aangebracht waardoor de raamdecoratie niet meer past.
Wij hebben de raamdecoratie dus terug moeten sturen naar de fabriek om vermaakt te worden.
Wij hebben de helft van de daadwerkelijke kosten in rekening gebracht om u tegemoet te komen.

Indien u contact met ons opneemt leg ik u dit graag nog eens uit.

Als er 1 bedrijf is dat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan zijn wij het wel.
Groet,
Joe Benelli

Rated 5 out of 5 stars

Netjes en conform afspraak geleverd.

Netjes en conform afspraak geleverd.
Goede kwaliteit product

February 25, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Dank voor uw vriendelijke woorden, fijn dat alles naar wens is geleverd. Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Prima!

Snelle verzending, prima producten. Voor de 3e keer besteld en altijd top!

February 7, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review, wat leuk om te lezen dat u al 3 keer heeft besteld bij ons, bedankt! Veel plezier van de raamdecoratie gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

We werden uitstekend geadviseerd.

We werden uitstekend geadviseerd.
De levering verliep geheel volgens afspraak en ook werden we erop gewezen wat we ter voorbereiding aan het plafond moesten aanpassen.
De montage was daardoor zo klaar.
De kwaliteit van de houten jaloezieën en het mechanisme / koof zijn uitstekend.
Daarbij is het prima geprijsd!
Het bedrijf is zeker een aanrader!

January 15, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van de jaloezieen gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Dik tevreden met onze houten lamellen van 7 cm…

Wij hebben daar prachtige houten lamellen gekocht, we hebben ze in laten meten en op laten hangen.
De levering ging best snel en na een paar dagen is de monteur ze op wezen hangen.
Ziet er mooi uit we zijn er dik tevreden mee

February 6, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review, wat fijn om te lezen dat alles naar wens hangt! Nog veel plezier van de jaloezieen gewenst.

Echt aanrader!!

Eerst voor ons keukenraam besteld
Goed geholpen met maten en advies
Voor onze woonkamer gewoon online besteld... super makkelijk duidelijke communicatie per mail
Zijn blij met kwaliteit en resultaat
Echt aanrader

January 11, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw lovende woorden Siska, dit waarderen wij zeer! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is, nog veel plezier van de jaloezieen gewenst.

Prettige ervaring

Snelle en adequate reactie op mijn mail, nadat er wat mis ging bij het bestellen. Producten conform afspraak en keurig verzorgd afgeleverd. Montage is eenvoudig zelf te doen. Tevreden met het resultaat.

January 15, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review, wat fijn om te lezen dat u de service als prettig heeft ervaren en de producten naar wens zijn. Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!

Rated 1 out of 5 stars

Moeder overleden, annulering onmogelijk

Moeder overleden, getracht bestelling te annuleren van de order die mijn moeder had geplaatst. Niks was mogelijk nul begrip zelfs geen condoleance. Hele slechte ervaring.

January 25, 2025

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Wat spijtig om dit te lezen en ook zeker niet de service waar wij achter staan. Wij komen graag met u in contact om te kunnen terug zien hoe en wat voor communicatie er met u is geweest. U kan ons mailen op info@joebenelli.nl of bellen op 0107200400.

Wanneer een op maat gemaakt product al gemaakt of deels gemaakt is is het niet mogelijk dit te annuleren. Maatwerk kan ook niet retour, dit word specifiek naar de wens van de klant gemaakt en kan niet ergens anders meer gebruikt worden.

Uiteraard begrijpen wij dat het heel zwaar is om een geliefde te verliezen en leven wij mee met uw situatie. Het spijt ons dat u dat niet zo heeft ervaren.

The Trustpilot Experience

Take a closer look