Mijnraamdecoratie.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... See more

Rated 5 out of 5 stars

In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... See more

Rated 4 out of 5 stars

Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.

Rated 5 out of 5 stars

Eerst voor ons keukenraam besteld Dit omdat wij toch even de kleur een breedte 7cm zelf wilden bekijken met band of koort bij de showroom langs geweest Goed geholpen met maten en advies Voor onze... See more

Company details

1. Blinds Shop
  2. Curtain Supplier and Maker
  3. Home Goods Store

Information provided by various external sources

Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

66 reviews in the last 12 months

Write a review

Aanrader!

Duidelijke site, eenvoudig te bestellen. Makkelijk systeem om op te hangen. Stevig en kwaliteit! En ook nog snel geleverd!

August 1, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review, dit waarderen wij zeer. Veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Goede prijs/ kwaliteit en goed…

Goede prijs/ kwaliteit en goed geïnstalleerd

July 31, 2024

Goed gevonden

Goede service, komen afspraken na, goede prijs kwaliteit verhouding en zeer tevreden met eindresultaat!

July 23, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Beste Shirley, wat fijn om te horen. Altijd leuk om dit soort berichten te ontvangen van onze klanten. Veel plezier met uw raamdecoratie.

Duidelijke en eenvoudige site

Duidelijke en eenvoudige site. Makkelijk om het gewenste product te vinden en daarna te bestellen.
Snelle levering en top product.

July 25, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Beste Peer, bedankt voor uw feedback! dit word zeer gewaardeerd. Namens het team veel plezier van uw raamdecoratie.

Prachtige bamboe jaloezieen

July 25, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Altijd leuk om te horen dat onze bamboe jaloezieen in de smaak vallen. Veel plezier nog van uw raamdecoratie.

Goede communicatie

Goede communicatie, tijdige info en goede bezorging, goed product.

June 20, 2024

Beste Gerard,

Leuk om te horen en nog veel plezier van uw raamdecoratie.

- Team Joe Benelli

Rated 2 out of 5 stars

Montagehandleiding onduidelijk

De montagehandleiding is volkomen onduidelijk en ook voor de aankoop was Joe Benelli niet in staat iets zinnigs te zwggen over de montage. Het materiaal is ondeugdelijk: 1 keer op de grond vallen en het metalen montagemateriaal is verbogen.

June 14, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Beste Dick, wat spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over onze producten. Uit de vele producten die wij
dagelijks verkopen maken wij niet op dat onze montagehandleiding onduidelijk is. Dat het montagemateriaal is gebogen vinden wij ook erg jammer om te lezen. Daarom zouden wij u ook een nieuwe set willen toesturen. Mocht u opnieuw montagemateriaal nodig hebben, zou u ons dan een mail kunnen sturen naar info@joebenelli.nl met uw naam en ordernummer. Alvast bedankt.

Zeer tevreden!

Goede levering, vriendelijke mensen, en natuurlijk een mooi resultaat!

June 10, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Beste Felicia, we waarderen de feedback van onze klanten enorm, dank je wel hiervoor! veel plezier van uw raamdecoratie.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel blij met de geleverde…

Ik ben heel blij met de geleverde jaloezieën. alles snel geleverd en netjes verpakt.
Met de juiste maten makkelijk op te hangen en mooi afgewerkt met sierlat.
Ben uiterst tevreden voor de kwaliteit en de prijs.

June 10, 2024

Beste Fons,

Wat een positieve review, altijd leuk om te lezen! We wensen u veel plezier van de raamdecoratie.

Goede kwaliteit/prijs raambekleding

Nu voor de tweede keer raambekleding besteld. Na de eerste keer goede kwaliteit en blijft mooi. Makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd.

May 21, 2024

Hoi Carla,
Nogmaals bedankt voor jouw bestelling en voor deze mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

Leverantie van top down-bottum up…

Leverantie van top down-bottum up plissé gordijnen en normale jaloezie was gelijktijdig en binnen de aangegeven termijn. En niet onbelangrijk: volgens opgaaf en ze werken goed.

May 17, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Beste Edwin, bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u zo tevreden bent en veel plezier met uw raamdecoratie!

Rated 5 out of 5 stars

Heel tevreden met onze jaloezieën

We zijn heel tevreden met onze zwarte bamboe jaloezieën. Goed en vakkundig opgehangen door vriendelijke monteur. Prijs/kwaliteit prima in orde. Beveel het zeker aan!

April 30, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Beste Marcel, bedankt voor de review. Fijn dat u zo tevreden bent, veel plezier nog van de raamdecoratie.

Top service

Goed advies, snelle levering, deskundige montage

April 26, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Beste Maarten, fijn om te horen! Veel plezier met uw raamdecoratie.

Super

Mijn bamboe jaloezien zien er super mooi uit en waren al na 2,5 week binnen! (Op maat gemaakt)
Alle jaloezien lopen mooi gelijk in elkaar en is makkelijk te bevestigen.
Goede prijs ook! 👌🏻

May 23, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Dankjewel voor je mooie review Shirley! fijn dat alles naar wens is binnengekomen, veel plezier van de jaloezieen gewenst.

Rated 2 out of 5 stars

In de kabels van de geleider zitten…

In de kabels van de geleider zitten knikken in waardoor het slecht geleid. Heel jammer

May 9, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Dat is niet de bedoeling, excuses dat het product niet naar behoren is geleverd. Graag ontvangen wij een foto en het ordernummer per mail zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Alvast bedankt!

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Netjes bezorgd en opgehangen.

May 10, 2024

Reply from Mijnraamdecoratie.nl

Hartelijk dank voor uw review, nog veel plezier van de raamdecoratie gewenst!

The Trustpilot Experience

Take a closer look