MinMindesten

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tusinde tak for den flotteste sten igen. Samt den bedste service. Kæmpe udvalg og priser alle kan være med på. Håber dog at holde en lang pause med at handle gravsten hos jer, men i har så meget andet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale minmindesten.dk til alle som desværre har mistet en kær person i deres liv. De har et stort udvalg af flotte mindestene, samt de er billige og af god kvalitet. Derudover er de... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Min Mindesten har været utrolig behjælpelig med at finde den helt rette sten og givet en masse god tips til valg af bogstaver og maling. Stenen blev leveret direkte ud til gravpladsen uden problemer... See more

1. Stonemason

Information provided by various external sources

MinMindesten er en del af Falke ApS - Granit&Natursten som er en af landets største naturstens forhandlere. Vi har direkte import og egne produktionshaller hvilket gør at vores priser generelt er 30% lavere. Med vores mere end 10 års erfaring kan vi sikre de bedste løsninger og kvalitet.

Rated 5 out of 5 stars

Prof og ekstraordinær service!

Vi fik en meget professionel behandling af venlig og yderst serviecemindet personale. Mødte stor forståelse i en kaotisk tid, hvor vi var en mindre flok søskende som på få dage skulle beslutte, hvilken sten og tekst mv. Stenen - meget smuk! - blev produceret og bragt frem extra hurtigt!

October 29, 2017

God oplevelse

Vi havde en god oplevelse. Der var tid til at tale tingene ordentligt igennem og til at vælge sten.Alt forgik som det var planlagt.
Vh Maj-Britt

September 22, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse , at jeg fandt Min mindesten på nette på søgning af en gravsten til min mors gravsted. God og nem brugerside på Jeres hjemmeside Minmindesten. Samt venlig kontakt i telefon - alt i alt en god oplevelse selv om det var i en trist lejlighed når ens kære gå bort.

September 14, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Imødekommenhed og stor fleksibilitet …

Imødekommenhed og stor fleksibilitet hos personalet.

Jeg kunne ha ønsket at stenens bronzebogstaver havde været beskyttet mere end med husholdningsfilm, da bogstaverne blev skrammede da stenen væltede.

August 25, 2017
MinMindesten logo

Reply from MinMindesten

Kære Majbritt
Mange tak for din tilbagemelding. Efter produktion bliver alle sten svøbt i den specielle pakkefilm, som beskytter overfladen ved transport. Når vi håndterer transporten, bliver de ligeledes anbragt på en palle til håndtering og ekstra beskyttelse. Ved personlig afhentning er det kundens eget ansvar at beskytte stenen ved fragt.
Vi bestræber os på hele tiden at udvikle os og forbedre vores service og vi vil derfor i fremtiden anbefale at medbringe et tæppe til ekstra beskyttelse ved personlig afhentning. Endnu engang tak for din tilbagemelding.

Mange Hilsner MinMindesten

Det var i ferien

Det var i ferien, men grunden til ikke 5 stjerner, var alligevel den noget lange leveringstid. Jeg har brugt MinMindesten nu 4 gange og været meget tilfreds.
Kirsten Sonne Nielsen

August 10, 2017
Rated 5 out of 5 stars

God og omsorgsfuld vejledning i valg af …

God og omsorgsfuld vejledning i valg af sten. Meget hurtig levering af stenen til kirkegården. Jeg blev hele tiden holdt orienteret pr. mail om hvor langt i processen stenen var. Kan kun anbefale min mindesten.

August 3, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Det er med MEGET stor utilfredshed

Det er med MEGET stor utilfredshed, at jeg modtager spørgeskema vedrørende min mindesten....inden stenen er leveret.

April 29, 2017
MinMindesten logo

Reply from MinMindesten

Kære Mariane

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager meget at mailen blev sendt ud samme dag som stenen blev sat op, og kan forsikre at vi altid gør en stor ære i at sikre det korrekte forløb, hver gang.
Vi håber at du trods den for tidligt udsendte mail, ellers er glad og tilfreds med det endelige resultat og det forudgående forløb.

Mvh. MinMindesten

Mindesten

Vi har været 100% tilfredse med hele sagsforløbet omkring opdatering af gravsten for mine forældre

April 20, 2017

Take a closer look