Tusinde tak for den flotteste sten igen. Samt den bedste service. Kæmpe udvalg og priser alle kan være med på. Håber dog at holde en lang pause med at handle gravsten hos jer, men i har så meget andet... See more
MinMindesten
See what reviewers are saying
Vi fik en meget professionel behandling af venlig og yderst serviecemindet personale. Mødte stor forståelse i en kaotisk tid, hvor vi var en mindre flok søskende som på få dage skulle beslutte, hvilk... See more
Kan varmt anbefale minmindesten.dk til alle som desværre har mistet en kær person i deres liv. De har et stort udvalg af flotte mindestene, samt de er billige og af god kvalitet. Derudover er de... See more
Company replied
Min Mindesten har været utrolig behjælpelig med at finde den helt rette sten og givet en masse god tips til valg af bogstaver og maling. Stenen blev leveret direkte ud til gravpladsen uden problemer... See more
Company details
Information provided by various external sources
MinMindesten er en del af Falke ApS - Granit&Natursten som er en af landets største naturstens forhandlere. Vi har direkte import og egne produktionshaller hvilket gør at vores priser generelt er 30% lavere. Med vores mere end 10 års erfaring kan vi sikre de bedste løsninger og kvalitet.
Contact info
Kulsviervej 14A, 3400, Hillerød, Denmark
- kontakt@minmindesten.dk
- minmindesten.dk
People also looked at
har haft god betjening dejlige lige …
har haft god betjening dejlige lige til personale kan kun anbefale at handle her..
Meget professionel og respektfuld …
Meget professionel og respektfuld service.
Meget venlig og hjælpsom person der ekspedere mig.
Meget meget flot sten som var fuldstændig som det billede vi havde fået tilsendt.
Jeg kan kun anbefale dinmindesten til andre.
Kan varm anbefale Min Mindesten
Kan varmt anbefale Min Mindesten.
Er så meget tilfreds 😁
Kan anbefales!
Hurtig og god service - alt i alt en fin oplevelse at handle med Min mindesten.
Fremragende service
De var gode til at guide os igennem, de leverede til tiden og alt var i skønneste orden.
Vil helt klart anbefale minmindesten
God og venlig rådgivning
Venlig og hurtig opfølgning/råd på alle mine spørgsmål.
Har været meget tilfreds i forløbet, og kan kun anbefale
MinMindesten til andre.
MinMindesten - bedre betjening fåes ikke.
At vælge gravsten hører ikke til det nemmeste, men vi fik den bedste vejledning og personlige hjælp! Hos MinMindesten ved de hvad de taler om og arbejdet er smukt udført.
Fint udført arbejde
MinMindesten har lavet en smuk sten, som blev leveret til aftalt tid til en meget rimelig pris. Så en fin og god service.
Perfekt løsning i en svær situation
Suveræn og perfekt løsning i en svær situation. Bestilling af en plænesten hos MinMindesten.dk kan kun beskrives som en meget positiv oplevelse. Nem bestilling på hjemmeside, flot arbejde, perfekt levering og nedlæggelse ved gravsted og en suveræn pris i forhold til en alm. stenhugger. Kan varmt anbefales
Smuk sten
Resultatet var en meget smuk sten, og processen var præget af stor forståelse og empatisk service.
Meget servicevenlige i en meget svær tid
De holder aftaler og er meget samarbejdsvillige. Flot resultat og acceptabel pris. Tak for god behandling
Super kundeservice og smuk sten
God og hurtig betjening. Meget smuk sten. Alt som vi helst ville have det. Varm anbefaling.
Gravsten til fars grav.
Vi har været meget tilfredse og fået en fin service.
de er hurtige venlige og præcise
god service,venlige at tale med og hurtig levering til aftalte tid og pris.og stenen var virkelig flot
God service, godt produkt
God servie, fin levereingstid og godt produkt
Flot arbejde
Vores sten blev fuldstændig som vi gerne ville have den.
Vi fik meget fin service, hjælp til udformning og den blev leveret som aftalt.
Tak til Min Mindesten:-)
Flinke og imødekommende
Det var en sød og imødekommende person, som tog i mod vores bestilling. Vi blev mødt med tålmodighed og forståelse i en svær tid.
Hurtig og god behandling , selv om jeg bor i nordjyland.
Jeg syntes ,at det var dejlig at kunne sidde hjemme i fred og ro og gennemse alle jeres flotte og anderledes produkter. Prisen med fragt var faktisk billiger en en almindelig sten og alle er dybt benovet over min mands sten . Er yderst tilfreds , og en meget venlig betjening over tlf.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.