Tusinde tak for den flotteste sten igen. Samt den bedste service. Kæmpe udvalg og priser alle kan være med på. Håber dog at holde en lang pause med at handle gravsten hos jer, men i har så meget andet... See more
MinMindesten
See what reviewers are saying
Vi fik en meget professionel behandling af venlig og yderst serviecemindet personale. Mødte stor forståelse i en kaotisk tid, hvor vi var en mindre flok søskende som på få dage skulle beslutte, hvilk... See more
Kan varmt anbefale minmindesten.dk til alle som desværre har mistet en kær person i deres liv. De har et stort udvalg af flotte mindestene, samt de er billige og af god kvalitet. Derudover er de... See more
Company replied
Min Mindesten har været utrolig behjælpelig med at finde den helt rette sten og givet en masse god tips til valg af bogstaver og maling. Stenen blev leveret direkte ud til gravpladsen uden problemer... See more
Company details
Information provided by various external sources
MinMindesten er en del af Falke ApS - Granit&Natursten som er en af landets største naturstens forhandlere. Vi har direkte import og egne produktionshaller hvilket gør at vores priser generelt er 30% lavere. Med vores mere end 10 års erfaring kan vi sikre de bedste løsninger og kvalitet.
Kulsviervej 14A, 3400, Hillerød, Denmark
- kontakt@minmindesten.dk
- minmindesten.dk
People also looked at
Tusinde tak :-)
Hurtig besvarelse på mail. Fin og nem bestilling. Meget fin service. Fantastisk behandling og turen hele vejen til Bornholm var der bare styr på. Mail med fragtmand og ankomst.
Tusinde tak for rigtig god betjening. Det er hvad jeg kalder god kundeservice.
God pris på gravsten
God oplevelse, og ikke mindst rigtig gode priser! Betalte kun en tredjedel af prisen.
Dem vil jeg klart benytte igen.
Fantastisk service i en svær tid
MinMindesten ved Frank gav fantastisk god service og forståelse midt i en svær tid. Ingen skal betvivle, at man vil betale hvad som helst for sin kære, der er gået bort, men omvendt er der jo ingen grund til at betale for meget. Og MinMindesten leverede både top-kvalitet til en flot og gennemskuelig pris uden alle mulige mer-omkostninger.
Desuden var Frank meget lydhør overfor vores ideer om en særlig skrifttype, som minder om min afdøde mors smukke håndskrift, ligesom han fandt præcis den grønne sten, som symboliserede min mors øjenfarve. Samtidig var Frank respektfuld uden at være påtaget sorgmodig på vores vegne.
Jeg vil til hver tid anbefale dette firma til alle, jeg kender. Jeg håber dog, der går længe, før jeg igen får brug for jer til en gravsten...
Nær ved umulig at komme i kontakt med.
Har ventet i 2 uger på et udkast til en sten og intet er sket.
Hvis man forsøgerat ringe til dem, tager de ikke telefonen, men telefonsvarren siger blot de vil ringe tilbage til det nummer man ringer fra.
DET SKER ALDRIG, jeg har ringet flere gange i over en ugen.
Når man endelig får dem i tale, lover de at sende et udkast og der sker heller ikke.. ej efter 3 gang.
god service
jeg er maget tilfreds med service jeg har foget og til en god priser
MinMindesten er åbne og lydhøre for indput ... De ser muligheder vi ikke selv ville tænke på :-)
Jeg er meget glad for at jeg ventede nogle måneder med min bestilling af mindesten til min søns urnested.
Det har betydet , at jeg stille og roligt har kunnet finde frem til netop den stenhugger, som var lydhør overfor mine tanker omkring mit ønske for en længere mindetekst end jeg måske ellers ville have lavet, hvis jeg skulle bestille stenen kort efter bisættelsen, hvor sorgen stadig "fylder" alt alt for meget.
Jeg havde nu tid til at søge både hos stenhuggerfirmaer jeg kørte forbi og søgte på nettet, hvor jeg fandt frem til "Minmindesten" som kunne hugge og polerer en meget smuk sten ud af en helt "rå" og firkantet sten.
Jeg kan MEGET anbefale MinMindesten.
" Utroligt "
Meget venlig betjening, Morten forstod lige, hvad vi søgt. En meget fin sten og en smuk skrift, samt en yderst rimelig pris for sten og udbringning. Vi kan varmt anbefale MinMindesten til alle.
Marianne og Niels Erik
Melby
ELEFANT BYTTES - ET FANTASTISK EVENTYR!
Min drøm har i mange år været, at få "min plads i haven" - et sted hvor tankerne kan flyve frit omkring. Der skulle bl.a. være en granitbænk og en elefant, mit lykkedyr. Og her i maj blev det muligt at gøre drøm til virkelighed. Jeg vidste fra købet af en mindesten til min fars sted på kirkegården, at MIN MINDESTEN/FALKE GRANIT foruden et mega-stort udvalg ydede en særdeles kompetent og omsorgsfuld service. Så det blev naturligvis dem, jeg gik til igen. Og selvfølgelig fandt jeg, hvad jeg søgte. Jeg var i tvivl om elefantens størrelse. Den måtte ikke være alt for stor, så valget faldt på en herlig lille fyr----men, men da han først var flyttet ind, ja, så så han sørme lidt lille ud. Da jeg efter en måned stadig ikke kunne forlige mig med hans størrelse, så ringede jeg til Morten, jeg havde handlet med, og med den største selvfølgelighed, så blev aftalen, at elefanten blev leveret i en større udgave. Tilmed sørgede chaufføren og hans kollega for, at diverse krukker blev flyttet rundt for at give plads til den større elefant. Og summa summarum: Så så de to elefanter så dejlige ud sammen, at jeg bare måtte have dem begge to.
Se det er et fantastisk eventyr!
Seriøs og venlig kundebehandling
Det var med en vis bæven og uvidenhed på området, at vi gik ind i forretningen for at se på en sten til vores mor.
Men jeg skal love for at det blev en god oplevelse. Lige fra starten blev vi hjulpet af forretningen med gode råd og støtte til at finde den helt rigtige sten og skrifttype.
Alle aftaler overholdt til punkt og prikke og stenen er så fin idag.
Vi er så tilfredse.
Venlig hilsen Michael Hansen
super professionel behandling
Har lige købt en gravsten til min fars gravsted.
Har rigtig gode priser, samt meget dygtigt personale til at rådgive om hvad man skal købe af sten.
Samt meget hurtig levering til aftalt tid.
God service og godt arbejde
Nemt og hurtigt at bestille og en god dialog med firmaet.
Slutresultatet blev pænt men ærgerlige bump undervejs - fin leveringsservice
Deres egen stenhugger leverer middel arbejde. De fleste sten er dog færdig tilhugget og er meget flotte.
De var ikke gode til aktivt selv at vende tilbage til kunden når der opstod problemer - i mit tilfælde at den bestilte sten ikke kunne leveres fra en leverandør i udlandet - jeg ventede flere måneder forgæves.
Selve sandslibningen af bogstaver og dekoration er meget fine, og de har en fin service i forbindelse med at få tekst osv. placeret og skaleret.
Fin service i forbindelse med leveringen.
En perfekt oplevelse af sagsforløbet og et meget tilfredsstillende resultat.
Jeg henvendte mig til MinMindesten efter min kones død med mit behov for en pæn urnesten. Jeg valgte MinMindesten efter have set de mange positive anmelderser af firmaet i trustpilot. Ved mit første møde hos MinMindesten, fremviste Morten et meget bredt udvalg af typer og stenarter, og vi blev meget hurtigt enige om stenens udseende og påskrift. Dage efter fik jeg via e-mail tilsendt et forslag til den bearbejdede sten med påskrift. Jeg havde nogle få justeringer til påskriften i form af skrifttype og -størrelse som igen medførte et par reviderede forslag fra Morten. Da jeg havde godkendt det endelige forslag og betalt for produktion og opstilling af stenen på gravstedet, gik alt fuldstændig som aftalt. Ca. 8 arbejdsdage senere fik jeg en e-mail fra Morten om, at mindestenen ville blive opsat den efterfølgende dag, Og da stenen var blevet opsat ringede en medarbejder fra MinMindesten og orienterede mig. Jeg er meget glad for resultatet og yderst tilfreds med sagsbehandlingen hos MinMindesten.
Super fin behandling
Meget nem og rigtig hurtig og fin behandling, billig og fint arbejde, kan varmt anbefales :-)
En god og kærlig vejledning i en svær tid.
Jeg kan kun anbefale Min Mindesten til alle der får brug for en smuk gravsten. Morten hjalp med at finde den rigtige sten, og gav en god vejledning til teksten på stenen. Alt er forløbet som aftalt, så en stor tak til Morten.
God servise
Særdeles god behandling og service ,har allerede anbefalet til andre.