MinMindesten

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tusinde tak for den flotteste sten igen. Samt den bedste service. Kæmpe udvalg og priser alle kan være med på. Håber dog at holde en lang pause med at handle gravsten hos jer, men i har så meget andet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik en meget professionel behandling af venlig og yderst serviecemindet personale. Mødte stor forståelse i en kaotisk tid, hvor vi var en mindre flok søskende som på få dage skulle beslutte, hvilk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale minmindesten.dk til alle som desværre har mistet en kær person i deres liv. De har et stort udvalg af flotte mindestene, samt de er billige og af god kvalitet. Derudover er de... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Min Mindesten har været utrolig behjælpelig med at finde den helt rette sten og givet en masse god tips til valg af bogstaver og maling. Stenen blev leveret direkte ud til gravpladsen uden problemer... See more

1. Stonemason

Information provided by various external sources

MinMindesten er en del af Falke ApS - Granit&Natursten som er en af landets største naturstens forhandlere. Vi har direkte import og egne produktionshaller hvilket gør at vores priser generelt er 30% lavere. Med vores mere end 10 års erfaring kan vi sikre de bedste løsninger og kvalitet.

Rated 5 out of 5 stars

Meget fin service og resultat

Minmindesten.dk har hele vejen igennem været hjælpsomme og villige til at lave alle de skabeloner jeg havde brug for. Resultatet er blevet meget fint og er blevet stillet rigtig fint op på gravstedet.

March 27, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en super service i en svær tid - vil helt sikkert anbefale jer til andre. Og samtidig en god pris.

March 5, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Når sorgen er størst og man har brug for hjælp

Man bliver forhåbentlig aldrig øvet i at få lavet gravsten, hvilket også afspejler den tilgang jeg havde til Min Mindesten.

Når man skal have en sten, tænker man på hvad hvordan den skal se ud, skrift (hvilket var meget svært for mig), tekst mv... og pris naturligvis. Jeg har haft flere "leverandører" i spil på min fars sten og de opgav mig en efter en pga. de mange krav og spørgsmål jeg havde. Min Mindesten (Morten) var med mig hele vejen fra den spæde start og gav mig plads til at tænke tanker og forbedre mine ønsker - og sågar anbefale at tage det roligt med mine ønsker i forhold til den sten, jeg havde valgt. Jeg ville give min far hele verdenen, hvis jeg kunne.

Ikke nok med at de er yderst prof. de er også billige i forhold til mange andre. Det hjælper også en hel del.
Da stenen langt om længe skulle sættes på graven, var det en yderst venlig og betænksom ung man, Nicklas, som stod for dette. Jeg skulle takke ham fra min mor som kom og så på. Endnu en top prof. mand fra Min Mindesten.

Det er mystisk at skrive dette, men jeg kan varmt anbefale at bruge Min Mindested, når det tragiske sker og man mister en af sine nære.

I er helt sikkert i gode hænder.

Morten - tusinde tak for din hjælp.

Kærligst
Dorte

March 3, 2014

Kompetent

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos MinMindesten i Hillerød. Først kompetent vejledning ved valg af sten dernæst grundig gennemarbejdning af teksten. Afslutningsvis tog Morten en udfordring op og lavede et mindemærke på stenen lige efter mit ønske.

February 20, 2014

Tryghed i en svær tid

Jeg mistede min mor og var i dyb sorg. Og der var det bare helt fantastisk dejligt, at de hjalp mig. Fik lavet teksten om mindst 10 gange, fordi jeg ikke kunne bestemme mig. Og de var bare super søde til at hjælpe med forslag. Betalte for de satte den op, og kom med en vejledning på over telefon, og de gjorde det bare så godt. Er dem dybt taknemmelig.
Linn Maria Frandsen

January 13, 2014

Imødekommende og venlig

Skulle have lavet en gravsten, hvor jeg selv kom med en sten. Jeg oplevede en meget positiv og imødekommende og sober behandling. Havde nogle ændringer og tilføjelser undervejs. Dette foregik uden problemer af nogen art.. Kundens ønsker bliver respekteret. Det er absolut en virksomhed jeg kan anbefale...

December 17, 2013

DØD GODT

var noget skeptisk over at bestille netop en gravsten på nettet,men det var den lokale graver der foreslog det,og det gik helt perfekt og sparede mange penge

December 11, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Udmærket sted

Et firma hvor man bliver behandlet rigtig godt, du får tingene som du selv vil have dem. Der arbejdes meget professionelt, men med en meget personlig atmosfære, resultatet bliver du rigtig glad for. Et lille minus: du skal have rigtig god tid.

November 2, 2013

Suverænt personale

Min Mindesten er virkelig et firma der yder kundeservice i topklasse.
Jeg stillede lidt ekstra krav til gravstenen, men dette blev løst uden nogen form for problemer, og til MEGET rimelige priser, hvor enhver kan være med.
Det er virkelig et firma jeg varmt kan anbefale til andre.

November 1, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig fantastisk service og gennembrydende god behandling

Denne virksomhed er klart den mest engagerede service og leverer den mest fantastiske og dybdegående service der nogensinde er vist i en virksomhed i mine øjne. Jeg havde et kæmpe problem som de hjælp mig med på bedste vis og det er jeg yderst taknemmelig overfor. Jeg skal sørge for at omtale jer med den bedste og mest rosende fortælling til alle min nærmeste. Endnu engang, tusind mange gange tak. Da man jo desværre kun kan give sølle 5 stjerner får i de fulde 5 stjerner af mig så min reelle bedømmelse er klart 5++

Med venlig hilsen.

Marc H. Sørensen.

October 14, 2013

Tilfredsstillende

Jeg er så lettet og glad for stenens resultat da det har været en svært beslutning om at vælge sten til vores mor da vi er 5 søskende

October 9, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Flot sten og perfekt kundeservice - kan kun anbefales

Var ude og kikke efter gravsten, og fik en god og venlig betjening, vi fik snakket om hvordan gravstenen skulle laves, og med en indgraveret kat på gravstenen, og alt forløb som det skulle, Jeg kan kun anbefale dem, deres priser er fair. langt billigere end dem en evt. bedemand forestår, og billigere end de normale steder man kan købe sten hos.
De har en god kundeservice, og de laver stenen som man beder dem om. så alt i alt top karakter.

October 7, 2013

Take a closer look