Mobilpølsen Reviews 57

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde 40-50 gæster til kobberbryllup med Mobilpølsens lille art deco pølsevogns-trailer, som vi også havde haft på besøg til vores 40 års fejring. Så smart og let at få plads til i en ‘almindelig’... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft besøg af mobilpølsen, til vores søns studentergilde, og det var en kæmpe fornøjelse. De kom til tiden, søde mennesker, glad og hurtig servering, maden var klar som aftalt, masser af mad,... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service! Mobilpølsen leverede mad til et selskab for 100 personer; alt fra hotdogs til bøfsandwich. Der var mange vegetariske gæster, men det var intet problem for Mobilpølsen, der sørge... See more

Rated 4 out of 5 stars

En dejlig dag i mormors kolonihave fest sluttede med en gang pølser . Skønt super hyggeligt folk strømmede til og fik bla. Ramsløgspølser 😋 vi var vilde med konceptet og så det at pølsevognen ikke s... See more

Company replied

1. Hot Dog Stand

Written by the company

En pølsevogn til enhver begivenhed.

4.2

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Kæmpe succes

Vi havde booket mobilpølsen til 2*40-års fødselsdag med 50 gæster. Pølsevognen ankom 30 min før gæsterne skulle have mad og alt spillede! Alle gæster var super glade og os værter kunne få lov til at nyde festen uden at tænke på mad. Vi er så glade for beslutningen og havde super god dialog med Joe hele vejen igennem.
Kan klart anbefales :-)

February 24, 2024

Reply from Mobilpølsen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du og dine gæster var tilfredse med vores service!

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde hyret Joe & Mobilpølsen til…

Vi havde hyret Joe & Mobilpølsen til firma frokost aftale.
God kommunikation - kom til tiden - folk var glade, manglede måske lidt mere udvalg af pølser, men skal ikke trække ned.
Alt i alt super oplevelse med Mobilpølsen på en kold december fredag.

December 1, 2023

Reply from Mobilpølsen

Tusind tak for anmeldelsen, og også tak for jeres tillid. Vi håber at kunne betjene jer igen i fremtiden.

Fantastisk service!!

Jeg har lige i weekenden holdt min 40 års fødselsdag. Jeg lejede pølsevogn hos mobilpølsen.dk, hvilket var en fantastisk oplevelse. Så søde mennesker, god betjening og SÅ gode pølser og bøfsandwich :)
Alt kommunikation med Joe har været i top, hurtig tilbagemelding hele vejen igennem. Kan ikke sætte en finger på noget. Kæmpe anbefaling herfra🥳

November 11, 2023

Fantastisk service!

Min partner og jeg lejede en pølsevogn hos mobilpølsen.dk, det var en suveræn oplevelse, de ansatte var SÅ søde og det var en betjening i verdensklasse! Og super god mad!

Gode priser, god info på forhånd via sms (hvor meget strøm kan bygningen trække eks.), rigtig god kommunikation med bookingen! Alt i alt 10/10

Reply from Mobilpølsen

Kære Sabina, Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er musik i vores ører at høre, at du og din partner havde en fed oplevelse med vores pølsevogn. Vi er glade for, at vores personale, betjening og mad levede op til jeres forventninger!

Rated 5 out of 5 stars

Vi har idag haft Mobilpølsen ude til et…

Vi har idag haft Mobilpølsen ude til et stort arrangement på vores brandstation hvor de stod for serveringen til 50 voksne og 30 børn.

Alt fungeret.
De kom til tiden, serveret gode pølser og bøfsandwich og så er de skarpe med en god pris.
Kæmpe anbefaling herfra og ikke sidste gang der bliver lagt en bestilling her

September 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Præcis som det skal være.

Vi har lige haft mobilpølsen ude til en navngivning i dag. Pølser og bøfsandwich.
Den sad lige i skabet :)! service til 50 mennesker.
Alle var glade og mætte!

Thumbs up herfra!

September 3, 2023

Reply from Mobilpølsen

Endnu engang tak for at vælge os til jeres begivenhed, og vi ser frem til at kunne servere vores lækre pølser for jer igen i fremtiden. Thumbs up til jer også! Bh Joe

Rated 4 out of 5 stars

Vi var et lille selskab på 12 pers

Vi var et lille selskab på 12 pers. reduceret fra ca. 20
Joe kom i deres nyeste bil og serverede pølser og bøfsandwich. Jeg fik kun positivt feedback fra mine gæster, som synes det var skægt, nemt og smagte godt.
Det eneste jeg kan beklage mig over var, at der på hjemmesiden bliver lagt op til 7 forskellige pølser og vi fik kun 2 slags, jeg kan godt forstå det i forhold til madspild, men ville godt have været orienteret om det på forhånd, for jeg havde sagt til mine gæster at der var det store udvalg. Når det så er sagt, så kunne jeg sagtens finde på det igen.

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde Joe og mobilpolsen til vores…

Vi havde Joe og mobilpolsen til vores bryllupsfest i sommerhuset. Alt fungerede bare perfekt. Joe var der til tiden, pølser af rigtig god kvalitet, fair pris, venlig og smilende servering. Kan give mine varmeste anbefalinger.

Reply from Mobilpølsen

Tak for jeres varmeste anbefalinger – det betyder meget for os! Vi håber, I havde en uforglemmelig dag, og vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen ved en anden lejlighed.

Rated 5 out of 5 stars

Fuldt tilfreds med service og mad

Fuldt tilfreds med service og mad. Gæsterne gik flere omgange og var glade! Der var også 2 pølser til naboens søn! Tak for en god oplevelse.

August 5, 2023

Reply from Mobilpølsen

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du var fuldt tilfreds med både vores service og mad. Vi er også glade for, at vores gestus med naboens søn blev bemærket. Vi tror på, at små detaljer kan gøre en stor forskel i at skabe mindeværdige oplevelser!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg holdte min 30 års fødselsdag i…

Jeg holdte min 30 års fødselsdag i lørdags hvor Joe kom i sin pølsebil og serverede pølser til 35 mennesker i 1,5 time. Alt gik lige efter planen, fantastisk service og gode pølser!

Tak for det!

July 29, 2023

Du er altid velkommen! Tak for feedbacken! 🎉🌭

Natmad

Da min kone og jeg skulle giftes i sidste uge, have vi valgt at natmaden skulle være fra en pølsevogn.

Vi fandt Mobilpølsen online og fik hurtigt et tilbud som vi takkede ja til.

Kommunikation var super fin og pølsevognen kom i god tid og de var rigtig søde, samt det smagte rigtig dejligt, alt i alt en super dejlig oplevelse.

Både os og vores gæster var rigtig glade.
Klart en anbefaling herfra

July 22, 2023

Hej Casper,

Jeres positive anbefaling betyder utroligt meget for os og vil helt sikkert hjælpe andre brudepar med at træffe deres valg, når de planlægger deres særlige dag.

Endnu en gang tusind tak for jeres støtte og tillid til vores virksomhed. Vi ønsker jer alt det bedste i jeres fremtid sammen som ægtepar.

Bh
Joe, Mobilpolsen.dk

Rated 1 out of 5 stars

Kold pølse og brødet var ikke ristet.

Kold pølse og brødet var ikke ristet.
Flere var ikke tilfredse.
Det bliver ikke en gentagelse. Desværre.

July 1, 2023

Reply from Mobilpølsen

Hej Anja. Tak for at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt, at du ikke var tilfreds med det serverede mad. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder får en positiv oplevelse, og det ser ud til, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager din feedback alvorligt, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at forbedre os. Vi ønsker altid at sikre, at vores mad serveres frisk og velsmagende, og det ser ud til, at vi ikke levede op til vores standarder denne gang. Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og arbejde på at forbedre vores serviceniveau.

God pølse oplevelse

Super god service og meget imødekommende. Alt kørte som det skulle og levede op til det aftalte.

June 23, 2023

Reply from Mobilpølsen

Det er fantastisk at høre, at I har oplevet super god service og en meget imødekommende behandling. Vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Det betyder meget for os, at alt kørte som aftalt og levede op til dine forventninger. Endnu en gang tak for dine venlige ord, det betyder meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Sidste stop studenterkørsel - fantastisk fleksibilitet

Sidste stop til studenterkørsel 2023. Jeg ændrede tidspunktet mindst 4-5 gange op til dagen (og på dagen), men blev hver gang mødt med venlighed og forståelse. Vognen kom, som senest aftalt, og heldigvis kom studenterne også - det var et kæmpehit. Superhyggelig pølsevogn, smil og gode hotdogs. Tak Joe!

June 23, 2023

Reply from Mobilpølsen

Kære Eva, Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med vores pølsevogn. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats og dedikation har gjort en forskel for dig. Bh Joe

5/5 service og mad!

Vi bestilte pølsevogn til min venindes polterabend i våres gårdhave, og vi kunne ikke været mere glade for vores oplevelse. SÅ GOD SERVICE og LÆKKER MAD. Joe var tilgængelig på telefon hele tiden op til, om vi havde spørgsmål til allergener, tid, eller andet vi behøvede svar på. Godt humør, gode pølser, god stemning og lækker ny pølsevogn der havde det hele man behøver. Kan kun anbefales herfra, og det gjorde lige bruden og vores dag ti gange bedre!!

June 24, 2023

Reply from Mobilpølsen

Hej Siri, tusind tak for anmeldelsen. Det var en fornøjelse at servere for jer. I er altid velkommen en anden gang!

Rated 5 out of 5 stars

Mobilpølsen kom før aftalt…

Mobilpølsen kom før aftalt tid,personalet var utroligt flinke , kompetent og fiks med fingrene. Pølserne og Flæskestegsandwich var simpelthen så lækker og dejligt. Alle mine gæster var enige , det var en virkelig god oplevelse. Takker.

June 3, 2023

Reply from Mobilpølsen

Kære Reimer. Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback og er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Venlig hilsen Mobilpølsen

Helt perfekt 😋

Alt var godt, de kom som aftalt. Dejlige varme sprøde pølser. Vores gæster var glade. Vi siger mange tak for en god oplevelse😉

April 23, 2023

Reply from Mobilpølsen

Kære Pia, Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du og dine gæster havde en god oplevelse med vores pølsevogn :). Bh Joe

Rated 5 out of 5 stars

Super service og god smag

Vi havde Mobilpølsen ude til vores fest, og alt var fuldstændig som aftalt - endda med mere til.
Den fine lille pølsevogn ankom i særdeles god tid, og betjeningen var venlig og effektiv.
Stor anbefaling herfra hvis du er på udkig efter en pølsevogn til din fest.

March 18, 2023

Take a closer look